فکر نمیکنم این ارور برای کرک باشه ولی اگه پچ نصب کردی ورژن بازی رو بگو کرک مخصوص رو برات بزارم امتحان کنی ببینی جواب میده یا نه
دایرکتس هم حتما نصب کن
فکر نمیکنم این ارور برای کرک باشه ولی اگه پچ نصب کردی ورژن بازی رو بگو کرک مخصوص رو برات بزارم امتحان کنی ببینی جواب میده یا نه
دایرکتس هم حتما نصب کن
toro khoda in linke winwos live ro bezarid download konim
ye saate donbalesham
javab bedid lotfan man hich bazi nadaram bazi konam![]()
سلام به همه دوستان
من این بازی رو روی سیستم زیر نصب کردم. با این که نباید با کارت گرافیک مشکلی داشته باشه ولی در پایین ترین رزولوشن بازی روان اجرا میشه !!
مشکل چی میتونه باشه ؟؟
core i3
ATI 6850
2GB 1333
واسه بازی max payne هم که روی لپ تاپ نصب کردم همین طوره. گرافیک لپ تاپ رو نمیشناسه ! مقدار مموری گرافیک رو تو تنظیمات 0 مگابایت میزنه!
کسی نیست راهنمایی کنه ؟؟
آخرین آپدیت کارت رو هم گرفتم ولی فایده نداشت !!
سلام لطفا یکی کمکم کنه به من بگه با این ارور چیکار کنم دیگه واقعا کلافه شدم 3 بار میشه این بازی رو نصب میکنم 2بار بازی میکنم باز واسه باره بعد تا میام بازی کنم این ارور رو میده یکی کمکم کنه لطفا .................
![]()
سلام خسته نباشید.......
بازی که اجرا میکنم دوتا قسمت میاد که demand و tony هست play که میزنم بازی load میشه و وقتی که وارد محیط بازی که میخواد بشه میپره بیرون و این ارورر میده؟!
چاره چیست دوستان گل و بلبل؟!
Last edited by Hadijooon; 25-08-2012 at 23:04.
سلام دوستان
در اجرای سیو بازی gta Iv episodes LIBERTY CITY مشکل دارم
وقتی سیو رو میزارم و بازی رو اجرا میکنم و تو قسمت لود میرم که سیو رو اجرا کنم ارور load fiel : please check your hard disck
یه همچین چیزی میده
ممنون مییشم راهکار درست کردنشو بگید
سلام...
اگه میشه یکی از دوستان کمکم کنه...
من نصبش کردم.ولی میگه سریال میخواد و....
اگه لازمه فایلی رو دانلود کنم لطفت کنید برام بذارید....ممنون مییییییییشم...![]()
از ice m@n تشکر میکنم بابت جواب دادن به مشکلات دوستان.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)