تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 284 اولاول ... 121819202122232425263272122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 2838

نام تاپيک: iPhone 4 | تاپيك بررسي و بحث مسائل مربوط به آيفون چهار

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

برای مثال اچ تی سی دیزایر شما بگو چیه آیفون 4 قویتر از دیزایر هست؟من بحثم سامسونگ نیست چون اون رو هم اونطوری قبول مدارم ولی سازنده آندروید اچ تی سی هست و گوگل

من خود او اس 4 رو خیلی قبول دارم ولی آیفون 4 رو نه چون راستشو بگم این اون چیزی نبود که من از اپل انتظار داشتم هم طراحیش ضعیفه هم اینکه این طرح دیگه کهنه شده دقت کن که اصلا کاری به امکانات ندارم بحثم طراحی ظاهریه
    من می گم چرا همه 4 مدل آیفون شبیه هم هستند مثل 5 مدلی که نوکیا از روی 5800 ساخت؟
    این صحبت ها با صحبت های قبلیتون خیلی سازگار نیست

قسمت اول، HTC Desire گوشی خوبیه و یکی از Android های مورد علاقه من.. ولی برتری های آیفون نسبت به اون:
    سخت افزاری: دوربین بهتر، فیلم برداری HD ، صفحه نمایش خیلی بهتر، سیستم لمسی بهتر، کیفیت ساخت کاملا بهتر، Accelerometer دقیق تر، Gyroscope ، حافظه سریعتر، Wi-Fi 802.11n و ...

نرم افزاری: iTunes ، سیستم عامل بهتر، 225,000 برنامه برای آیفون (در مقابل 65,000)، کیفیت بهتر برنامه ها، کیفیت خیلی خیلی بهتر بازی ها (بازیهای Android خیلی ضعیف هستند)، رابط کاربری خیلی خوب، Multitasking بهتر، و ...
    کافیه یا بیشتر بگیم؟
    [درسته اینجا تاپیک آیفون 4 هست، ولی بهتره بسیاری از شک و شبهه ها یک بار برای همیشه برطرف بشه]

در مورد قسمت دوم صحبت های شما، بحث ظاهر به کل سلیقه ایه. وقتی عکس های آیفون 4 درز کرد خیلی ها از طراحی آیفون 4 شاکی بودند.. وقتی معرفی شد و همه دیدند اطلاعات بیشتری پیدا کردند شاکی ها کمتر شدند ولی همینطور انتقاد می شد. وقتی آیفون 4 عرضه شد و همه از نزدیک آیفون 4 رو دیدند تقریبا نظر 99 درصد افراد برگشت و همه از این طراحی خوششون اومد. کافیه برگردید به فروم ها و وبلاگ های آیفون، تا قبل از 24 June بحث های منتقدانه از طراحی زیاد بود ولی هیچ بحثی توی یک هفته اخیر نشد، چون همه از نزدیک دیدند آیفون 4 واقعا چیه.

من هم نظری شبیه به شما داشتم و خیلی از طراحیش خوشم نیومده بود، ولی حالا بعد از یک هفته استفاده واقعا احساس می کنم طراحی بی نظیری داره. کیفیت ساخت و طراحی گوشی به حدی بی نظیره که آیفون 3GS (که خودش جزو گوشی های رده بالا در کیفیت طراحی بود) واقعا Cheap به نظر می رسه. گرچه شکل ظاهری یک بحث سلیقه ایه .. ولی Apple در طراحی و ساخت آیفون 4 به هیچ وجه ضعیف کار نکرده. کیفیت ساخت و طراحی Stainless Steal بدنه آیفون بیش از حد بالاست و Glass هایی هم که در جلو و پشت ازشون استفاده شده بسیار زیبا و دقیق هستند. شاید طراحیش در دید اول با سلیقه شما سازگار نبوده، ولی به هیچ وجه طراحی ضعیفی نداره.

در مورد شباهت آیفون ها، هر کمپانی در سال چندین محصول تولید می کنه. مثلا همین HTC در سال بیش از 5-6 اسمارت فون جدید تولید می کنه که شاید در نگاه اول شبیه به هم نباشند، ولی اگه دقت کنید یک سال HTC Touch Diamond میاد و سال بعد Diamond 2 که شبیه به هم هستند. یک سال Touch Pro میاد و بعد Touch Pro 2 ، یک سال Touch HD میاد و سال بعد HD2 ... سونی اریکسون هم وضعیت مشابهی داره (X1 و X2 و ...) ولی چون این سازنده ها در سال 5-6 اسمارت فون تولید می کنند این قضیه به چشم نمیاد.

Apple چون در هر سال فقط یک اسمارت فون (و فقط یک گوشی) تولید می کنه، این قضیه بیشتر توی چشمه. این رو قبول دارم که سه آیفون قبل شبیه به هم بودند .. ولی فقط ظاهرشون. آیفون 4 که اصلا ظاهرش هم شبیه به آیفون های قبل نیست و فقط در یک کلاس با اونها تولید شده. نوکیا 5 تا 5800 ساخت ولی هر 5 تا یک گوشی بودند که 5 بار با تفاوت های جزئی Release شدند، آیفون هیچ وقت اینطوری نبود.

برتر مطلق ندونستم من خودم با شارپ بودنو رزولویشن آیفون 4 خیلی حال کردم اما این که میگید ویدویو هایی که

این دورو مقایسه کردن کوچه بازاریه و هیچ مبنایی ندارن قبول ندارم اگر آیفون تو این ویدیو ها برتری مطلق داشت

بازم این حرفو میزدید ؟
    بدون شک .. من با افرادی هم که Retina Display رو برتر مطلق بدونند مخالفم. من شخصا به حدی بحث و مناظره تکنولوژی کردم که صرفا چون از چیزی بیشتر خوشم بیاد یا خودم داشته باشم ازش طرفداری نکنم. کلا عکس و فیلم گرفتن از دو اسکرین و مقایسه اونها از نظر علمی کار اشتباهیه (چه در مقایسه گوشی، چه مانیتور) .. دلایلش هم فکر کنم واضحه اگه نیست می تونم توضیح بدم.

بازم میگم رتینا و سوپر جفتشون عالی کار کردن در مورد افت گرادیان هم تا حدودی حرفتو قبول دارم اونم بخاطر اینکه آیفون 4

داری احتمالا از نزدیک بهتر دیده میشه چون تو ویدیو ها افتی من ندیدم در گالاکسی
    بله .. منم موافقم اگه هیچ کدوم از همدیگه بهتر نباشن ولی این دو تا بهترین بین بقیه هستند.

2. 8 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

چون از چیزی بیشتر خوشم بیاد یا خودم داشته باشم ازش طرفداری نکنم
    منم تا حدودی همینطورم ولی تا حالا چون خود جنس در اختیار نبوده مجبور بودیم به ویدیو ها و عکسها مراجعه کنیم

ایشالا تا چند روز دیگه گالاکسی هم وارد میشه اونجوری بهتر میشه نظر داد.

دلایلش هم فکر کنم واضحه اگه نیست می تونم توضیح بدم.
    درسته ولی نه تا اون حد البته من تجربه اکثر گوشیهای سامسونگو داشتم دارم میگم فعلا سوپر به ایران نرسیده از جلو تجربه کنم

اما در مورد او ال ای دی ها و ال سی دی هاش تا الان سنگ تموم گذاشته البته تا حالا مشکلش فقط زیر نور بوده که

مثل اینکه تو سوپر تا حدودی برطرف شده.

به هر حال رقابت داغی دارن باهم

4. 2 کاربر از S@nti@go_s&k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

14

من مشکل شخصی ندارم اتفاقا هم آیپاد تاچ دارم هم شافل ساخت اپل هم گوشیشو داشتم

ولی نمیخواین قبول کنین که آیفون 4 چیز جدیدی نداره
    این همه بحث به خاطر یک دوربین 5؟ خب اینو که اکثر گوشی ها دارن بقیه امکاناتش هم تو آیفون تری جی اس هست
    الان فقط یک سی پی یو اسنپ دراگون اضافه شده همین

قبول کن این یکی اپل به پای آندروید نمی رسه خلاص
    بله آیفون ۴ هیچ چیز جدیدی نداره.ببینید:

خیلی برام جالبه که بدونم شما چیز جدید و چه چیزی میدونی. مثلاْ آیا ژیروسکوپ جدید نیست؟
    جالب تر اینجاست که فلان کمپانی میاد یه سخت افزار کلی و روی ۴ تا دیزاین مختلف میزاره بعد همتون به به چه چه میکنین ولی به اپل که میرسه دیگه دوربینش شده ۵ و بقیه امکاناتش هم تو تری جی اس هست
    در مورد این که آندروید بهتره اگه نظری دارین بیاین توی گروه و دلایلتونو بگین ( البته اگه دلیلی دارین )
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. 5 کاربر از < A L I > بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash s.b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

... و اینگونه است که تاپیک منحرف می شود.

دوستان اینجا جای این حرف ها نیست

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

[QUOTE=Stream;5126947]LG و Samsung جزو بزرگترین OEM های چیپ ها و قطعات کامپوتر و موبایل دنیا هستند و تقریبا هر چیزی رو باز کنید محصولات این دو (به خصوص سامسونگ) توش پیدا میشه .. این نه ضعف خاصی برای Apple (یا هر کی که از این محصولات استفاده کنه) به حساب میاد و نه برتری خاصی برای سامسونگ و ال جی ...

سامسونگ و ال جی این وسط حکم تولید کننده قطعاتی رو دارند که Apple بهشون مشخصات و طرح ها رو می ده. اینکه صرفا یک قطعه ساخت یک کمپانی باشه دلیل بر هیچی نیست. مطمئنا اگه LG/Samsung نبودن (یا نمی خواستند) رقیب هاشون بودند که این کار با همون کیفیت رو برای Apple انجام بدن.

[QUOTE]

ممکنه با همون کیفیت ولی با قیمت بیشتر ! ...

در مورد A4 ، قضیه اینه که Apple همراه با دو زیرشاخه اش (Intrinsity و PA Semi) و سامسونگ یک هسته بر اساس Cortex-A8 طراحی کردند و که Apple این هسته رو بر اساس نیازهاش در A4 و سامسونگ در S5PC110 استفاده کردند. طراحی و Fabrication این هسته بطور مشترک بین Intrinsity و Samsung انجام شده و اینطوری نیست که بگیم A4 رو سامسونگ می زنه! درسته توی خط تولید سامسونگ تولید میشه ولی طراحی بطور مشترک بین هر دو کمپانی بوده و الان هم هر دو دارند ازش استفاده می کنند با یک تغییرات کوچک که هر کدوم به خاطر سازگار کردن بهتر پردازنده با سیستم عامل هاشون درش دادند. اینکه بگیم کدوم بهتره کاملا بی پایه و اساسه، چون این دو هیچ وقت حتی یک نرم افزار مشابه رو هم اجرا نمی کنند که بتونیم عملکردشون رو با هم مقایسه کنیم. A4 برای iOS طراحی شده و S5PC110 برای Android و سیستم عامل های سامسونگ.

جالبه بدونید سامسونگ در کنار ATI جزو مشتری های معروف و ثابت Intrinsity (که یکی از زیرشاخه های Apple است) در Fabrication پردازنده ها و GPU های موبایل بوده و هستند.
    Intrinsity اصلا متعلق به اپل نبوده ! قبل از اینکه اپل امسال این شرکت بخره .. این شرکت زیر شاخه سامسونگ بود و با هم این هسته و پردازنده رو طراحی کردند ... و به نام سامسونگ ثبت خورده ! ...

حالا که اپل این شرکت رو خریده دلیلی بر طراحی اپل نیست و باز هم دلیلی بر کار مشترک اپل و سامسونگ نیست چون قبلش طراحی شده

a4 دقیقا همون S5PC110 هستش با این تفاوت که چیپ گرافیکی از 540 به 535 نزول کرده

در مورد صفحه نمایش، بحث های بسیار بسیار زیادی درباره مقایسه Retina Display آیفون و Super AMOLED گالکسی شده، و تنها افرادی که یکی از این دو رو برتر مطلق می دونند همون افرادی هستند که توی اون تاپیک پست میدن (چه اونهایی که میگن آیفون بهتره، چه اونهایی که میگن گالاکسی!)

نظر من درباره یک مقایسه منطقی بین این دو صفحه نمایش اینه:

• آیفون به خاطر رزولوشن بالاتر، و رندر کردن داینامیک تکست ها و Object ها در اون رزولوشن ( یکی از شاهکارهای نرم افزاری در iOS 4.0 ) ، از نظر Sharpness کاملا نسبت به گالاکسی برتری داره.
    • گالاکسی به خاطر استفاده از OLED ، رنگ های سیاه تاریک تر و سفید روشن تری داره.
    • گالاکسی به خاطر یکنواخت تر بودن Illumination و روشنایی بیشتر، تولید رنگ های زیباتری داره در حالی که آیفون به خاطر استفاده از یکی از پیشرفته ترین پنل های IPS دنیا، گرادیان رنگ های طبیعی تر و پخته تری داره.
    • گالاکسی توی زاویه های دید مختلف ، افت روشنایی کمتری نسبت به آیفون داره ولی افت گرادیان رنگ ها و کیفیت رنگ نسبتا بالاتری داره (مشکل فعلی همه OLED های دنیا) ، در حالی که آیفون در زاویه دید های مختلف افت روشنایی بیشتری داره (محدودیت همه LCD ها) ولی افت رنگ کمتری داره (مزیت IPS)
    • زیر نور آفتاب هر دو افت می کنند، و اونجا هم هر دو عملکرد تقریبا مشابهی دارند (هر کدوم توی یک چیز بهتر و یک چیز بدتر هستند)

بله، زیر میکروسکوپ آیفون حرف نداره ، ولی بدون میکروسکوپ هم اختلاف Sharpness به خصوص توی تکست ها بطور کاملا محسوس مشخصه.

اینکه کدوم بهتره بستگی داره به نظر شخصی افراد، ولی چیزی که مشخصه اینه که هیچ کدوم نسبت به اون یکی برتر مطلق نیست. کسی که بخواد با گوشی فیلم ببینه خب گالاکسی به خاطر صفحه بزرگتر و روشنایی بیشتر و سفید و سیاه بهتر برای اون شخص صفحه نمایش بهتری داره، و کسی که بخواد SMS بده و اینترنت و App هایی که با تکست و .. سر و کار دارن آیفون به خاطر Sharpness خیلی بهتر صفحه نمایش بهتری داره. چیزی که مشخصه اینه که هیچ کدوم از این ها کسی رو نا امید نمی کنن. حالا چهار تا ویدیو و چند تا عکس و ... اینها مقایسه های کوچه بازاریه برای نشون دادن گوشی به دوست و رفیق ها. مقایسه علمی چیزی خارج از اون تفاسیر است.

موفق باشید.

اگه بحثتون اینه که آیفون 4 نسبت به آیفون 3GS چیز جدیدی نداره، خب تاپیک رو دوباره مطالعه کنید. تفاوت امکانات آیفون 4 و 3GS خیلی خیلی بیشتر از یک دوربین 5 مگاپیکسلی است. قبلا در این تاپیک و تاپیک قبلی همه موارد بررسی شده (از Gyroscope گرفته تا Retina Display و Video Chat و ...) در ضمن SnapDragon پردازنده Qualcomm هست که در هیچ محصول Apple از اون استفاده نشده، در آیفون از Apple A4 استفاده شده. اگه احساس می کنید این امکانات برای شما کافی نیست تا هزینه اضافی برای آیفون 4 پرداخت کنید خب نظر شخصی شماست، نظر اون 1.7 میلیون نفری که توی سه روز اول آیفون خریدند مسلما این نبوده.

اگه بحثتون اینه که iOS 4.0 نسبت به Android 2.2 ضعیف تره، خب می تونیم دربارش بحث کنیم. تاپیک برای مقایسه سیستم عامل های موبایل هست. اگه احساس می کنید گوشی خاصی بر پایه Android هست که "آیفون 4 به پاش نمی رسه" (تعبیر خودتون) ، بیشتر توضیح بدید ببینیم اون گوشی Android چیه و چه برتری های نسبت به آیفون 4 داره که اینقدر از نظر شما بینشون اختلاف است.

ممنون.

در مورد اندروید و بقیه هم اگر موافق باشید با حضور خودتون وقتی گالاکسی امد مقایسه میکنیم در تاپیک جداگانه

9. 2 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز koroshfe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Santiago Bernabeu

پيش فرض

این تاپیک برای شناخت وزیت ها و نقاط ضعف آیفون 4 ه نه این که بیاین بگین اون بهتره این بهتره!
    در ضمن در شکی نیست که 4 بهترینه!یه آمار جالب 90% تمامی اون افرادی که از آیفون بد می گن اونو دستشون نگرفتن و فقط می خوان یه چیزی گفته باشن!من خودم یه ذره شک داشتم اما با این دلایلی که سَروَر ما Stream می آره من قانع شدم!در ضمن خودش 4 داره و داره از روی دلیل حرف می زنه!می گه بعد از 48 ساعت درست می شه پس حتما می شه!(نویزه رو می گم)لطفا در مورد گوشی دیگه ای صحبت نکنین!با سپاس!البته بحث جالبیه چون تمام قابلیت های 4 معلوم شد و به قول شما اشکالاتی هم که داشت برای هم حل شدست!حالا ما این حرف رو زدیم باز می آن می گن آنتن آنتن آنتن!
    یه سوال از دوستان دارم app store تو کدوم کشور ها هست؟ممنون!

---------- Post added at 03:13 PM ---------- Previous post was at 03:08 PM ----------

وزیت ها
    ببخشید مزیت ها!اشتباه شد!اشتباه چاپی بود!

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

اینارو در حال حاضر می فروشن یا فقط در مرحله یک طرح هست ؟

12. این کاربر از SIMON137 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Santiago Bernabeu

پيش فرض

این صحبت ها با صحبت های قبلیتون خیلی سازگار نیست

قسمت اول، HTC Desire گوشی خوبیه و یکی از Android های مورد علاقه من.. ولی برتری های آیفون نسبت به اون:
    سخت افزاری: دوربین بهتر، فیلم برداری HD ، صفحه نمایش خیلی بهتر، سیستم لمسی بهتر، کیفیت ساخت کاملا بهتر، Accelerometer دقیق تر، Gyroscope ، حافظه سریعتر، Wi-Fi 802.11n و ...

نرم افزاری: iTunes ، سیستم عامل بهتر، 225,000 برنامه برای آیفون (در مقابل 65,000)، کیفیت بهتر برنامه ها، کیفیت خیلی خیلی بهتر بازی ها (بازیهای Android خیلی ضعیف هستند)، رابط کاربری خیلی خوب، Multitasking بهتر، و ...
    کافیه یا بیشتر بگیم؟
    [درسته اینجا تاپیک آیفون 4 هست، ولی بهتره بسیاری از شک و شبهه ها یک بار برای همیشه برطرف بشه]

در مورد قسمت دوم صحبت های شما، بحث ظاهر به کل سلیقه ایه. وقتی عکس های آیفون 4 درز کرد خیلی ها از طراحی آیفون 4 شاکی بودند.. وقتی معرفی شد و همه دیدند اطلاعات بیشتری پیدا کردند شاکی ها کمتر شدند ولی همینطور انتقاد می شد. وقتی آیفون 4 عرضه شد و همه از نزدیک آیفون 4 رو دیدند تقریبا نظر 99 درصد افراد برگشت و همه از این طراحی خوششون اومد. کافیه برگردید به فروم ها و وبلاگ های آیفون، تا قبل از 24 June بحث های منتقدانه از طراحی زیاد بود ولی هیچ بحثی توی یک هفته اخیر نشد، چون همه از نزدیک دیدند آیفون 4 واقعا چیه.

من هم نظری شبیه به شما داشتم و خیلی از طراحیش خوشم نیومده بود، ولی حالا بعد از یک هفته استفاده واقعا احساس می کنم طراحی بی نظیری داره. کیفیت ساخت و طراحی گوشی به حدی بی نظیره که آیفون 3GS (که خودش جزو گوشی های رده بالا در کیفیت طراحی بود) واقعا Cheap به نظر می رسه. گرچه شکل ظاهری یک بحث سلیقه ایه .. ولی Apple در طراحی و ساخت آیفون 4 به هیچ وجه ضعیف کار نکرده. کیفیت ساخت و طراحی Stainless Steal بدنه آیفون بیش از حد بالاست و Glass هایی هم که در جلو و پشت ازشون استفاده شده بسیار زیبا و دقیق هستند. شاید طراحیش در دید اول با سلیقه شما سازگار نبوده، ولی به هیچ وجه طراحی ضعیفی نداره.

در مورد شباهت آیفون ها، هر کمپانی در سال چندین محصول تولید می کنه. مثلا همین HTC در سال بیش از 5-6 اسمارت فون جدید تولید می کنه که شاید در نگاه اول شبیه به هم نباشند، ولی اگه دقت کنید یک سال HTC Touch Diamond میاد و سال بعد Diamond 2 که شبیه به هم هستند. یک سال Touch Pro میاد و بعد Touch Pro 2 ، یک سال Touch HD میاد و سال بعد HD2 ... سونی اریکسون هم وضعیت مشابهی داره (X1 و X2 و ...) ولی چون این سازنده ها در سال 5-6 اسمارت فون تولید می کنند این قضیه به چشم نمیاد.

Apple چون در هر سال فقط یک اسمارت فون (و فقط یک گوشی) تولید می کنه، این قضیه بیشتر توی چشمه. این رو قبول دارم که سه آیفون قبل شبیه به هم بودند .. ولی فقط ظاهرشون. آیفون 4 که اصلا ظاهرش هم شبیه به آیفون های قبل نیست و فقط در یک کلاس با اونها تولید شده. نوکیا 5 تا 5800 ساخت ولی هر 5 تا یک گوشی بودند که 5 بار با تفاوت های جزئی Release شدند، آیفون هیچ وقت اینطوری نبود.
    بدون شک .. من با افرادی هم که Retina Display رو برتر مطلق بدونند مخالفم. من شخصا به حدی بحث و مناظره تکنولوژی کردم که صرفا چون از چیزی بیشتر خوشم بیاد یا خودم داشته باشم ازش طرفداری نکنم. کلا عکس و فیلم گرفتن از دو اسکرین و مقایسه اونها از نظر علمی کار اشتباهیه (چه در مقایسه گوشی، چه مانیتور) .. دلایلش هم فکر کنم واضحه اگه نیست می تونم توضیح بدم.

بله .. منم موافقم اگه هیچ کدوم از همدیگه بهتر نباشن ولی این دو تا بهترین بین بقیه هستند.
    یکی از دوستان به من گفت بهترین سیستم لمسی دنیا رو سامسونگ داره که از ال جی هم کمک گرفته:

با تشکر خیلی خیلی خیلی فراوان از m24!
    bye

14. این کاربر از koroshfe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Santiago Bernabeu

پيش فرض

بعضی از محصولات اپل که لوازم جانبیشون رو می خرید ساخت شرکت اپل نیستند!
    فکر کنم این ها هم همین جوری باشند!

از شکلشون مقاومت بالا و زیبایی منحصر به فرد پیداست!
    دستتون درد نکنه!عکس قشنگیه و فکر کنم وجود خارجی داشته و مثل بعضی چیز ها نیست!

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Santiago Bernabeu

پيش فرض

Stream جان!یه ذره از عکس های گوشیت و قابلیت هاش بذار!
    ممنون می شیم!دمت گرم!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •