به نظر من یه چیزی زیر سر این بیتائه هست...از قیافش میباره که یه مشکلی دارهمن موندم اگه مهم نیست پس چرا این پسره رو اینقدر سوال پیچ کرده بود![]()
این سعید هم دیگه خیلی داره خز بازی در میاره
دختر ندیده![]()
به نظر من یه چیزی زیر سر این بیتائه هست...از قیافش میباره که یه مشکلی دارهمن موندم اگه مهم نیست پس چرا این پسره رو اینقدر سوال پیچ کرده بود![]()
این سعید هم دیگه خیلی داره خز بازی در میاره
دختر ندیده![]()
این بیتا فکر کنم خرابه چون هرروز یه پسر میاد سروقتش![]()
شايد فرهاد يه شركت داشته كه كاراش اسلامي نبودهمثلا از اين شركت هاي هرمي يا... بعد محسن رفته لوش داده!
حالام فرهاد ميخواد انتقام بگيره!!![]()
آره دیگه...این محسنه فرشتس
بعد این فرهاد یه کار خلاف داشته میکرده که این محسن لوش داده...فقط زن و بچش چرا نفهمیدن من نمیدونم
ولی اون نزول خوره شکلاتاش خیلی گرون بود...میگم گلکسی هم اینقدر گرون نیس...
این محسنم که همون اول میدونست یارو نزول خوره...چرا از اول فکر دعوا و اینا رو نکرد و با پلیسی چزی نرفت سراغ یارو؟؟؟![]()
حتما ميزنه يارو رو ميكشه بعد حالا خر بيار و باقالي بار كن!![]()
اين حركات و استيل گردن سعيد هم در نوع خودش منحصر به فرده !!.... !!
کتکش میزنه و بازداشتش میکنن...کتکشم نزنه،طرف شکاست میکنه...چه حالی میده بعدشحتما ميزنه يارو رو ميكشه بعد حالا خر بيار و باقالي بار كن!![]()
دیگه این فرهاد از خوشحالی میمیره
تایید میشه...مخصولا موقع بله گفتنشاين حركات و استيل گردن سعيد هم در نوع خودش منحصر به فرده !!.... !!(دینگ گردنشو میزنه جلو
)
خلاصه سریال در 4 کلمه:
ریشو ها خوبند بی ریش ها بدند.
تایید میشهنوشته شده توسط RoYaYeEe_NiIiLi;5186786
تایید میشه...مخصولا موقع [B
از بازیش به خاطر همین استیل و حرکاتش خوشم میاد
والا ما که تا یادمونه از 57 تا حالا تو همه فیلم و سریال ها خواستن همین نکته رو بگن
آره واقعا، سعيد خيلي صحبت كردنش جالبه، من هم بيشتر به خاطر همين تماشا ميكنم ...تایید میشه
از بازیش به خاطر همین استیل و حرکاتش خوشم میاد
خلاصه سریال در 4 کلمه:
ریشو ها خوبند بی ریش ها بدند.البته رسيدن دو تا عاشق دل خسته به هم ديگه هم فراموش نشه !والا ما که تا یادمونه از 57 تا حالا تو همه فیلم و سریال ها خواستن همین نکته رو بگن
جدا چرا توي همه ي فيلم هاي ايراني ازدواج هست ؟! واقعا مسخرس ... انگار يه جوري ميخوان وقت رو سر اين چيزا هدر بدن تا كم بودن پتانسيل سريالاشون معلوم نشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)