به به سلام آره تو highbury هم هستم با همين ID ولی کم ميام نظر ميدم بيشتر نظرات دوستان رو ميخونم ، دوستان لطف کنيد از اين به بعد هر video ای که ميذاريد ذکر کنيد که چيزی از gameplay رو هم نشون ميده يا نه تا spam نداشته باشيم ممنون
به به سلام آره تو highbury هم هستم با همين ID ولی کم ميام نظر ميدم بيشتر نظرات دوستان رو ميخونم ، دوستان لطف کنيد از اين به بعد هر video ای که ميذاريد ذکر کنيد که چيزی از gameplay رو هم نشون ميده يا نه تا spam نداشته باشيم ممنون
FIFA Soccer 11 Personality + Video Feature
برخی ویژگی ها:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينم ديگه كاملا تائيد شد كه ميشه صحنه هاي آهسته رو روي هارد كنسول سيو كرد:
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/DEAR-U%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG]![]()
سلام
دوستان کسی خبر جدید از بازی واسه PC نداره اینها همه که ماله نکست است چرا هیچ خبری از بازی واسه pc نیست
نه دوست من فعلا هيچ خبري تو زمينه نيست!
منكه ميگم زياد اميدوار نباشيد...چون هر وقت از نسخه pc خبري نبوده يعني بايد بيخيالش شد
منم با حسين آقا در مورد فرديت گرايي در pes كاملا" موافقم ضربات چيپ در فوتبال كار هر كسي نيست مثلا" دنيس بركمپ يك زماني استاد اين ضربات بود بعدشم كه رائول و توتي ولي تو فيفا همه چيپ زنن تو اين مصاحبه هم اصلا" به ويژگي بازيكني كه ضربه چيپ رو ميزنه اشاره نكرده فقط به زاويه و گيمر اشاره كرده ميشه گفت در زمينه فرديت گرايي pes جلوتر از فيفا هست هر چند در فاكتورهايي هم هست كه فيفا جلوتر هست ولي هيچ چيز بيشتر از اين ارزش نداره كه وقتي توپ زير پاي ژاوي هست اين بازيكن رفتاري و عملهايي مانند خودش داشته باشه
سلام دوستان من از اولش نبودم
یعنی چی مگه بازم می خوان مثل 10 گند بزنن به حالمون؟دوستان کسی خبر جدید از بازی واسه PC نداره اینها همه که ماله نکست است چرا هیچ خبری از بازی واسه pc نیست
جدا 11 نکست نیست؟ شوخی می کنید دیگه؟![]()
عزیز من خیلی به نکست بودن امید نداشته باش چون احتمالا نکست نمیشه
وای نه این EA هم گند زده با این سری بازی های fifa که برای pc می زنهنوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که دیگه خسته شدم و از طرفی هم حالم از pes بهم می خوره پس باید یعنی به فکر کنسول باشم
میگم... نکنه خبری از نسخه ی pc نمیدن بیرون که با خبر نکست شدنش بمب بترکونن
. امیدوارم اینطور باشه
.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)