با سلام: من چند هفته است که این گوشی رو خریدم اما وقتی سیمکارت0919را توش میندازم بعد یک روز ارور میده که سیم کارت آماده نیست. بعد که خاموش وسپس روشن میکنم درست میشه اما دوباره فردا........
مشکل چیه؟![]()
با سلام: من چند هفته است که این گوشی رو خریدم اما وقتی سیمکارت0919را توش میندازم بعد یک روز ارور میده که سیم کارت آماده نیست. بعد که خاموش وسپس روشن میکنم درست میشه اما دوباره فردا........
مشکل چیه؟![]()
سلام ، مال یکی دو تا از رفیقامم همینطور شد ، از این روش استفاده کن :
همراه پرو کارت 8 گیگ هم هست؟ کابل تی وی رو با خودش داره؟اگه نداره قیمت کابل تی وی چنده؟
آیا دوربین پرو در حد یک 5 مگاپیکسلی عالی عکس میگیره؟؟؟؟
Last edited by zimka_14162; 07-03-2011 at 15:21.
راستش من یک هفته ای میشه ویواز پرو گرفتم بازی سیمز 3 وشیفت و روش ریختم خیلی گیر می کنه نید فور اسپید که داغون اجرا می شه ولی بچه ها می گفتن ویواز معمولی بدون مشکل اجرا میشن پس پرو تو اجرای گرافیکی مشکل داره؟می خوام معمولی شو بگیرم نظر دوستان چیه؟آیا این جوریه؟در ضمن اگه گوشیرو آپدیت کنم مشکل حل میشه؟سلام دوستان لطفا راهنماییم کنید
Last edited by masooud_Ew; 14-03-2011 at 20:02.
سلام ؛
دوست عزیز هر دو گوشی چه از لحاظ حافظه داخلی و چه از لحاظ Cpu و چیپ گرافیکی با هم برابرن...قاعدتاً اگه واسه بقیه مشکلی وجود نداشته باشه باید برای شما هم راحت اجرا بشه!
سلام خیلی ممنون ولی فک کنم به خاطره fareware آاپ نکردن.حالا فایل آخرین آپ رو برا گوشیم گرفتم ولی نمیدونم چجوری رو گوشیم نصب کنم.تو قسمت اموزشم رفتم لینکا خراب بود.کسی میتون کمک کنه؟با تشکر
سلام به همه.
من امروز همین گوشی رو گرفتم.5 مگا پیکسلیشو.چند تا سوال واسم پش اومد.
خیلی ممنون میشم جواب بدیدو
اول اینکه از مودم wi fi اش چطور میشه استفاده کرد؟
بعد اینکه تشخیص چهره و لبخند دوربینش چطور کار میکنه؟
و در اخر در مورد سیستم عاملش.سیستم عامل سیمبین ویرایش 5 اش خیلی ضعیف تر از اندروید ائه؟
ممنون میشیم جواب بدید.![]()
سلام
دوستان من 5 ماهه که pro دارم تا همین دیروز ازش خیلی راضی بودم تا اینکه صبح وقتی بیدار شدم می خواستم چیزی تایپ کنم که دیدم از پشت ریلش چیزی زده بیرون دوباره بازو بسته کردم همه ی فنراش از زیره صفحه کلید زد بیرون
کسی در این مورد تجربه داره؟
تعمیر میشه یا باید ریلاش عوض بشه؟ (در ضمن فنراش پاره شدن)
تعمیر می شه نگران نباش ولی سعی کن یک جای مطمئن ببریش
سلام
1. display time out هر از چند گاه یه بار از تنظیم خارج میشه . می ذارمش رو 40 ثانیه دوباره میره رو 10 خودش
2. موقع اس ام اس اومدن هر وقت دلش بخواد می لرزه ، بعضی وقتا نمی لرزه .
چه کنم با ایشون ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)