حدود 20 ساعت به شروع کنکور های سراسری وقت مونده ... خوشحال شدم در این مدت کمکی کردم به دوستان .
نمی دونم بعد از کنکور دسترسی داریم به گزینه دو یا نه . اگه دسترسی بود حتما بازم به درخواست ها پاسخ خواهم داد .
آروزی موفقیت برای تمام کنکوری های 89 .![]()
حدود 20 ساعت به شروع کنکور های سراسری وقت مونده ... خوشحال شدم در این مدت کمکی کردم به دوستان .
نمی دونم بعد از کنکور دسترسی داریم به گزینه دو یا نه . اگه دسترسی بود حتما بازم به درخواست ها پاسخ خواهم داد .
آروزی موفقیت برای تمام کنکوری های 89 .![]()
واقعا ممنون محمد حسین جان دلم نیومد به یه دکمه تشکر بسنده کنم . خیلی زحمت کشیدی . امیدوارم فردا با آرامش و موفقیت از جلسه بیای بیرون و دو ماه دیگه یه شیرینی توپ بدی .
امیدوارم همه موفق باشن![]()
به کنکور انسانی دو روز مونده.یکی بهم حرفای امیدوارکننده بزنه.
الان بچههای ریاضی دارن کنکور میدن. واسشون آرزوی موفقیت میکنم.
سلام.من صنایع تکنولوژی صنعتی تهران جنوب زدم ازاد رو . تقریبا چه درصد هایی لازم داره؟
سلام محمد جان
خوبی اقا
هنوز سایت اجازه انتخاب رشته رو میده
یه زحمت برامون بکشی
اوضاعم بریخته
سلام
من کنکور 90 دی هستم
به شدت به دندان پزشکی علاقه دارم...به طوری که هیچ رشته دیگه اصلا نمی تونه کوچکترین انگیزه ای در من ایجاد کنه
با توجه به اینکه اصفهان هستم....اصفهان قبول بشم هم خیلی خوبه اگه تهران شد چه بهترولی اگه نشد هیچ مشکلی نیست
با توجه به بومی سازی و اینکه رقابت 90 از 88 شدیدتر خواهد بود
با توجه به رقابت شدیدتر 90 بگید ک هم یک کارنامه 88 بزارین و بگین چه رتبه ای در سهمینه و کشور باید بیارم
یک توضیح کوچولو در مورد ویژگیهای هر سهمیه نسبت به بقیه هم بگید ممنون
آزاد رو من خبری ندارم در مورد نحوه قبول شدن و اینا .
فعلا که دسترسی وجود داره ... شما درخواست هایی که داری رو یکبار دیگه بزار من بررسی کنم .
خوب شما منطقه چند هستید ؟ تا من براتون کارنامه های اون منطقه رو ببینم . رقابت هم هر سال زیاد تفاوتی نداره .
فرق منطقه ها هم مثل بقیه سهمیه هاست دیگه . مناطق محرمتر (3) با درصد های کمتر رتبه بهتری در سهمیه بدست میارن . البته از اونور هم در انتخاب رشته بیشتر دانشگاه های ومی پذیرفته میشن . زیاد دقیق از سازوکارش با خبر نیستم . زیاد هم اهمیت نداره .![]()
سلام ممد حسین جان
ما هم بالاخره کنکور دادیم اگه میشه اینا رو رشته هاش رو بگو:
ادب:56
عربی: 75
دینی : 72
زبان : 90
ریاضی : 35
فیزیک : 60
شیمی 72
البته درصد نگرفتم چون پاسخ خارج کشور نمیاد رو سایت روی تجربه ی آزمون های قبلی گفتم !
جنس ، محل و اینا رو هم که میدونی
دمت گرم
محمد حسین جان اگه برای رشته زبان هم تخمین داره میتونی این درصدا رو برام تخمین بزنی؟؟
اگه میتونی رشته های پیشنهادی هم بدی خیلی ممنون میشم.
دمت گرم.
منطقه 1/استان فارس/پسر
ادبیات 49
عربی 38
دینی 86
زبان عمومی:92
زبان تخصصی:73
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)