کسی تونسته توی ایران با این عینک های سه بعدی بازی کنه؟
اونایی که بازی کردن یه توضیحی بدن.
ما اونو می خریم یه دفعه تقلبی از آب درمیاد.آخه اینجا هر چیزی ممکنه![]()
کسی تونسته توی ایران با این عینک های سه بعدی بازی کنه؟
اونایی که بازی کردن یه توضیحی بدن.
ما اونو می خریم یه دفعه تقلبی از آب درمیاد.آخه اینجا هر چیزی ممکنه![]()
دوستان توجه داشته باشید که برای دیدن فیلم های معمولی 3 بعدی استریوسکوپی فقط میتونید از همون عینکای قرمز و آبی استفاده کنید...
عینک های پولاریزه کلاً سیستمشون فرق میکنه و برای استفاده ـشون باید از صفحه نمایش مخصوص (مانیتور، تلویزیون و یا پروژکتورهای سینمایی) که بتونه دو نوع تصویر رو ایجاد کنه استفاده کنید...
که پر واضحه که خرج داره و تجهیزاتشم تو ایران نیست... قیمت مانیتورش همین حدودای مانیتورای معمولیه ولی تو ایران نیستن...
Last edited by Cleeev; 05-07-2010 at 21:33.
مطمئنی؟
من قبلا پرسیدم یکی گفت با هر صفحه نمایشی می شه!
نه نمیشه... صفحه نمایش های معمولی توانایی ایجاد تصاویر مناسب برای عینک های پولاریزه رو ندارن و کلاً قضییه ـش متفاوته و با عینکای قرمز-آبی متفاوته...
در مورد اون قرمز-آبیا فقط رنگ مطرحه ولی در پولاریزه چیزای دیگه ای هم دخیل هستن که تو دو عکس زیر تفاوت کلیشونو میتونید ببینید :
یکی از نمونه های این نوع مانیتورا که ساخت iz3d هستش :
تفاوتشم با nVidia GeForce 3D Vision گفته...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان میخواستم برم تو سایت nvidia تا درایور جدید کارت گرافیک و xfx9500gt رو بگیرم و درایور سه بعدی سازو ولی توی این سایت نمیره اگر مییشه لطفا
لینک جدیدترین درایور کارتمو با بهترین درایور سه بعدی سازی که به کارتم میخور رو بزارین
تشکر از تمامی دوستان
من توی پست اول توی لینکی که گذاشته بودین رفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و دقیقا اول درایور کارتو وبعد 3d vision رو از nvidia دانلود کردم
وبعد طبق گفته ها انجام دادم تا finish خوب بود ولی اون عکسایی رو که مربوط به گیم ها بود رو داشت نشون میداد
اصلا اون حسی رو که شما ها میگین که انگار از مانیتور اومده بیرون رو نداشتم
البته باید بگم عینک رو خودم درست کردم تا اگه خوب بود یکی درست درمون بگیرم ...
البته تاکید کنم تستهای اولش به خوبی بود مخصوصا اون چهار خونه که اون خیلی سه بعدی بود
یه سوالی که این جا دارم اینه که بخوام گیم بزنم با اون تنظیماتی که انجام دادم تمومه و فقط گیم رو باز کنم یا توی گیم هم باید
کارایی رو انجام بدم
دوستان لطفا کمک کنید
من الان یه VGA 5970 دارم [Ati] و مانیتور 19 اینچ سامسونگ
من اگه بخوام عینک 3D بخرم چی بخرم ؟
قیمتش هم اصلا مهم نیست تا 400-500 تومان میتونم بدم
مثلا خودم از این خوشم اومد :
لطفا کسانی که واقعا اطلاعات کامل دارن بگن چون میخوام بخرم من یه وقت اشتباهی کسی چیزی نگهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
من یه لپ تاپ dell stidio 1537 دارم
گرافیکش هم ati mobility radeon hd 3400 series هست
آیا ساپورت میکنه؟؟؟
سلام دوستان
یه سوال داشتم
از این عینکهای آناگلیف اصل که واقعا کار کنه تو مشهد کجا پیدا میشه؟
ممنون
نگو مشهد بگو ایران!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)