به به. مرسی . بازار مخرب ها رونق گرفته. منم ببینم تو خورجین سیستمم چیزه دست اولی گیرم میاد
--------------
در این لحظه که جدید پیدا نکردم![]()
به به. مرسی . بازار مخرب ها رونق گرفته. منم ببینم تو خورجین سیستمم چیزه دست اولی گیرم میاد
--------------
در این لحظه که جدید پیدا نکردم![]()
Last edited by Dr Hannibal; 19-06-2010 at 23:12.
جی دیتا ، اولی ، سومی و چهارمی رو شناخت ، دومی رو هم نتونستم اکسترکت کنم .
سلام
دومی رو هم مجددا دانلود کردم و در لحظه اکسترکت شناخت .
دوستان یه سئوال ، چرا بعضی از موارد رو در لحظه اکسترکت میشناسه و بعضی رو بعداز اکسترکت و در زمان اسکن میشناسه و این
یعنی اینکه مخربها وارد دیتا بیس آنتی ویروس شدن و باز یعنی اینکه مگه آنتی ویروس اون فایل رو قبل از اسکن و در زمان اکسترکت آنالیز
نمیکنه پس چرا همون لحظه نمیشناسه ، امیدوارم که مطلب رو رسونده باشم .
عشق ، هم آمدنی است و هم آموختنی .
سلام
اینم نتیجه اسکن 4 تا ویروس در virustotal
ویروس اولی
ویروس دومیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ویروس سومیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ویروس چهارمیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان موقعی که من می خواستم این فایل bot.exe رو بفرستم و اتچش کنم سایت ام اس ان ویروسی شناخت و اجازه نداد ! مگه این نوع سایتها هم انلاین اسکن میکنن که ویروسی شناخت و از چه نوع انتی ویروسی استفاده می کنن؟
خیلی جالبه
هر چهار تا رو نود میشناسه ولی دوتاشو فقط کسپر میشناسه. نمیدونم اگه اینطوریه پس اینهمه آپدیت که کسپر در طول روز میگیره، چیو آپدیت میکنه؟ در هر روزش به اندازه 2 ماهه نود آپدیت میگیره بعدش میبینیم که در مورده شناسایی ویروسها هیچ فرقی نداره با نود و خیلی وقتها هم ضعیفتر عمل میکنه. نتایج av-comparative هم نشون ندهنده اینه. کسی میدونه چرا؟
این هم یک ویروس که خیلی از آنتی ویروسهای معروف نمیشناسنش
1.Antivir
2.Avast
3.bitdefender
4.F-secure
5.g DATA
6.kASPERSKY
7.nOD32
نتیجه اسکن توتال
فایله خوده ویروسکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پسوردکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mohsenpj
سلامخیلی جالبه
هر چهار تا رو نود میشناسه ولی دوتاشو فقط کسپر میشناسه. نمیدونم اگه اینطوریه پس اینهمه آپدیت که کسپر در طول روز میگیره، چیو آپدیت میکنه؟ در هر روزش به اندازه 2 ماهه نود آپدیت میگیره بعدش میبینیم که در مورده شناسایی ویروسها هیچ فرقی نداره با نود و خیلی وقتها هم ضعیفتر عمل میکنه. نتایج av-comparative هم نشون دهنده اینه. کسی میدونه چرا؟
راستش من هم قبلا همین مشکل رو با کاسپر داشتم ، فکر میکنم که نود از لحاظ اسکن از کاسپر قویتره ، اما کاسپر نظارت قویتری رو
روی سیستم داره ، نتایج زحمات دوستان در چند وقت گذشته در همین تاپیک هم تقریبا همین رو ثابت میکنه ( رفتار شناسی کاسپر )
تا نظر دوستان صاحب نظر در این مورد چی باشه .
این هم یک ویروس که خیلی از آنتی ویروسهای معروف نمیشناسنش
سلام
محسن جان ، جی دیتا امروز 30 /3/ 89 ساعت 14 اونو شناخت .
جالبه که چقدر سریع به دیتابیسش اضافه شده. همین نیم ساعت پیش توی سایته توتال میزد نشناخته.
ای ول جی دیتا
من به دلایلی از کسپرسکی استفاده نمیکنم. اما من اینو بهتون قول میدم که اگر قسمت Proactive بر عهده خود کسپرسکی باشه و یا خودتون اون رو خوب تنظیم کرده باشید حتی اگر اون 2 تروجانی رو که کسپرسکی نشناخته اجرا کنید هیچ اتفاقی در سیستم شما نمیوفته چون کسپرسکی یا از طریق Behavior Blocker و یا از طریق Proactive Defence مانع اجرا شدن و خرابکاری این 2 تروجان در سیستم شما میشه.
این 2 قابلیت کسپرسکی میتونند تا 98 درصد ویروسها و تروجانها تشخیص و بلاک کنند حتی اگر کسپرسکی رو ماهها آپدیت نکرده باشید. همه چی بستگی به تنظیماتی داره که شما در KIS برای این 2 قسمت تعیین کردید. البته Behavior Blocker تنظیمات خاصی نداره اما Proactive رو میشه تغییر داد.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)