شرمنده من همین الان رسیدم خونه جایی دعوت بودم الان آموزش رو تهیه میکنم ...
شرمنده من همین الان رسیدم خونه جایی دعوت بودم الان آموزش رو تهیه میکنم ...
اگه مي شه هاست ادرس سرور parsgames رو بزاريد
من تو بازي كه مي يام سرور پارس رو پيدا نميكنه و سرور هام در كل پينگشون بالاي 166 هست چه كار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فقط اون فایلی که باید توش یه سری دستورات نوشت رو جوری که میخوایی سرور DDRace باشه رو آپلود کن تا ما یه ذره فقط توش تغییرات بدیم.
((بچه ها من یه مپ ساختم..اسم مپ هم MAZE هستش.یه سرور باشه که گذاشتن مپ های درست شده توسط کاربران توش آزاد باشه((این کار توسط هاست سرور انتخاب میشه))تا توش بازی کنیم..با حجم 2KB !))
نیازی به IP نیست.سرور PARSGAME الان ران نیست!
Last edited by Aryan007; 26-08-2010 at 21:52.
من الان سروري كه پينگش زير 300 باشه ندارم
چكار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آموزش گام به گام و تضمینی ایجاد سرور (اگر موفق نشدید پول شما رو پس خواهیم فرستاد با ما تماس بگیرید)
1- اول از همه برای اینکه بتونید سرور شید باید یک پورت روی سیستمتون باز کنید ... (من ویندوز 7 رو یاد میدم خودتون تو ویندوزای دیگه انجام بدین)
محتوای مخفی: آموزش باز کردن پورت
بعد از ایجاد پورت نیاز به سه عدد فایل دارید
1- Mod
2- فایل اجرایی سرور
3- فایل دستورات و تنظیمات سرور
Mod همون فایل teeworlds_srv.exe هستش که در پوشه بازی شما وجود داره (البته مود های مختلف و دستکاری شده و خصوصی سازی شده ای هم وجود داره که باید دانلود کنید . بسته به نیازتون)
هر سروی یه سری دستوران و کانفیک داره که باید در داخل یک فایل متنی نوشته شه ...
برای اینکار شما یک فایل txt بسازید با نام server.txt
داخلش این دستورات رو وارد کنید :
فایل رو ذخیره کنید . (اگه کمی به دستورات دقت کنید متوجه همه چیز میشید)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا به یک فایل برای اجرای سرور نیاز داریم ... برای اینکار یک فایل با پسوند bat درست کنید و اون رو با نوت پد باز کنید و داخلش این دستور رو وارد کنید :
یک پنجره باز میشه و سرور شما در حالت اجرا قرار میگیره . وقتی نوشته server registerd رو دیدین معلوم میشه که سرور شما با موفقیت اجرا شده ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دستورات کار با سرور و ادمین بودن رو هم در جلسات بعدی خواهیم گفت .
تا برنامه بعد همه شما رو به خدای بزرگ میسپارم . یادتون نره برای ما پیامک بزنین و جوایزی دریافت کنید ...
Copy Right By me
من همیشه سرور میشدم پینگ همه خوب بود الان حال ندارم برگردم مثل سابق
سرور شم ؟
من این کار ها رو کردم سرور هم اجرا میشه ه مپ ddrace که خودم بهش میدم مپ هم میاره ولی تو نقاط سیاه معمولی راه میره
اینو وردار
cheats_on 1
دمت گرم ChaGHaL جون آموزش ها رو بیشتر کن تا ما هم مثل خودت استاد شیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)