دقیقا واسه منم همین طوری بود .
من خواهرم از اداره بهشون اینترنت پر سرعت میدن 7 گیگ ماهی 30 تومن lol اسمه شرکتش کارمانیا هست ( همونی که بعد از راه آینده اومد ) بعدش آیپی رو چک کردم فهمیدم دیده بان نت باید باشه چون وقتیم اکانت تموم میشه صفحه دیده بان نت میاد بالا .
256 هست و قبل از عید سرعتش 30-35 بود فکر کنم همیشه ثابت بود . ولی تو عید یهو دیدم شده 230-250 کف کردم .
احتمالا اون شرکت کارمانیا با دیده بان نت قراردادی چیزی داره .
در کل اگر ماله خواهرم دیده بان نت باشه که با این شواهد 90 درصد دیده بان نته ، من که خیلی ازش راضیم و هم اون زمانی که سرعتش معمولی بود خوب بود هم الان که زیاده ... و همون طوری که دوستان گفتن تو عید من دو سه بار بازی آنلاین زدم پینگ خوبی داشت .
متاسفانه شاتل دیگه ارزشی نداره ... شبا 1-3 که عملا نه میشه سایت باز کرد نه دانلود کرد ... ساعت 3 به بعد سرعتش خوب میشه و تا صبح 900 مگ دانلود میکنه ... ولی متاسفانه روزا افتضاح شده ... هم اینکه همه پورت ها بلاک هست و هم اینکه به جا اینکه 512 معمولی رو بهت بده یک چیزی کمتر از 128 داره میده ... یک چی میگم یک چی میشنوی ... بد دردیه گوگل رو امروز به زور باز میکرد ، جالب تر اینکه سایت خود شاتل رو باز نمیکرد
.gif)
در کل الان در طول 24 ساعت شاتل فقط ساعت 3 تا 7 صبح رو سرعت 60-70 رو درست میده بقیه ساعت روز اصلا فکرشو نکنید مثله من اعصابتون خراب میشه .
این جوری که بوش میاد ما هم هفته دیگه شاتل رو میبندیم میریم دیده بان نت .
راستی کرمان مخابراتش هیچی نمیده ؟ یعنی اینقدر بی بخار هستند ؟ یکی از همین مسئولین توی 20:30 میگفت که مخابرات کرمان پهنا باند نمیخره و پول نمیده واسه پهنا باند برای همین کرمان مشکل نت داره ! پولشونو بدن ما هم پهنا باند میدیم ! تو سایت دیده بانت هم خبرش هست ...