تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 451 اولاول ... 121819202122232425263272122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

g73 قیمتش اومده پایین یکما
    bestbuy

پروفشنال dc_error691's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهری به رنگ خاک

پيش فرض

يعني چقدر پايين؟ توي سايتاي خارجي زده 1700دلار.نامردا چقدر سود ميخورن اين گارانتيا حداكثر بايد 2تومن بدنش
    چرا انقدر بازار لپتاپ از گوشي خراب تره؟

3. این کاربر از dc_error691 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام .

یه سری سوال از پک و خود لپ تاپ دارم .

همونطوری که گفتم با گارانتی امرتات گرفتم . تمام عکسها و ویدیوهائی که من قبل از خرید از این لپ تاپ دیدم ، روی صفحه نمایش یه طلق هستش که چسبیده بود روی خود صفحه نمایش . ولی دیروز طلق لپ تاپی که من گرفتم کلا فرق داشت و طلق محکم که بالاش با یه بنر نوشته بود سری N ایسوز و یه سری تبلیغات زیرش . حالا این واسه من سوال شده که دوستانی که با امرتات خریدن کلا این طلق چه شکلی بوده ؟

و نکته مهم اینکه موقع باز کردن لپ تاپ ( پلمپ کامل ) زیر لپ تاپ رو یه فشار دادم تا تازه اون قسمتی که پیج شده رفت جا ! منم چیزی نگفتم و ..... از این بابت مشکلی نیست ؟

سریال زیر دستگاه با روی کارتن و روی کارت گارانتی امرتات یکی هستش و این بابت خیالم راحت هستش .

برای دومین بار که لپ تاپ رو روشن کردم ، اینقدر زور میزد تا ویندوز بیاد بالا که گفتم این i7 هستش ؟ ! ولی بعد از ریکاوری درست شد پس زیاد در این مرحله حساس نباشید .

نکته بعد در مورد بالا اومدن ویندوز موقع خرید هستش . یکی از دوستان گفتن :
    (مضمون فارسي) : اين لپتاپ براي اولين بار در حال روشن شدن هست
    با وجودی که من هم با امرتات گرفتم اصلا همچین چیزی رو ندیدم . کلا اول که لپ تاپ روشن شد ، حدود 20 دقیقه طول کشید تا ویندوز اولیه رو نصب کنه و بعد ازم خواست یوزرنیم ، پسورد بذارم و بعد هم زبان لپ تاپ و بعد هم ساعت دستگاه و بعد حدود 5 دقیقه طول کشید تا مرحله آخر رو تمام کنه و بعد رفت سراغ دمو ایسوز از این لپ تاپ که نشون دهنده HD بودن هستش و بعد هم رفت توی دسکتاپ . در کل من همچین جمله ائی رو ندیدم که به فارسی بزنه .

عکس پس زمینه برای اولین بار که ویندوز بالا میاد ، عکس خود همین لپ تاپ هستش .

حدود 3 ردیف آیکون برنامه تو دسکتاپ دیدم که اول همه برنامه ها اسم Asus نوشته شده بود .

وقتی خواستم به اینترنت وصل بشم ، روی کانکشن ( کنار ساعت ) که کلیک کردم اسم 2 مودم dlink و ( یادم نیست این یکیو ) نوشته شده بود . جریان چیه ؟ یعنی خود ایسوز اینکارو کرده ؟

اثر انگشت به صورت فوق العاده ائی روی بدنه و حتی کیبورد لپ تاپ باقی میمونه و به نظرم یکی از نکات منفی این لپ تاپ هستش .

ببخشید زیاد حرف زدم گفتم واسه کسانی که میخوان بخرن یه راهنمائی باشه . البته لطف کنین و به سوالات من هم در متن نوشتم رو هم جواب بدین .

مخلصیم .

5. 3 کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .

من هم خریدم .

قحطی اومده ؟ اصلا پایتخت پیدا نمیشه .

بالاخره پیدا کردن 1.490.000 با گارانتی امرات .

الان دارم ریکاوری میگیرم . مزاحتمون میشم .

مخلصیم .
    دوست عزیز مبارک باشه.انشاال... فنش برات بچرخه.

7. این کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من میخواستم رو این لپ تاپ ویندوز سون 32 بیتی نصب کنم. ولی بعد از اینکه نصب تقریبا تموم شده بود یه ERROR بزرگ قرمز اومد که نوشته بود نمیتونه فایل Recovery (پسوندش یادم نیست) رو باز کنه. با یه دی وی دی دیگه از یه شرکت دیگه هم امتحان کردم باز همون نتیجه رو گرفتم.

در ضمن من با Paragon Partition manager 10 هاردمو پارتیشن بندی کردم. دوتا پارتیشن Primary (هر کدوم 50 گیگ C,K) و 6 تا هم Logical درست کردم.

ویندوز اورجینال سیستم که تو درایو C نصب میشه. ولی هر بار که سعی میکنم تو اون یکی درایو ویندوز نصب کنم با این ارور مواجه میشم. البته یه بار ویندوز اورجینال رو هم پاک کردم و سعی کردم تو درایو C ویندوز 32 بیتی نصب کنم که بازم به همون ارور خوردم.

حالا کسی نظری نداره؟ اصلا کسی تا حالا با همچین مشکلی برخورد کرده؟ امکان داره که مشکل سخت افزاری باشه؟
    دوست گلم شما اولآ از یه درایو Primary استفاده کن و بقیه رو Logical کن.بعد هم تو هر درایوی که میخوای ویندوز نصب کنی همون رو اکتیو کن.از تو خود نرم افزار پارتیشن بندی این کار رو میتونی انجام بدی.

9. این کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .

یه سری سوال از پک و خود لپ تاپ دارم .

همونطوری که گفتم با گارانتی امرتات گرفتم . تمام عکسها و ویدیوهائی که من قبل از خرید از این لپ تاپ دیدم ، روی صفحه نمایش یه طلق هستش که چسبیده بود روی خود صفحه نمایش . ولی دیروز طلق لپ تاپی که من گرفتم کلا فرق داشت و طلق محکم که بالاش با یه بنر نوشته بود سری N ایسوز و یه سری تبلیغات زیرش . حالا این واسه من سوال شده که دوستانی که با امرتات خریدن کلا این طلق چه شکلی بوده ؟

و نکته مهم اینکه موقع باز کردن لپ تاپ ( پلمپ کامل ) زیر لپ تاپ رو یه فشار دادم تا تازه اون قسمتی که پیج شده رفت جا ! منم چیزی نگفتم و ..... از این بابت مشکلی نیست ؟

نکته بعد در مورد بالا اومدن ویندوز موقع خرید هستش . یکی از دوستان گفتن :

با وجودی که من هم با امرتات گرفتم اصلا همچین چیزی رو ندیدم . کلا اول که لپ تاپ روشن شد ، حدود 20 دقیقه طول کشید تا ویندوز اولیه رو نصب کنه و بعد ازم خواست یوزرنیم ، پسورد بذارم و بعد هم زبان لپ تاپ و بعد هم ساعت دستگاه و بعد حدود 5 دقیقه طول کشید تا مرحله آخر رو تمام کنه و بعد رفت سراغ دمو ایسوز از این لپ تاپ که نشون دهنده HD بودن هستش و بعد هم رفت توی دسکتاپ . در کل من همچین جمله ائی رو ندیدم که به فارسی بزنه .
    وقتی خواستم به اینترنت وصل بشم ، روی کانکشن ( کنار ساعت ) که کلیک کردم اسم 2 مودم dlink و ( یادم نیست این یکیو ) نوشته شده بود . جریان چیه ؟ یعنی خود ایسوز اینکارو کرده ؟

اثر انگشت به صورت فوق العاده ائی روی بدنه و حتی کیبورد لپ تاپ باقی میمونه و به نظرم یکی از نکات منفی این لپ تاپ هستش .

ببخشید زیاد حرف زدم گفتم واسه کسانی که میخوان بخرن یه راهنمائی باشه . البته لطف کنین و به سوالات من هم در متن نوشتم رو هم جواب بدین .

مخلصیم .
    دوست گلم
    بله برچسب روی صفحه نمایش همون شکل رو داره.در مورد جا رفتن قسمت پیچ شده من هم فکر نکنم چیز مهمی باشه.بعد هم دوست دیگرمون گفت که مضمون بارسی نه فارسی.قرار نیست که شما جمله فارسی ببینی.وقتی لپ تاپ رو برای اولین بار روشن میکنی اگه درست یادم مونده باشه این جمله رو مینویسه:
    Windows preparing your system for first use
    و بعد هم بله بقیه مراحل نصب که حدود 20 دقیقه طول میکشه.بله مسئله بعدی هم کار خود اسوسه.در مورد اثر انگشت هم کاملآ با شما موافقم.

11. 4 کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

سلام.جناب vaioman امکانش هست چند عکس از لب تاب خشکیل مشکیلتون که خودتون گرفتید بزارید ببینیم چقد خشکیله؟؟؟

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان اینقدر عجله و بحث الکی در مورد سری G نکنین.تا گارانتیهای رسمی Asus وارد نکنن قیمتش مشخص نیست.پس:

.Please Waiting for ... time
    Last edited by Vaioman; 09-06-2010 at 09:51.

14. این کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.جناب vaioman امکانش هست چند عکس از لب تاب خشکیل مشکیلتون که خودتون گرفتید بزارید ببینیم چقد خشکیله؟؟؟
    قبلآ این کار رو کردم دوست گلم.اینم لینکهاش:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من دیروز یه تست از لپ تاپم گرفتم،گفتم برای شما هم بگم: من برنامه های زیر رو همزمان با هم اجرا کردم اونم در حال بازی Crysis Warhed :
    Nero 9
    ACDsee
    Windows Media player
    Power DVD 9
    Kmplayer
    15صفحه online با Internet Explorer
    Adobe Premiere
    Everest
    Word
    Excel
    Auto CAD 2009
    Photo Shop سری 5
    البته خداییش دیگه نرم افزار دیگه ای دم دستم نبود تا اجرا کنم.دمای CPU تا 76 بالا اومد و دمای GPU هم تا 79 .خداییش ذوق زده شده بودم.عالی بود.

17. 7 کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •