با سلام ممنون از راهنماییتان به دلیل ضعف در زبان انگلیسی قادر به استفاده درست از لینکی که داده اید نیستم اگر ممکنه تا اونجا که میتونید خودتون راهنماییم کنید فکر کنم بجز من به درد خیلی های دیگه هم میخوره
ممنون وسپاسگذارم
با سلام ممنون از راهنماییتان به دلیل ضعف در زبان انگلیسی قادر به استفاده درست از لینکی که داده اید نیستم اگر ممکنه تا اونجا که میتونید خودتون راهنماییم کنید فکر کنم بجز من به درد خیلی های دیگه هم میخوره
ممنون وسپاسگذارم
bynam عزيز دقت كنيد مورد خاصي گفته نشده كه نياز به ترجمه باشه
اكثر كاربران اومدن وستينگ هاشون رو گذاشتند ونظراتشون رو دادند با وروردي هاي مختلف
كاليبره كردن كار سليقه اي هست بر ميگرده بيشتر به نظر خودتون مثلا :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام در گزینه های منو در قسمت تنظیمات تصویر بعضی گزینه ها مثل تنظیم خودکار وگزینه صفحه نمایش وجود دارد اما کم رنگ بوده وقابل دسترسی نیست چطور میتوان تمام گزینه های منو را فعال کرد
بعضي مواقع مثلا رو حالت هاي يش فرض گاها بعضي از منوهاي تنظيم از كار ميوفته بخاطر رعايت همون حالت ديفالت فكر ميكنم روي حالت user يا تنظيم دستي باشه بعضي منوهاي غير فعال روشن خواهند شد
با سلام
یه مشکلی برای lcd سامسونگ ما پیش اومده از امروز صبح
متوجه شدم یه سایه سیاه کمرنگ نازک بصورت خط در قسمت سمت راست تصویر ایجاد شده
میخواستم ببینم چه مشکلی پیش اومده ؟
آیا این مشکل جدیه؟
حسين جان اين مسئله ممكنه دلايل زيادي داشته باشه از جمله:
اول اينكه ضخامت و نوع رنگ اين خطوط كمي تعيين ميكنه كه مشكل از كجاست
دوم اينكه اگه به مدت طولاني تصاوير 3:4 رو داشته باشين ممكنه اون قسمت هاي سياه همچين اتفاقي واسش بيفته در حاشيه
-ممكنه flat cable كه فيت ميشه به برد LCD controller(T-CON) كمي جابجا شده باشه وديسكانكت كه بايد باز بشه و دوباره وصل بشه كه البته كار شما نيست
-ممكنه از مدارات برد باشه
-اگه پلاسما باشه ممكنه buffer board پايينش مشكل پيدا كرده باشه كه بستگي داره به اينكه چه مدلي هست پلاسماتون
بعضي ها روي برد هست وبايد كلي عوض بشه ويعضي ها نه فقط خودش
-در پايان همه اينها حدس وگمان هست بهترين راه اگه گارانتي داره ببرين خدمات در غير اينصورت باز هم كارتعميركار هست
با تشکر
ضخامت این سایه کم و رنگشم کمرنگه و جاشم اگه صفحه تی وی رو به دو قسمت تقسیم کنیم در قسمت وسط نیمه سمت راسته
سلام
ممکنه دوستان تنظیمات کالیبریشنی که برای xbox360 و ps3 استفاده میکنن قرار بدن ؟
در حالت عادی تصویر گیم لگ زیادی داره و وقتی در حالت گیم مد قرار میگیره لگ برطرف میشه اما رنگها اون شادابی رو ندارن و مشکی هم عمق قبل رو نداره... البته تنظیماتی که خودم قرار دادم حالت مطلوبی رو ایجاد کرده. تنظیمات برای ps3 هم که در پست دوم این صفحه قرار دادید بنظرم خیلی بده ! طرف چطور با این تنظیمات حال میکرده !!؟
تنظیماتی که خودم استفاده میکنم :
لطفا دوستان تنظیمات خودشونو قرار بدنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی
در مورد كاليبره خيلي سليقه اي هست باز هم ميگم اينجا رو بخون عزيز:
در مورد كاليبره كمي صحبت شدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان سلام
تنظیم کشور رو در منو مخفی به تایلند برای حل مشکل اتصال به اینترنت تغییر دادم اما الان ال سی دی روشن نمیشه!! یعنی روشن میشه اولش و ملودی میزنه اما تصویری نمیاد و سریع انگار دوبار خاموش میشه. و چند ثانیه بعد همین روال تکرار میشه. صفحه هم سیاه!! کلا رو حالت استندبای نمی مونه. راهی برای ریست داره؟
راه حلش چیه؟
Last edited by AVH; 31-08-2010 at 16:11.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)