تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 50 اولاول ... 1218192021222324252632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 496

نام تاپيک: بسته‌های رویایی اینترنت همراه اول

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

من نمیدونم چه طوریه؟
    من بسته 3000 تومانی رو فعال کردم.اما هیچ پولی به صورت حساب میان مدت اضافه نشد.حدود100 مگ هم دانلود کردم اما در حساب پایان دوره اینترنت از 6000 تومن رسید به 17000 تومن اما همین اختلاف مبلغ رو برام بستانکار زده !در نهایت هم چیزی به صورت حساب اضافه نشد!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

عزيزان پول منو كامل پس دادن بدون هيچ شكايت يا زنگ زدني و طرح يك ماه رو فسخ كردن كه من از دوباره يك ماه رو زدم الانم با همون كانكتم.ما زود قضاوت كرديم.من كه همينجا از اونا معذرت خواهي ميكنم چون پيش خودم هر چي از دهنم در مي اومد بهشون گفتم.

پروفشنال wonderful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    AZADI LAKE

پيش فرض

دوستان برا همه بسته يه ماه مشكل داره فقط 24 ساعته خوب كار ميكنه !!!
    چون امروز پسرخاله ام بهم گفت دفعه اول 24 ساعته فعال كردم درست و بدون هيچ كم كسري كار كرد
    دفعه دوم كه مياد 1 ماه رو فعال ميكنه هيچ تغييري ايجاد نميشه و از حسابش هم پول كسر ميكنه
    موفق باشيد!
    خب شد اونایی که داشتن تعریف می کردند هم فهمیدند قضیه از چه قراره

در ضمن دوست عزیز من 24 ساعت رو فعال کردم که 95 هزار تومن اومد رو قبضم.

بار دیگه دارم میگم اونایی که شکایت دارند از همراه اول

اینجا بیان

فاصله هارو بردارید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    راستی من فقط 3 نفر رو دیدم که از این طرح راضی باشند فقط 3 نفر
    Last edited by wonderful; 03-06-2010 at 11:13.

4. این کاربر از wonderful بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه moslem-visual's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کارمانیا

پيش فرض

تعداد زیادی بسته ا رو فعال کردن - از این تعداد ممکنه یه عده مشکل پیدا کرده باشن - اونم چون دقیقا روزای اول دویدن و فعالسازی رو انجام دادن - معلومه توی ایران اولش همه چیز اینجوریه، قربانی شدن...

اما در کل چیزی از کف نمیره - فوقش اینه که بعد از یه مدت حسابتون اصلاح میشه - کسی نمیتونه این پول زور رو ازتون بگیره - فقط حتما مسیجهای مربوط به فعالسازی رو، چه اونایی که فرستادین و چه اونایی که دریافت کردین پاکشون نکنید، برای پیگیری راحت تر خوبه. جالبه واسه من هنوز هزینه ی بسته هم اضافه نشده! شایدم یهو کلا خط رو تخلیه کردن...!

اما از مشکلات بگم - اول اینکه IP شما مشترک هست - مثلا الان که میخوام از RapidShare دانلود کنم میفرماند که یکی دیگه با همین IP داره چیزی دانلود میکنه! یا اینکه حجم دانلود روزانه ی شما تموم شده! تقریبا RapidShare غیر قابل دسترسه.

مشکل بعدی اینکه نمیدونم چرا با اینکه سرعت بد نیست نمیتونم به وی پی ان خودم وصل بشم - قبلا با دایال اپ خیلی سریع و راحت وصل میشد - یعنی اصلا امکان نداره از این طریق وصل بشم؟! این خیلی حالمو گرفت... نمیدونم باید تنظیم خاصی انجام بدم جایی یا نه... احتمالا اصلا روی این شبکه امکان اتصال به وی پی ان نباشه.

تا الان غریب به 100 مگابایت دانلود کردم - سرعت دانلود خوبه - اکثرا حدود 5 هست و بیشتر - اما سرعت باز کردن صفحات بعضی اوقات بشدت کم میشه... اگرچه با هر شرایطی کار من رو راه میندازه. اگر میشد سایتهای مسدود رو ازطریقی دور شد عالی بود! اما نمیدونم چطوری، بعضی ها میگفتن روی موبایل میشه کارایی کرد...

آخر فروم باز behii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اما از مشکلات بگم - اول اینکه IP شما مشترک هست - مثلا الان که میخوام از RapidShare دانلود کنم میفرماند که یکی دیگه با همین IP داره چیزی دانلود میکنه! یا اینکه حجم دانلود روزانه ی شما تموم شده! تقریبا RapidShare غیر قابل دسترسه.

مشکل بعدی اینکه نمیدونم چرا با اینکه سرعت بد نیست نمیتونم به وی پی ان خودم وصل بشم - قبلا با دایال اپ خیلی سریع و راحت وصل میشد - یعنی اصلا امکان نداره از این طریق وصل بشم؟! این خیلی حالمو گرفت... نمیدونم باید تنظیم خاصی انجام بدم جایی یا نه... احتمالا اصلا روی این شبکه امکان اتصال به وی پی ان نباشه.

تا الان غریب به 100 مگابایت دانلود کردم - سرعت دانلود خوبه - اکثرا حدود 5 هست و بیشتر - اما سرعت باز کردن صفحات بعضی اوقات بشدت کم میشه... اگرچه با هر شرایطی کار من رو راه میندازه. اگر میشد سایتهای مسدود رو ازطریقی دور شد عالی بود! اما نمیدونم چطوری، بعضی ها میگفتن روی موبایل میشه کارایی کرد...

من هم وی پی ... تست کردم وصل نشد اما برای سایت های مسدود که میشه از opera mini استفاده کرد ...

7. این کاربر از behii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه moslem-visual's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کارمانیا

پيش فرض

سلام
    دوستان یه اماری بدن که تو هر شهر با gprsوصل می شن یا edge
    من صبح کرمانشاه بودم باgprs وصل می شد ظهر شهر خرم اباد بودم باز با gprs وصل شد الان که ساعت 12 شبه امتحان کردن با edge وصل شد جالبه قطع وصل که می کنم یهو با edge می شه
    هنوز که غیر از تهران جایی فعال نشده... اگرم امکانش فعال باشه هنوز ترافیک همون مقدار قدیمی هست...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

این جریان برگرداندن پول چیه؟ صحت داره؟

داره خودمونی میشه ali1497's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

11. این کاربر از ali1497 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ali1497's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

با سلام
    احتمالا اين IP كه مشخصه GPRS/EDGE همراه اول ميباشد به صورت اشتراك از رپيدشير دانلود دارند.
    شايد با تغيير IP بتوانيد از رپيدشير دانلود كنيد!

13. این کاربر از ali1497 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان با EDGA سرعت حدودا چند کسی تست کرده Ping ها چطور ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •