تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 70 اولاول ... 1218192021222324252632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 696

نام تاپيک: برنامه‌ی هفت

آخر فروم باز mohammadirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Iran..Rasht

پيش فرض

آره خیلی باحال بود....جیرانی و فراستی هم دستی میکردن میلانی رو میبردن زیر سوال...
    این تهمینه میلانی هم بدجوری داغ کرده بود مخصوصا جایی که گفت اقای فراستی بزار من یه نصحیت انسانی اخلاقی شما رو بکنم
    کلا با تهمینه میلانی بدند

میلانی بارها اعلام کرده بود معتقد به دوستی دختر و پسر هستش بدون اینکه هیچ رابطه عاطفی خاص یا جنسی اتفاق بیفته.دقیقا مثل 2 تا دوست معمولی.دیشب هم اینو دوباره گفت.چند ماه پیش هم درباره پارک بانوان خوب مجری رو ضایع کرده بود تو یه برنامه

راستی دیشب قول پیش آهنگی رو گرفتین؟

آخر فروم باز MoH_@_MaD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض تهمینه میلانی جیرانی را به دردسر انداخت

پس از حرف‌های غیرمنتظره‌ای که شب گذشته در برنامه‌ی زنده‌ی «هفت» از زبان تهمینه میلانی به میان آمد خبرگزاری فارس گزارشی با عنوان «پخش زنده از برنامه «هفت» گرفته مي‌‌شود» منتشر کرد.

فارس نوشت: «شايد وقت آن رسيده كه مديران شبكه سوم سيما، به دليل برخوردهاي گاه دور از عرف و ادب و نيز پيچيدگي‌هاي اجراي زنده برنامه در حيطه فرهنگ و سينما و حضور افرادي با ديدگاه‌هاي مختلف، به پخش برنامه «هفت» به صورت گلچين شده (مثل ساير برنامه‌هاي نقد و بررسي سيما) بسنده كنند.

به نظر مي‌رسد طرح مباحث شخصي و دور از عرف در برنامه ديشب «هفت» از سوي «تهمينه ميلاني» كارگردان فيلم «يكي از ما دو نفر» مسئولان شبكه سوم سيما را مجاب كرده باشد كه در روي آنتن رفتن اين برنامه به صورت زنده تجديدنظر كنند.

البته شايد در برنامه آخر «هفت» نتوان كارگردان «يكي از ما دو نفر» را مقصر جلوه داد. به هر حال او از كنار خيابان به استوديوي برنامه «هفت» نيامده و به اين برنامه دعوت شده است. با اين وصف، قطعا تقصير متوجه كساني است كه در يك برنامه زنده، تريبون را اينگونه در اختيار فيلمسازي قرار مي‌دهند كه ظاهرا با خطوط قرمز گفتاري آشنا نيست كه اگر بود، در توجيه نگرش‌ خود به روابط زن و مرد در فيلمش، عنوان نمي‌كرد كه «همه ما ايراني‌ها دچار عقده هستيم!» و به پاك‌نمايي فضاي زندگي و روابط در جامعه غربي نسبت به جامعه ايراني (آن هم به دليل محدوديت‌هاي ايجاد شده توسط كميته!) اصرار بورزد كه قطعا ناشي از ديدگاه شخصي اوست اما جاي طرح ديدگاه‌هاي شخصي اين فيلمساز اگر در فيلمش باشد ( كه تا حدودي هست) اما نمي‌تواند در تريبون رسمي و زنده صداوسيما باشد.

جالب آن كه «لج و لج‌بازي» كارگردانان و منتقد اين برنامه كه در قالب يك زورآزمايي عجيب موجب مي‌شود كه مهمانان برنامه هر هفته در انديشه خواباندن مچ «مسعود فراستي»‌ باشند، ديگر برنامه «هفت» را به يك برنامه مفرح بدل ساخته تا برنامه تخصصي.

چنان چه در برنامه شب گذشته نيز كارگردان به منتقد مي‌گويد: «شما زن را نمي‌شناسي و شناخت درستي از شخصيت زن نداري» و مجري برنامه در دفاع از منتقد خود در برنامه زنده سيما مي‌گويد: «آقاي فراستي زن را خيلي هم خوب مي‌شناسد چون دو تا زن داشته!»... همچنان كه در برنامه هفته گذشته «مسعود فراستي» در مقابل «مسعود ده‌نمكي» در جايي كه گفت «من از فيلم تو اين‌ها را نمي‌فهمم» پاسخ شنيد كه «اگر اين همه از فيلم من نمي‌فهمي بهتر است به دكتر مراجعه كني!».و اين فرهنگي است كه در برنامه پربيننده 90 نيز علي‌رغم فضاي ورزشي‌اش نيز وجود ندارد!

شايد وقت آن رسيده كه به دليل برخوردهاي گاه دور از عرف و ادب منتقد برنامه (كه موجب عذرخواهي سازندگان برنامه «هفت» نيز شده است) و نيز پيچيدگي‌هاي اجراي زنده برنامه در حيطه فرهنگ و سينما و حضور افرادي با ديدگاه‌هاي مختلف، مديران شبكه سوم سيما، به پخش برنامه «هفت» به صورت گلچين شده (مثل ساير برنامه‌هاي نقد و بررسي سيما) بسنده كنند تا لااقل جمعه شب‌ها، مخاطبان سيما و البته سينماي ايران، كم‌تر در معرض جدل‌هاي بي‌فايده و اظهارنظرهاي شخصي افراد در قالب يك برنامه تخصصي سينمايي باشند.»

پ.ن: خبرگزاري فارس

3. 6 کاربر از MoH_@_MaD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

مهران دوستی دیروز توی برنامه کافه رادیو میگفت که بخشی از برنامه جمعه رو دیده و یکی از کارگردانان به مردم ایران توهین کرده و گفته مردم ایران عقده ایی هستند و باید عذر خواهی کرده مستقیم اسم نیاورد اما گفت که شما که با پول مردم ایران رفتید و درس خوندید و مردم ایران باز هم از شما حمایت کردند و رفتند فیلمهای شما رو دیدند فیلمهایی که محتوایی هم نداشته !

5. این کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Iran..Rasht

پيش فرض

تهمینه میلانی حرف راستی زد تو این مورد

گفتش همه مردم ایران عقده ای هستند و بعد ادامه داد هر کسی به یک منوالی
    یکی عقده اش خیلی کمه یکی بیشتر

به نظر من که کاملا درست گفته

7. 6 کاربر از mohammadirani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

چرا به مردم توهین میکنی؟؟؟
    اگه شما عقده ای هستی مردم چه تقصیری دارند.
    فکر می‌کنم از "عقده" یه مقداری سو‌برداشت شده ...

عقده فقط یه کمبوده، این کمبود می‌تونه در هر زمینه‌ای، خیلی خیلی ضعیف وجود داشته باشه ...
    هر کس هم که انکار کنه حداقل تو یه چیز زندگیش پشیزی کمبود داره، به نظر من، داره خودش رو گول می‌زنه ...
    این کمبود لزوماً از نظر روانی نیست! خیلی کاستی‌های عاطفی، مادی و معنوی وجود داره که ممکنه حتی خودمون ازش باخبر نباشیم !
    البته همون طوری که خانوم میلانی گفتند (هر چند که اصلاً خوشم نمیاد ازشون) این تو آدمای مختلف درجه‌اش فرق داره ... تو یکی می‌تونه اون قدر ضعیف باشه که حس هم نشه ... (اما وجود داره)

9. 4 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

من منظورم این نبود با مهران دوستی موافقم ،نقل خبر بود فقط ... دقیقا متاسفانه برنامه رو ندیدم که بدونم موضوع بحث چی بود اون موقع که میلانی این حرفو زده. کسی برنامه رو دیده بیاد دقیقتر بگه

11. این کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

من نمی دونم چطور به این فیلم مجوز داده اند؟
    میلانی میگفت نقش سارا ، نشانه یه دختر پایبند به اخلاقه.
    میلانی اصلا نمی دونه اخلاق و اصول داشتن یعنی چی. اینو فراستی هم چند بار بهش گفت.
    نقش سارا اگه اخلاق داشت پس چرا تو رفتارش چیزی معلوم نیست.
    مشکل میلانی اینه که ارزشهای اخلاقی فرهنگ ایرانی و اسلامی رو نمیشناسه.
    اون چیزی که تو فکرشه رو به عنوان ارزش قبول داره ، نه اون چیزی که وجود داره و باید باشه.
    واقعا فراستی خوب میلانی رو به چالش کشید. من که خیلی حال کردم.

13. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Iran..Rasht

پيش فرض

اون چیزی که تو فکرشه رو به عنوان ارزش قبول داره ، نه اون چیزی که وجود داره و باید باشه.
    باید!!!!

برای چی باید؟؟؟

ارزش ها رو فقط باید بعضی ها تشخیص بدند؟

15. 2 کاربر از mohammadirani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

باید!!!!

برای چی باید؟؟؟

ارزش ها رو فقط باید بعضی ها تشخیص بدند؟
    دوست عزیز، این همه جمله، شما فقط همون کلمه باید رو در نظر می گیرید؟
    من منظورم بعضی ها نیست بلکه اکثر افراد ارزشها رو تشخیص میدن.

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من منظورم این نبود با مهران دوستی موافقم ،نقل خبر بود فقط ... دقیقا متاسفانه برنامه رو ندیدم که بدونم موضوع بحث چی بود اون موقع که میلانی این حرفو زده. کسی برنامه رو دیده بیاد دقیقتر بگه
    خانم میلانی در مورد شخصیت خانم فیلم که دیالوگی گفته بود مبنی براینکه " همه ی ما عقده داریم " داشتند توضیح می دادند و گفتند "همه ی ما عقده داریم مگر میشه کسی در ایران زندگی بکنه و عقده ای نباشه " که البته مسعود خان فراستی هم تذکر دادند که ایشون این مسائل رو تعمیم به کل ندهند .

18. 5 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •