یکم بی عدالتی نکردی؟ خداییش گیم پلی و گرافیک و صداگذارش که باید 10 میشد. حالا گرافیک و صداگذاریش که هیچی ، گیم پلی اش که خیلی فوق العاده بود!
یکم بی عدالتی نکردی؟ خداییش گیم پلی و گرافیک و صداگذارش که باید 10 میشد. حالا گرافیک و صداگذاریش که هیچی ، گیم پلی اش که خیلی فوق العاده بود!
بعد از مدت ها بی گیمی و بازی کردن گیم های آت و آشغال بالا خره دو باره یه دلی از عزا در آوردیم.بازی فوق العاده ای هست مخصوصا گرافیک بازی که خیلی جالبه (شاید از لحاظ فنی چیز تازه ای نداشته باشه ولی طراحی محیط ها و کاراکتر ها خیلی چشم نوازه ) دقیقا بازی همون چیزی از آب در اومد که انتظارشو داشتم من به این بازی از همون اول هم امید زیادی داشتم گیم پلی هم که حرف اول و آخرو میزنه بازی خیلی عالیه
نمیدونم کسی مایل هست یا نه......... .
ولی میشه با استفاده از مد ECHO یه تفریح دور همی کرد....... .یه این ترتیب که همه رکورد کلی و تعداد ستاره هاشونو بذارن اینجا تا ببینیم اوضاع چطوره و کل کل واینا کنیم........(واسه دور هم بودن و شاد بودن فقط)
رکورد خود من:
143260 / تمامی 42 ستاره رو هم گرفتم.... .
بقیه دوستان هم اگه مایل بودن اینطوری رکورداشونو البته با عکس بذارن..... .(من چون رو کنسول هستم باید با دوربین عکس بگیرم که می گیرم به زودی)
.
.
Last edited by halflife g; 03-03-2011 at 19:40.
من بار اولی که تموم شد بازی 102 تا از Skillshot ها رو اجرا کردم که کلا 131 تاست . خوشبختانه تو دورهای بعدی هم این سیستم ریسیت نمیشه و الان من دوباره که دارم بازی میکنم و چپتر 2 هستم شده 106 تا . Skillshot مورد علاقم هم Fire in the Hole بود! وقتی یه مینی باس stun میشه میری پشتش و یه kick میزنی بعد شلوارش میاد پایین و با اسلحه میزنی به هدف D: اطلاعات تکمیلی در مورد Skillshot ها بعد از اتمام دوباره بازی ! کسی هست بیشتر از من اجرا کرده باشه؟ D:
فکر کنم بین تمام بازیهایی که من بازی کردم خنده دارترین دیالوگ ها رو این بازی داشت مخصوصا وقتی اولین بار تریشکا دیده میشه و صحبت هایی که در مورد dick رد و بدل میشه !! دختره به ما میگه dick تو میکشم و گری میگه اینی که گفتی یعنی چی بعدشم میگه خب منم dick تو رو میکشم !!!!!! dick = penis = : دی
شاید بار سوم نشستم این دیالوگ های جالب رو نوشتم!
راستی یه نکته جالب دیگه ای که خودم تنهایی فهمیدم اینه که چقدر انیمیشن ها رو خوب در اوردن ! کافیه وقتی تریشکا حرکت میکنه به قسمت های مختلف بدنش توجه کنید که چقدر طبیعی تکون میخورن : دی
خیلی به انیمیشن ها نگاه نکن برات خوب نیستچشات ضعیف میشه
بعدشم خو.تو خی... می.نی
مرد حسابی این همه منظره و نمیدونم هیجان بازی بعد تو میگی .... تریشکا تکون میخوره! واقعا که![]()
این بازی هم مثل Mafia II از Apex استفاده کرده به خاطر همین تکون خوردن لباس ها موقع حرکت یا انفجار و چین خوردگی های لباس و ... خیلی خوب شبیه سازی شده و طبیعی هست
منم خیلی با دیالوگا حال کردم، یکیش موقعی که اولین بار تریشکارو می بینی !! ( همون طور که گفتی )، یکی هم وقتی اون دایناسور رو می گیری که گریسون شروع می کنه به شعر خوندن و دیالوگایی که بعد از ترکیدن اون دایناسوره می گه ! من که مردم از خنده D:
از کجا باید ببینم چندتا Skillshot اجرا کردم !؟
میدونم دادا ولی منظورم لباس و اینا نبود یه چیز دیگه بود D:این بازی هم مثل Mafia II از Apex استفاده کرده به خاطر همین تکون خوردن لباس ها موقع حرکت یا انفجار و چین خوردگی های لباس و ... خیلی خوب شبیه سازی شده و طبیعی هست
اونجا که با Leash به اون اسمش یادم رفته ها وصل میشی همونجا زیر اون وسطیه که اسکیل ها رو نوشته نشون داده میشه. دقت کن که نباید بری توش همون بیرون نوشته !از کجا باید ببینم چندتا Skillshot اجرا کردم !؟
مارو بگو خوشبینانه به پستت نگاه کردیم D: در کل اونجا هم به خاطر Apex ـه که اون جوری تکون می خوره![]()
کلا وقتی پستای منو میخونی سعی کن ذهنت منحرف باشه !مارو بگو خوشبینانه به پستت نگاه کردیم D:
راستی تو چند تا زدی؟
به نظرتون قسمت های مختلف بدن میشه لباس؟! : دی
این حسین کلا بازی ها رو به خاطر این چیزا می گیره : دی
+
من بازیو فردا می گیرم همون فردا هم رکورد مراد رو می زنم : دی
منظورم این پست بود:اون "" رو آخرش ندیدی ؟
این بازی هم مثل Mafia II از Apex استفاده کرده به خاطر همین تکون خوردن لباس ها موقع حرکت یا انفجار و چین خوردگی های لباس و ... خیلی خوب شبیه سازی شده و طبیعی هست
Last edited by vahidgame; 03-03-2011 at 22:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)