تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 34 اولاول ... 1218192021222324252632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 331

نام تاپيک: Bulletstorm

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

یکم بی عدالتی نکردی؟ خداییش گیم پلی و گرافیک و صداگذارش که باید 10 میشد. حالا گرافیک و صداگذاریش که هیچی ، گیم پلی اش که خیلی فوق العاده بود!

2. 2 کاربر از MobinS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه babak_eivazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    بزرگترین راز جغرافیا هر کی کشف کرد به من هم اطلاع بده

پيش فرض

بعد از مدت ها بی گیمی و بازی کردن گیم های آت و آشغال بالا خره دو باره یه دلی از عزا در آوردیم. بازی فوق العاده ای هست مخصوصا گرافیک بازی که خیلی جالبه (شاید از لحاظ فنی چیز تازه ای نداشته باشه ولی طراحی محیط ها و کاراکتر ها خیلی چشم نوازه ) دقیقا بازی همون چیزی از آب در اومد که انتظارشو داشتم من به این بازی از همون اول هم امید زیادی داشتم گیم پلی هم که حرف اول و آخرو میزنه بازی خیلی عالیه

4. 2 کاربر از babak_eivazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

نمیدونم کسی مایل هست یا نه......... .

ولی میشه با استفاده از مد ECHO یه تفریح دور همی کرد....... .یه این ترتیب که همه رکورد کلی و تعداد ستاره هاشونو بذارن اینجا تا ببینیم اوضاع چطوره و کل کل واینا کنیم........(واسه دور هم بودن و شاد بودن فقط)

رکورد خود من:

143260 / تمامی 42 ستاره رو هم گرفتم.... .

بقیه دوستان هم اگه مایل بودن اینطوری رکورداشونو البته با عکس بذارن..... .(من چون رو کنسول هستم باید با دوربین عکس بگیرم که می گیرم به زودی)

.
    .
    Last edited by halflife g; 03-03-2011 at 19:40.

6. 4 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

من بار اولی که تموم شد بازی 102 تا از Skillshot ها رو اجرا کردم که کلا 131 تاست . خوشبختانه تو دورهای بعدی هم این سیستم ریسیت نمیشه و الان من دوباره که دارم بازی میکنم و چپتر 2 هستم شده 106 تا . Skillshot مورد علاقم هم Fire in the Hole بود! وقتی یه مینی باس stun میشه میری پشتش و یه kick میزنی بعد شلوارش میاد پایین و با اسلحه میزنی به هدف D: اطلاعات تکمیلی در مورد Skillshot ها بعد از اتمام دوباره بازی‌ ! کسی هست بیشتر از من اجرا کرده باشه؟ D:

فکر کنم بین تمام بازیهایی که من بازی کردم خنده دارترین دیالوگ ها رو این بازی داشت مخصوصا وقتی اولین بار تریشکا دیده میشه و صحبت هایی که در مورد dick رد و بدل میشه !! دختره به ما میگه dick تو میکشم و گری میگه اینی که گفتی یعنی چی بعدشم میگه خب منم dick تو رو میکشم !!!!!! dick = penis = : دی

شاید بار سوم نشستم این دیالوگ های جالب رو نوشتم!

راستی یه نکته جالب دیگه ای که خودم تنهایی فهمیدم اینه که چقدر انیمیشن ها رو خوب در اوردن ! کافیه وقتی تریشکا حرکت میکنه به قسمت های مختلف بدنش توجه کنید که چقدر طبیعی تکون میخورن : دی

8. 2 کاربر از hosseincode2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه babak_eivazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    بزرگترین راز جغرافیا هر کی کشف کرد به من هم اطلاع بده

پيش فرض

راستی یه نکته جالب دیگه ای که خودم تنهایی فهمیدم اینه که چقدر انیمیشن ها رو خوب در اوردن ! کافیه وقتی تریشکا حرکت میکنه به قسمت های مختلف بدنش توجه کنید که چقدر طبیعی تکون میخورن : دی
    خیلی به انیمیشن ها نگاه نکن برات خوب نیست چشات ضعیف میشه بعدشم خو.تو خی... می.نی
    مرد حسابی این همه منظره و نمیدونم هیجان بازی بعد تو میگی .... تریشکا تکون میخوره! واقعا که

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

این بازی هم مثل Mafia II از Apex استفاده کرده به خاطر همین تکون خوردن لباس ها موقع حرکت یا انفجار و چین خوردگی های لباس و ... خیلی خوب شبیه سازی شده و طبیعی هست

فکر کنم بین تمام بازیهایی که من بازی کردم خنده دارترین دیالوگ ها رو این بازی داشت مخصوصا وقتی اولین بار تریشکا دیده میشه و صحبت هایی که در مورد dick رد و بدل میشه !! دختره به ما میگه dick تو میکشم و گری میگه اینی که گفتی یعنی چی بعدشم میگه خب منم dick تو رو میکشم !!!!!! dick = penis = : دی
    منم خیلی با دیالوگا حال کردم، یکیش موقعی که اولین بار تریشکارو می بینی !! ( همون طور که گفتی )، یکی هم وقتی اون دایناسور رو می گیری که گریسون شروع می کنه به شعر خوندن و دیالوگایی که بعد از ترکیدن اون دایناسوره می گه ! من که مردم از خنده D:

hosseincode2008 من بار اولی که تموم شد بازی 102 تا از Skillshot ها رو اجرا کردم که کلا 131 تاست . خوشبختانه تو دورهای بعدی هم این سیستم ریسیت نمیشه و الان من دوباره که دارم بازی میکنم و چپتر 2 هستم شده 106 تا . Skillshot مورد علاقم هم Fire in the Hole بود! وقتی یه مینی باس stun میشه میری پشتش و یه kick میزنی بعد شلوارش میاد پایین و با اسلحه میزنی به هدف D: اطلاعات تکمیلی در مورد Skillshot ها بعد از اتمام دوباره بازی‌ ! کسی هست بیشتر از من اجرا کرده باشه؟ D:
    از کجا باید ببینم چندتا Skillshot اجرا کردم !؟

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

این بازی هم مثل Mafia II از Apex استفاده کرده به خاطر همین تکون خوردن لباس ها موقع حرکت یا انفجار و چین خوردگی های لباس و ... خیلی خوب شبیه سازی شده و طبیعی هست
    میدونم دادا ولی منظورم لباس و اینا نبود یه چیز دیگه بود D:
    از کجا باید ببینم چندتا Skillshot اجرا کردم !؟
    اونجا که با Leash به اون اسمش یادم رفته ها وصل میشی همونجا زیر اون وسطیه که اسکیل ها رو نوشته نشون داده میشه. دقت کن که نباید بری توش همون بیرون نوشته !

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

میدونم دادا ولی منظورم لباس و اینا نبود یه چیز دیگه بود D:

اونجا که با Leash به اون اسمش یادم رفته ها وصل میشی همونجا زیر اون وسطیه که اسکیل ها رو نوشته نشون داده میشه. دقت کن که نباید بری توش همون بیرون نوشته !
    مارو بگو خوشبینانه به پستت نگاه کردیم D: در کل اونجا هم به خاطر Apex ـه که اون جوری تکون می خوره

13. این کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

مارو بگو خوشبینانه به پستت نگاه کردیم D:
    کلا وقتی پستای منو میخونی سعی کن ذهنت منحرف باشه !
    راستی تو چند تا زدی؟

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظرتون قسمت های مختلف بدن میشه لباس؟! : دی
    این حسین کلا بازی ها رو به خاطر این چیزا می گیره : دی
    +
    من بازیو فردا می گیرم همون فردا هم رکورد مراد رو می زنم : دی

اون "" رو آخرش ندیدی ؟
    منظورم این پست بود:

Last edited by vahidgame; 03-03-2011 at 22:37.

16. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •