تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 38 اولاول ... 1218192021222324252632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 375

نام تاپيک: ✔ تاپیک جامع مقررات آموزش متوسطه ( بزرگسالان ؛ راه دور ؛ غیر حضوری و ... )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

اره تو هر ترمی تا آخرین لحظه ثبتنام میکنن
    خوب میتونی خیلی راحت تغییر بدی مشکلی نیستش که از انسانی میخوای بری تجربی موردی نداره
    حتما آموزش از راه دور منظورتون بد متوجه شد
    شما برنی یه آموزش از راه دور دیگه بگو میخوام تغییر رشته بدم به تجربی دیگه حرفی از پیش نزن اینا یه خورده اطلاعاتشون کمه خودشون برات تطبیق میدن
    من که از راه دور بودم هر ترم رشته عوض میکردم چون رشته ای که میخواستم رو نداشتن ولی برای دریافت پول از واحد عمومی ثبتنامم میکردن بودن کسایی که از تجربی اومدن فنی یا از فنی رفتن انسانی
    آقا معذرت میخوام به خدا.
    اگر من از راه دور ثبت نام کنم و همه چی تکمیل باشه،میتونم کنکور بدم؟ یعنی مهر آموزش و پرورش پاشه?
    سپاس

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

آقا معذرت میخوام به خدا.
    اگر من از راه دور ثبت نام کنم و همه چی تکمیل باشه،میتونم کنکور بدم؟ یعنی مهر آموزش و پرورش پاشه?
    سپاس
    اره دیگه اینا هم جزء آموزش و پرورش هستش دیپلمت مستقیم از اموزش و پرورش میاد اینا یه برگه گواهی موقت تو آخرین واحدی که پاس کردی میدن بهت که برای ثبتنام تو دانشگاها هستش یکسال بعد دیپلمت از آموزش و پرورش میاد

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

اقا تورو خدا کمک کنید.من الان داوطلب ازاد که هستم برای دی امتحان های مدرسه و نهایی میدم از کل کتابه یا نصفش!؟

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

فرقی نمیکنه که تو کدوم ترم باشید
    مهم اینکه از کل کتاب سوالات میاد

5. 2 کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

امتحان های داخلی مدارس آموزش از راه دور نمرش چه جوری حساب میشه ؟ من سوم ریاضی امتحاناته نهایی رو میخام خوب بخونم واسه همین برای امتحانات داخلی وقت زیادی ندارم .. میخام ببینم چه جوری نمره میدن برا امتحانات داخلی ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام....آقا من تا سال دوم دبیرستان نمراتم خوب بود و دانش آموز بدی نبودم......معدلم هم بین 16-71 بود.......و تا سال دوم دبیرستان هیچ درسی را نیفتاده بودم.....ولی از شانس بد من در سال سوم مشکلی برام پیش اومد و نتونستم کامل برم سر کلاس......یعنی حدود 6 ماه مدرسه نرفتم......بعد که برای امتحانات نهایی رفتم.....از 10 تا 8 تاشون را افتادم.....رشتمم ریاضیه.....بعد برای چند درس اعتراض زدم.....شدن 6تا......بعد از تک ماده و تبصره استفاده کردم.......شدن 4 تا......بعد یکیشون که عربی بود را هم شهریور قبول شدم.....حالا مونده 3 تاشون....زبان...فیزیک...جبر....ک ه الان دارم میدمشون.....الان یعنی دی....
    تا اونجایی که میدونم.....من باید 96 واحد حداقل قبول بشم.....تا دیپلم را بهم بدن......
    میگم من اگر این 3 درس باقیمانده را قبول بشم.....اخرش دیپلم بهم میدن یا نه؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

من فکر کنم بزرگسالان هستم ظاهرا یه نمره مستمر ضریب یک دارم یه نهایی که ضریبش چهاره
    الان تو امتحانای دی هستم میخواستم ببینم مستمر رو که بالا میدن اگر دی قبول نشم خرداد و شهریور هم تاثیر داره مستمر یا باید 10 بیارم؟
    Last edited by ArashMiniStar; 05-01-2015 at 22:48.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

دانشگاه که قبول شدی میتونی به جای دیپلم میتونی ریز نمرات رو ببری که تا سال سوم چونکه قبولی داشتی میتونی بری دانشگاه به صورت دیپلم ناقص سربازی هم نری.یا اینکه به دانشگا تعهد بدی که مثلا تا این چند ماه دیگه میارم
    که راه اول همه انجام میدن
    داداش گل الان دانشگاه ازاد بدون کنکور ثبت نام داره برای کارشناسی ترم بهمن همین امسال
    حالا من دیپلم ریاضی دارم پیش رو چند تا درس بیشتر نمیتونم پارس کنم الان....حالا من رفتم دانشگاه ازاد واحد مرکزی بخش دبیرخانه آموزش پرسیدم میگم با تعهد و اینا هم نمیشه میگه نه باید مدرک موقت یا اصل پیش باشه! من الان حرف کیو باور کنم بخدا موندم میشه یا نه چیکار کنم لطفا راهنماییم کن ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

من فکر کنم بزرگسالان هستم ظاهرا یه نمره مستمر ضریب یک دارم یه نهایی که ضریبش چهاره
    الان تو امتحانای دی هستم میخواستم ببینم مستمر رو که بالا میدن اگر دی قبول نشم خرداد و شهریور هم تاثیر داره مستمر یا باید 10 بیارم؟
    برای هر ترم یه نمره مستر جدا ثبت میشه یعنی تو هر ترم یه واحد رو انتخاب میکنی و دوباره نمره مستر هم اعمال میشه روش
    داداش گل الان دانشگاه ازاد بدون کنکور ثبت نام داره برای کارشناسی ترم بهمن همین امسال
    حالا من دیپلم ریاضی دارم پیش رو چند تا درس بیشتر نمیتونم پارس کنم الان....حالا من رفتم دانشگاه ازاد واحد مرکزی بخش دبیرخانه آموزش پرسیدم میگم با تعهد و اینا هم نمیشه میگه نه باید مدرک موقت یا اصل پیش باشه! من الان حرف کیو باور کنم بخدا موندم میشه یا نه چیکار کنم لطفا راهنماییم کن ممنون
    تو پ.خ جواب دادم بهتون

11. این کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام.....دوستان جواب ما رو هم بدید....
    بعد یه سوال دیگه.....
    من اگه بخوام برم دانشگاه ازاد رشته برق قدرت.......برای کاردانی.......
    باید پیش دانشگاهی را بگذرونم ........یا نه .....با همین مدرک دیپلم ریاضی هم میشه؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •