آقا معذرت میخوام به خدا.
اگر من از راه دور ثبت نام کنم و همه چی تکمیل باشه،میتونم کنکور بدم؟ یعنی مهر آموزش و پرورش پاشه?
سپاس
آقا معذرت میخوام به خدا.
اگر من از راه دور ثبت نام کنم و همه چی تکمیل باشه،میتونم کنکور بدم؟ یعنی مهر آموزش و پرورش پاشه?
سپاس
اره دیگه اینا هم جزء آموزش و پرورش هستش دیپلمت مستقیم از اموزش و پرورش میاد اینا یه برگه گواهی موقت تو آخرین واحدی که پاس کردی میدن بهت که برای ثبتنام تو دانشگاها هستش یکسال بعد دیپلمت از آموزش و پرورش میاد
اقا تورو خدا کمک کنید.من الان داوطلب ازاد که هستم برای دی امتحان های مدرسه و نهایی میدم از کل کتابه یا نصفش!؟
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
فرقی نمیکنه که تو کدوم ترم باشید
مهم اینکه از کل کتاب سوالات میاد
امتحان های داخلی مدارس آموزش از راه دور نمرش چه جوری حساب میشه ؟ من سوم ریاضی امتحاناته نهایی رو میخام خوب بخونم واسه همین برای امتحانات داخلی وقت زیادی ندارم .. میخام ببینم چه جوری نمره میدن برا امتحانات داخلی ؟
سلام....آقا من تا سال دوم دبیرستان نمراتم خوب بود و دانش آموز بدی نبودم......معدلم هم بین 16-71 بود.......و تا سال دوم دبیرستان هیچ درسی را نیفتاده بودم.....ولی از شانس بد من در سال سوم مشکلی برام پیش اومد و نتونستم کامل برم سر کلاس......یعنی حدود 6 ماه مدرسه نرفتم......بعد که برای امتحانات نهایی رفتم.....از 10 تا 8 تاشون را افتادم.....رشتمم ریاضیه.....بعد برای چند درس اعتراض زدم.....شدن 6تا......بعد از تک ماده و تبصره استفاده کردم.......شدن 4 تا......بعد یکیشون که عربی بود را هم شهریور قبول شدم.....حالا مونده 3 تاشون....زبان...فیزیک...جبر....ک ه الان دارم میدمشون.....الان یعنی دی....
تا اونجایی که میدونم.....من باید 96 واحد حداقل قبول بشم.....تا دیپلم را بهم بدن......
میگم من اگر این 3 درس باقیمانده را قبول بشم.....اخرش دیپلم بهم میدن یا نه؟؟؟؟
من فکر کنم بزرگسالان هستم ظاهرا یه نمره مستمر ضریب یک دارم یه نهایی که ضریبش چهاره
الان تو امتحانای دی هستم میخواستم ببینم مستمر رو که بالا میدن اگر دی قبول نشم خرداد و شهریور هم تاثیر داره مستمر یا باید 10 بیارم؟![]()
Last edited by ArashMiniStar; 05-01-2015 at 22:48.
داداش گل الان دانشگاه ازاد بدون کنکور ثبت نام داره برای کارشناسی ترم بهمن همین امسال
حالا من دیپلم ریاضی دارم پیش رو چند تا درس بیشتر نمیتونم پارس کنم الان....حالا من رفتم دانشگاه ازاد واحد مرکزی بخش دبیرخانه آموزش پرسیدم میگم با تعهد و اینا هم نمیشه میگه نه باید مدرک موقت یا اصل پیش باشه! من الان حرف کیو باور کنم بخدا موندم میشه یا نه چیکار کنم لطفا راهنماییم کن ممنون![]()
برای هر ترم یه نمره مستر جدا ثبت میشه یعنی تو هر ترم یه واحد رو انتخاب میکنی و دوباره نمره مستر هم اعمال میشه روش
تو پ.خ جواب دادم بهتون
سلام.....دوستان جواب ما رو هم بدید....
بعد یه سوال دیگه.....
من اگه بخوام برم دانشگاه ازاد رشته برق قدرت.......برای کاردانی.......
باید پیش دانشگاهی را بگذرونم ........یا نه .....با همین مدرک دیپلم ریاضی هم میشه؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)