تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 102 اولاول ... 121819202122232425263272 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 1019

نام تاپيک: Test Drive Unlimited 2

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

Test Drive Unlimited 2 (2010/ENG/XBOX360/RF)

Game Info
    Year: 2011
    Release Date: February 11, 2011
    Genre: Arcade / Racing (Cars
    Developer: Eden Games
    Publisher: Atari
    Platform: XBOX 360

Publication Type: license
    Language: ENG
    Voice Language: ENG
    Firmware: iXtreme Compatible
    Description:
    This time, the action game is set on the remarkable Spanish Riviera - Ibiza. As in the first part of your arrival to the island, rent a car, buying a home, they also like the soul lies down. You can invite your friends to his home, a yacht, or simply go shopping. In the first part of all this was not. Now you can create a session that may participate up to 32 people and be with them "in touch", no matter where you were in the house of the agency or simply in the race. You can create clubs. Clubs system has been improved. Now the clubs have ranking, well then you already understand the actions unwritten law - the more points, more reputation, and more reputation - more privileges. Rating is displayed as three stars. After receiving the club first star, you can buy exclusive cars, and all the players who are in your club will have access to the garage. Damage only visual. The game was introduced weather conditions and daily traffic. Machine's behavior can be unpredictable on wet pavement, much worse off-road. In addition to the cars' consumption of asphalt, you will be able to meet so-called "SUV" and this SUV.
    Features:
    • Unique technology CONNECT: TDU2 "always alive" with auto-updating content. Making the gameplay without lag. The new chips are integrated into a new game exciting gameplay that makes the game ultra-modern.
    • SOCIALIZE: The new regime, without a car! Is not it the coup? You can walk around the city, to communicate and interact with other players. In a game added, "clubs", which became a new unique drops in such a modern gameplay. Modes of co-op: to follow a leader, keep your distance. Unique system of the character's reputation.
    • CUSTOMIZE: Discover the unbelievable amount of unique band reception, to customize your character! Setting up the car, include the setting: paints, vinyl stickers, interior, trim and much more! Configure all tonskostey your hero. Hair color, clothing, physique, etc. Opportunity to buy their dream home, boat, jewelry, home decoration, and even invite your friends!
    • RACE: Test Drive Unlimited 2 The most unusual car, with an ultra-modern setting driving techniques Eden. Open the most elite cars of the world Gumpert, Koenigsegg, Aston Martin, Audi!
    • EXPERIENCE: A new single-player, with the progressive nature of events. Dramatic storytelling, unforgettable images, all created for your viewing pleasure in the world Test Drive Unlimited 2
    • EXPLORE: Meet! The island of Ibiza! New types of terrain and architecture, beautiful outlook, which will show you the legendary places of the island. Thousands of unique missions, several thousand killometrov country roads. Very interesting possibility: to arrive at the airport in Ibiza, and be Oahu or Hawaii. Waiting for you, more than 600 killometrov asphalt road and off-road.
    • MOOR ™: Racing Online is back! Already with new vigor. It all depends on your level of reputation and other aspects! Win!
    • EVOLVE: A huge number of new enhancements, new modes of day: day, night, morning, evening, as well as dynamic weather. A new model of processing damage.

محتوای مخفی: لینک دانلود با پسورد zone214 

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:

متاسفانه من خودم یکی از پارت ها رو به علت قطع برق از دست دادم.

2. 3 کاربر از mosolim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

قابل توجه دوستانی که میگفتن امکان نداره بازی لیک بشه !!!!! 4 روز قبل از انتشار, این بازی هم به دست ما دزد ها رسید

به محض اینکه بازی کردم و چند ساعتی رو در دنیای زیبای TDU گذروندم میام و توضیحاتی در مورد بازی میدم

4. 4 کاربر از Mostafa NBA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه xero.1992's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

قابل توجه دوستانی که میگفتن امکان نداره بازی لیک بشه !!!!! 4 روز قبل از انتشار, این بازی هم به دست ما دزد ها رسید

به محض اینکه بازی کردم و چند ساعتی رو در دنیای زیبای TDU گذروندم میام و توضیحاتی در مورد بازی میدم
    ای آدمای مرفه 360 دار حالا ما باید صبر کنیم تا پی سیش بیاد...

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام
    مصطفی کی دانلودیدی؟ من افلاین داشتم میگرفتم پارت 6 از دستم رفت ( به علت قطع برق )حجم هم ندارم خودم برم تو کاره این یدونه پارت.می تونی پارت 6 اون لینک هایی که گذاشتم رو مستقیم کنی.؟؟؟ مرسی.

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    مصطفی کی دانلودیدی؟ من افلاین داشتم میگرفتم پارت 6 از دستم رفت ( به علت قطع برق )حجم هم ندارم خودم برم تو کاره این یدونه پارت.می تونی پارت 6 اون لینک هایی که گذاشتم رو مستقیم کنی.؟؟؟ مرسی.
    من هنوز دانلود نکردم ! مشهد هم به نظر میاد امشب همه ی مغازه ها بسته باشن به خاطر وفات .

احتمالا فردا عصر بازی به دستم میرسه

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

لینک مستقیم پارت های پست قبلیم :
      محتوای مخفی: دانلود 

کد:
    Last edited by mosolim; 04-02-2011 at 19:07.

9. 2 کاربر از mosolim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

ای بابا این بازی هم زود تر برای Xbox اومد نه اینجوری عادلانه نیست باید برم یک 360 بخرم که دیگه از بقیه عقب نمونم حالا الان این mostafa هی میاد جلوی ما از بازی تعریف میکنه که دل مارو آب کنه

11. این کاربر از iCe m@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Viren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

ما pc دارها هنوز بازی نکردیم

اگه می خوای توضیح بدی spoiler بزار جان من!

13. این کاربر از Viren بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ما pc دارها هنوز بازی نکردیم

اگه می خوای توضیح بدی spoiler بزار جان من!
    نه . بزار یه مقدار تعریف کنه . تا حسابی بریم تو کف . اینجوری خیلی حال میده .
    فقط بدیاشو تو اسپویلر بگو . خوبیاشو بزار همه ببینن

پروفشنال underworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

سلام بچه ها
    مگه برای xbox360 منتشر شده؟
    چونکه توی گیم اسپات زده بود 8 feb یعنی 3 روز دیگه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •