من توصیه می کنم از روش اول استفاده کنید تا هم اون پیام نیاد و هم بشه تو مرورگرهای دیگه هم ازش استفاده کرد.کد دوم کار کرد
اگه مایل باشی اسم تو رو هم در نرم افزار ثبت کنم![]()
من توصیه می کنم از روش اول استفاده کنید تا هم اون پیام نیاد و هم بشه تو مرورگرهای دیگه هم ازش استفاده کرد.کد دوم کار کرد
اگه مایل باشی اسم تو رو هم در نرم افزار ثبت کنم![]()
منظورت از فلش پلیر همون متصل شونده ها هست یا یک فلش پلیر جدا؟
چشم...روی کد اول کار میکنم...امیدوارم راه بیفته
همون متصل شونده ها
من کارهایی که گفتی رو کردم ولی کد اول نه در فایرفاکس کار میکنه و نه در IE...جدیدترین فلش پلیر رو هم گرفتم ولی کپی نمیکنه...میشه دوباره کد رو بررسی کنی
اسم فایل فلش رو به 6.swf تغییر دادی؟
فایل فلش تو پوشه اصلی برنامه هست؟
احتمالا مشکل تو این خطه:
این دوخط در واقع یک خطه که چون جا نیست این طور دیده می شه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینو تو پوشه اصلی برنامه Extract کن و ببین کار می کنه یا نه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همه ی این کارهایی که گفتی کردم ولی کار نمیکنه...باید مثل قبل فقط یک بار کلیک کنم دیگه...درسته؟...حالا اون کد بالایی رو بیارم توی یک خط درست میشه؟
مثل اینکه خودت قبلا اینکارو کردی...الان آبنباتی اسخراج شد ولی بازم کار نمیکنه![]()
Last edited by labkhand; 26-07-2010 at 15:22.
آره
من همین الان آبنباتی رو تو Opera,IE و FireFox امتحان کردم تو همشون جواب داد.
عجیبه!!!!...میگم این کد دومی تنها در IE و فایرفاکس جواب میده؟...روی کروم و اپرا تست کردی؟
...میگم این کد دومی تنها در IE و فایرفاکس جواب میده؟
آره
تست نمی خواد
کار نمی کنه![]()
خب...تا شب یک جستجو میکنی ببینی کدی هست که در اپرا و کروم و فایرفاکس و IE کار کنه و نیاز به فلش نداشته باشه؟
همین چهار مرورگر کافیه...در ضمن میشه کد تابع رو طوری طراحی کنی که هنگام کلیک روی شکلک جمله ی ( کپی شد ) کنار نشانگر موس بنویسه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)