تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدوم تیم قهرمان باشگاههای اروپا میشه؟

راي دهنده
218. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • اینتر میلان ایتالیا

124 56.88%
  • بایر مونیخ المان

94 43.12%
صفحه 22 از 43 اولاول ... 1218192021222324252632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 427

نام تاپيک: بایرن مونیخ 0 - اینتر 2 / قهرمانی اینتر در لیگ قهرمانان اروپا 2010

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

به نظر من باخت بارسلونا تو بازی رفت با اینتر خستگی راه بود که با اتوبوس اومدن !!!

البته اون اتوبوس مثل این اتوبوس های ایرانپیما نبود !!!

---------- Post added at 11:59 PM ---------- Previous post was at 11:57 PM ----------

مورينيو: ليگ قهرمانان بزرگتر از جام جهاني است

سرمربي پرتغالي اينترميلان گفت: اعتبار و درجه هيجان و حساسيت ليگ قهرمانان اروپا بسيار بيشتر از جام جهاني است.
    خوزه مورينيو تصريح کرد: فينال ليگ قهرمانان اروپا بزرگتر از جام جهاني است. ممکن است عده‌اي در جهان پيدا شوند که برخي بازي‌هاي جام جهاني را مشاهده نکنند اما کسي در جهان نيست که فينال ليگ قهرمانان اروپا را تماشا نکند.
    وي گفت: تيم‌هاي اروپايي همواره اعتبار فوتبال جهان بوده‌اند و به عقيده من اعتبار و سطح استاندارد ليگ قهرمانان اروپا و يا جام ملت‌هاي اروپا به مراتب بالاتر و بهتر از جام جهاني است.
    اين مربي پرحاشيه اينتر درباره آينده خود تاکيد کرد: تا پايان هغته آينده تکليف خود را روشن مي‌کنم.
    فينال ليگ قهرمانان اروپا شنبه اول خرداد ميان اينترميلان و بايرن مونيخ در ورزشگاه سانتياگو برنابئو مادريد برگزار خواهد شد.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه ارمغان جنون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

فکر کنم این حرف هارو زده تا مورینیو رو عصبانی کنه تا مورینیو دست به کار اشتباهی بزنه...
    ولی موینیو از این حرف ها زرنگتره
    این حرکات فقط از شخصی مثل مورینیو بر میاد که ضد فوتبال ضد اخلاق و ضد انسانیت هستن ایشون نه از جنتلمنی چون فنگال.ای مورینیو در مقابل استادت فن گال تعظیم کن

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Mr.Crow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ولی موینیو از این حرف ها زرنگتره
    آره ماشالله انقدر زرنگه که دقیقآ 3,4 روز قبل از بازی با بایرن , میاد میگه فصل بعد توی رئال هستم !! میتونست بذاره فردای بازی بگه نه اینکه به خاطر جذب یه عده رئالی توی ورزشگاه خودشون برای حمایت از اینتر این حرف رو بزنه !
    من بیشتر از اینکه دوست داشته باشم بایرن جام رو بگیره , دوست دارم مورینیو رو ناراحت ببینم

حـــــرفـه ای Ultra_Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

من بیشتر از اینکه دوست داشته باشم بایرن جام رو بگیره , دوست دارم مورینیو رو ناراحت ببینم
    In Your Dream's

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

آره ماشالله انقدر زرنگه که دقیقآ 3,4 روز قبل از بازی با بایرن , میاد میگه فصل بعد توی رئال هستم !! میتونست بذاره فردای بازی بگه نه اینکه به خاطر جذب یه عده رئالی توی ورزشگاه خودشون برای حمایت از اینتر این حرف رو بزنه !
    مورینیو فقط گفته میخوام فینال رو بازی کنیم بعد فرصت برای استراحت و انتخاب دارم!
    به این صراحتی که شما میگی نگفته!

اگه نباشه جاش خالی می مونه masud-000000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

حرف های شما رو کاملا تصدیق می کنم.

مورینیو اساسا کاری با فوتبال نداره به تعبیر دیگه کارش فقط حاشیه رفتنه نه فوتبال بازی کردن

آخر فروم باز sasan816's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Malaga

پيش فرض

مورینیو اساسا کاری با فوتبال نداره به تعبیر دیگه کارش فقط حاشیه رفتنه نه فوتبال بازی کردن
    موافقم امار هم میگه اینتر قهرمان میشه
    حالا باید صبر کنیم ببینیم کدامشون قهرمان میشن

پروفشنال Mohammad_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    متاسفانه ->ایران - تهران

پيش فرض

امارهای قبلی هم میگفت بارسا قهرمانه تازه 100 تایی هم شده بودن اما قهرمان که هیچی حذف شد !

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Mr.Crow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مورینیو فقط گفته میخوام فینال رو بازی کنیم بعد فرصت برای استراحت و انتخاب دارم!
    به این صراحتی که شما میگی نگفته!
    اتفاقآ چندین بار از اول هفته تا الآن با الفاظ مختلف منظور خودش رو رسونده ! یه بار گفته بالاخره دیر یا زود به رئال میرم , یه بار باعث شده شایعه بسازن که حتی یه جورایی قرارداد رو هم دارن تکمیل میکنن و ...

از همه جالب تر اینه که این شومن عزیز , امروز از هواداران رئال مادرید خواسته بیان توی ورزشگاه و اینتر میلان رو تشویق کنن !!
    کد:
    یعنی ایشون به جای اینکه به مربی گری خودش برسه , از یه هفته قبل جنگ روانی رو شروع کرده و حالا هم به این وضوح داره میگه بیاین توی ورزشگاه خودتون ما رو تشویق کنین !

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

اتفاقآ چندین بار از اول هفته تا الآن با الفاظ مختلف منظور خودش رو رسونده ! یه بار گفته بالاخره دیر یا زود به رئال میرم , یه بار باعث شده شایعه بسازن که حتی یه جورایی قرارداد رو هم دارن تکمیل میکنن و ...

از همه جالب تر اینه که این شومن عزیز , امروز از هواداران رئال مادرید خواسته بیان توی ورزشگاه و اینتر میلان رو تشویق کنن !!
    کد:
    یعنی ایشون به جای اینکه به مربی گری خودش برسه , از یه هفته قبل جنگ روانی رو شروع کرده و حالا هم به این وضوح داره میگه بیاین توی ورزشگاه خودتون ما رو تشویق کنین !
    حالا اگه همین حرف رو فن گال میزد لابد اون رو میذاشتی به پای درایت و تجربه ی فن گال! ولی چون مورینیو اینو گفته پس خودفروخته اس و ...
    طرفدارای رئال همین جوریش بدون این که مورینیو ازشون بخواد بیان، تو ورزشگاه سانتساگو برنابئو حاضر میشدن. حالا این به نظرم زرنگی یه مربیه که بتونه از تماشاچیای خاکستری مادریدی، برای تیم خودش هوادار درست کنه.
    برای طرفدارای رسمی هر کدوم از تیمهای اینتر و بایرن، فیفا فقط 5 هزار بلیط به عنوان سهمیه قرار داده و مابقی صندلیهای ورزشگاه 75 هزار نفری سانتیاگو برنابئو رو تو مادرید بلیط فروشی میکنن.
    حالا خودتون کلاتون رو قاضی کنین و ببینین مورینیو واقعا کار اشتباهی کرده یا نه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •