خدا پدر و مادر اين سمند رو بيامرزه - قابل توجه اون دسته از دوستاني كه حالشون از سمند بهم ميخوره من چند تا تصادف شديد با سمند ديدم اگر اون موقعها دوربين با كيفيت موبايل بودش عكس ميذاشتم عمرا نميتونستين شب بخوابين
سال 82 بعد از شركت درنا حول و حوش ساعت 7 بعد از ظهر فكر كنم ارديبهشت ماه بودش يك سمند نقرهاي متاليك با يك پيكان 4 سرنشينه تصادف خيلي بدي كرد همون دوارني كه محدوديت سرعت وجود نداشت و فكر ميكنم حداقل با 170 يا 180 باهاش برخورد كرد و از روي پيكان رد شد و ما چون در لاين مقابل توي ترافيك مونده بوديم شاهد صحنه بوديم كاملا پيكان رو چرخش كرد و متأسفانه باعث مرگ هر 4 سرنشينش شد مرگ به طرزي بسيار دلخراش
قابل توجه 206 ها و 207 ها و اونهايي كه علاقه وافري به پرايد و ماشينهاي اتاق كوچيك مثل ال 90 دارند چه برخورد از بغل و چه روبرو براي اين دسته از خودروها كاملا كشنده هستش
با سرعت 60 دو تا ال 90 يكي از جلو به ديگري از بغل كوبيد - اوني كه از بغل خورده بود توي نمايندگي سرافراز خودش ميگفت 2.5 ميليون هزينه برام برداشت هر دوتا در تا وسط ماشين جمع شدند و اون يكي ال 90 تا ته كاپوت جمع شد
برخورد خودم با پرايد در حين پارك به چرخ بيروني پرايد توجه نكردم و در عقبم گرفت در من يك خط كوچيك برداشت و متأسفانه 200 تومن برام هزينه گذاشت
پرايد كاملا سپر و چراغش شكست
موضوع تصادف از همون موقعي كه دوچرخه اختراع شد وجود داشته و هست و نميشه ازش دوري كرد بايد اينقدر حواس جمع رانندگي كرد كه هيچ وقتي گرفتار اين قضيه نشيم
با تشكر از دوست عزيزمون درخصوص ماشينهاي ايراني به شدت خيلي بهتر از ماشينهاي خارجي بالاخص ژاپني و كرهاي كه اومدند با كيسه هوا جايگزين بازي درآوردن
اصل قضيه اينجاست كه تمامي ماشينهاي ساخت كشورهاي آسيايي به غير از ايران داره به سمت پلاستيكي شدن ميره الان خودتون ببينيد يك مثلا مزدا 3 يا يك تويوتا كمري اگر با سمند تصادف كنه شديدترين آسيب رو تويوتا يا مزدا ميبينه چون ورقهاشون به شدت نازك شدند و زير 1 ميل هستند حالا يك ميليون خال جوش هم داشته باشه مشخص كه قدرت و استحكام و توانايي لازم در برابر برخورد رو ندارند - عين اين ميمونه يك ماشين آمريكايي مثل كاديلاك بزنه به سمند كاملا معلومه كه سمند به شدت آسيب ميبينه و له ميشه چون قطر بدنه و استحكام ماشين آمريكايي از 1.8 تا 2.7 ميل هستش و خم كردن و تحت فشار قرار دادن اين فلز سخت خيلي خيلي سخت تر از بدنه 1.4 ميل هستش
پرايد داره 0.6 ميل توي سايپا ساخته ميشه و در مورد كيفيت ساخت فلز بدنه و شاسي ماشين هيچ اطلاعاتي به خريدار بيچاره نميدند
باز هم پوزش ميخوام قصدم خراب كردن وجهه ماشين خارجي نيستش و اينكه بخوام سمند رو خيلي حلوا حلواش كنم ولي واقعيت رو بايد پذيرفت
من چون خودم چندين سال با چند ماشين ساز بزرگ ايراني و خارجي و اروپايي كار كردم و توي بعضي از سندهاشون اطلاعات دارم به هيچ وجهي دنبال ماشين ژاپني يا كرهاي نميرم - بميرم هم نميخرم
يك مرسدس 450SLC كروك ميخرم سوار ميشم يا ماشين آلماني يا آمريكايي يا حداقل فرانسه يا انگليسي ولي پول بابت ماشينهاي ساخت آسيا نميدم
البته قصد بي احترامي يا بي ادبي ندارم فقط و فقط ابراز اطلاعات شخصي هستش
دوست عزيزمون كه ميگه 1500 خال جوش بيشتر داره بله درسته كه اونرو هم دارن كمترش ميكنن
در هر صورت ماشينهاي با اتاق كوچك و سبك وزن در برابر G- كه همون اثر سوء تصادف هستش و دكتر منطقي هم نميدونه چيه - خيلي خيلي آسيب پذيرتر هستند تا خودروهايي با اتاق بزرگتر و كيفيت فلز بهتر درخصوص بدنه و شاسي
در مورد خودروهاي شاسي بلند يا همون SUV هم وضعيت مانند خودروهاي اتاق كوچك هستش و آسيب پذيريشون توي تصادف بيشتر و احتمال چپ كردنشون هم بيشتره به دليل ارتفاع از سطح زمين به همين خاطر ماشينهايي مثل 450 جي ال يا رنج روور و آئودي سيستم قابليت تنظيم ارتفاع اتومات دارند تا خودشون رو نسبت به سطح مناسب جاده تنظيم كنند در كل
بهترين خودرو كه همه جور قابليتي داشته باشه هنوز ساخته نشده و هيچ خودرويي هم از تصادف مبرا نيستش
خيلي ممنون