حتما باید نمایندگیه مادیران باشه تو تهران کجاست جای دیگه نداره مثلا توپخونه
بله توپخونه هم داره.نیازی نیست که حتما از نمایندگی مادیران تهیه کنید.
خب امروز گرفتم 64 تومن کلا اشغال بود نیه اوله بازیو دیدم تو نیمه دوم هنگ کردو دستگاه رو خاموش کردم بعد روشن کردم کلا دیگه ارور داد که چی رو مدار زیاده و از این حرفا کلا جنس ایرانی اشغالی بیش نیست شنبه هم میرم مادریران حالشون رو میگیرم و چیز دیگه کنترلش خیلی اشغاله باید نشونه گیری کنی تا کار کنه و کلا کیفیتش م من حال نکردم و وقتی دانگل زدم به usb ایش هیچ چیزو رو پخش نکرد
کلا نگیرید xvision 121
من اینو پرت میکنم دور یه چیز دیگه میگیرم![]()
احتمالا آنتن شما بوستر دار بوده و باید بوستر رو غیر فعال میکردید![]()
بوستر چیه؟ برای خوده انتن دیجیتاله یا انتنه معمولی
آقا یه سوال
اینا رو وقتی نصب می کنی میاد رو AV
میشه یه خروجی از loop out به آنتن دادکه کانال ها بیاد رو همون تلویزیون و با کنترل تلویزیون بتونی کانالا رو عوض کنی؟
نه همچین امکانی نیست.
دوستان عزیز
بنده دو عدد مدل121 برای نزدیکان ام به فاصله 6ماه خریداری کردم.هر دو دستگاه دارای ایراد و مشکلات جداگانه است.
بامزه تر ویامسخره تر این است که وقتی با شرکت تماس میگیرم و ایراد را می گوییم اول مرا متهم به نااگاهی از استفاده درست دستگاه میکنند و بعد که توضیح میدهم میگویند این اولین بار است که به این ایراد بر خورده اند و شما حضوری مراجعه کنید .
رفتن از این سر تهران به ان سر تهران و مراجعه حضوری و شرف یابی به حضور این شرکت هم داستان دیگری دارد.
همشهریان محترم فریب خدمات پس از فروش بعضی از این شرکتها را نخورید زیرا تا انجا که میتوانند سعی میکنند از زیر بار خدمات فرار کنند.
دوست عزيزم
اگر دنبال نماينگي مايدران مي گيردي برو تو وبلاگش و بپرس
سريع جواب ميده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 01:27 PM ---------- Previous post was at 01:24 PM ----------
دوست عزيز
ما كه نفهميديم اشكال شما چيست ولي چيزي كه ميدونم اينه كه --- هاي ايكس ويژن تو بازار از همه بهترن فعلا و مارك بهتري نيست. ضمنا كاري كه --- انجام ميده سادست و با 1 ساعت كار كردن خراب نميشه.
ممكنه دستگاه شما خراب بوده و به شما تحويل دادن كه اگر بري گارانتيش بدون دردسر براتون عوض مي كنن.
ايراد داشتن دستگاه هم چيز عاديه. اگر عوض نكنن غير عاديه كه خداروشكر ماديران گارانتيش پاسخگوئه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)