میشه از تغییرات اساسی گیم پلی در بازی های R3 , KZ3 , U3 , Infamous 2 برامون بگی مستفیض شیم ؟
من نگفتم نظر نده . نظر بده ولی منم مشتاق بودم پستت رو نقل قول کنم یکم با هم بحث کنیم ببینم به کجا میرسیم .
میشه از تغییرات اساسی گیم پلی در بازی های R3 , KZ3 , U3 , Infamous 2 برامون بگی مستفیض شیم ؟
من نگفتم نظر نده . نظر بده ولی منم مشتاق بودم پستت رو نقل قول کنم یکم با هم بحث کنیم ببینم به کجا میرسیم .
دوستان از چند جا شنیدم که این گیرز 3 اخرین بازی از سری gears of war هستش و مثه 3 god of war تموم میشه میره پی کارش ! این خبر صحت داره یا شایعست ؟![]()
اولا که خوب میدونی که IN2 ،UN3 و R3 اینا تازه گیا معرفی شدن و هنوز اون چیزی رو که باید نشون بدن ندادن...میشه از تغییرات اساسی گیم پلی در بازی های R3 , KZ3 , U3 , Infamous 2 برامون بگی مستفیض شیم ؟
و فقط پیشرفت گرافیک رومن توشون میبینم.
بالاخره در این مدت کم نمیشه نظر داد....در حالی مدت طولانی هستش که چرخ 3 تایید و از فضاهای متفاوتی
خودشو نشون داده....
اما KZ3 این بازی یه شوتر اول شخصه...از ویدئو ها من دیدم ..
سنگینی اسلحه خیلی خیلی کم شده...انعطاف حرکات سریع بالا رفته...
توجه کمتر به کاورگیری و پیش به سوی اکشن نفسگیر تر همراه با ان کاور گیری که این بار با توجه به
گرافیک و فیزیک بالای بازی اصلا کاور گرفتن در مدت زیاد میسر نیست.
محیط های برفی و سیستم Particl Efecct انمیشنهای بسیار متفاوت جدید و ایده ال...
وجود مینی گان و استفاده از jet pack ..., و مهمتر از همه امکان استفاده از Move
این موارد یک سوم موارد تازه در همه عناصر این بازی بود...
در حالی که برای چرخ 3 فقط هد بند مارکوس تازه شده. و اون خانم تازه وارد...
والله حامد جان یا شما کم ویدیو ومطلب از دو بازی kz3 و gears3 دیدی یا من خیلی زیادی دیدم......... .
از گیرز ما بیشتر از 2 دقیقه گیم پلی چیزی ندیدیم ولی ماشالله kz3 حدود 30 دقیقه از گیم پلیش الان رو نت هست(دقت کنید 30 دقیقه) .......... .
اصلا مگه میشه یه بازی رو که ازش اینهمه تریلر اومده با یه بازی که دو دقیقه ازش تریلر اومده مقایسه کرد؟؟؟؟
ولی خودم یه مقایسه ای می کنمتا ببینیم کی به کیه:
پیشرفتهای گیرز(اونی که از ویدیو تریلر 2 دقیقه ای و مصاحبه ها خووندم):
اضافه شدن نزدیک به 5 تا اسلحه.... .
جهش گرافیکی(حالا بهترین کنسولی هم نشه جهش عظیمی داشته)
اضافه شدن 10 شخصیت و کاراکتر به بازی(یه دونه خانم تازه وارد نیس)از آنیا گرفته تا جک و زن روسی و برادر جدید کارمینه و ملکه و رییس cog و چند شخصیت دیگه....... .
محیط جنگلی............. محیط روی اسکله................محیط زیر دریا..............محیط آخر زمانی که همه جسدا مجسمه شدن..........محیط شهری...............محیط سرزمین لوکاستا و بقیه که نمیدونیم.......... .
وارد شدن یه حزب جدید( که خیلی مهمه)
فینیشرهای بیشتر
آدم آهنی ها
سرورهای اختصاصی
پیشرفتهای kz3:
اضافه شدن برف........و بقیه که نمیدونیم
اضافه شدن دو یا 3 اسلحه
سنگینی اسلحه ها ثابت مونده بلکه اون لگ یا تاخیری که داشت و باعث شد نمرش تو امتیازا کسر بشه(و بعدش واسش پچ دادن) رفع شده............ .پس اینم سر جاشه......... .
جهش گرافیکی زیاد و خفنی نداشته کمی بهتر از 2 هستش(چون شماره 2 از گیرز2 تو زمینه گرافیک بهتر بود)
آدم آهنی ها
جت پک(که اینو از halo جان برداشته)
استفاده از move(البته اگه اینو بشه پیشرفت از نسخه 2 به 3 دونست چون واسه نسخه دو هم میتونن این کارو بکنن و چیز خاصی نداره)
من متعصبانه نگاه نمی کنم همین یکی دو صفحه پیش هم خودم از ساخته شدن شماره 3 گیرز ایراد می گرفتم ولی اگه بخواهیم از لحاظ نواوری شماره 3 گیرز رو با شماره 3 کیلزون مقایسه کنیم انصافا شماره 3 'گیرز بهتره
راستی کیلزون 3 تقریبا 2 ماه دیگه میاد ولی تا اومدن گیرز3 خیلی راهه و مطمینا خبرای بیشتری در موردش خواهیم شنید..... .
.
.
Last edited by halflife g; 25-12-2010 at 21:00.
مراد خودت و همه می دونن من ادمی نیست که مقایسه بکنم اگر هم بکنم اساسی میرم تو کارش..
پس دقت کن من چی میگم.....
من گفتم در بین اون بازی هایی که استاد اشاره کردند ویدئو زیاد نیومده..کی گفتم از Kz2 ویدئو کم هستش..و از چرخ 3 زیاد
اسکرین های متعددی که داشته.
دیدی تا اونجایی هم که تونستم همون مواردی رو که تو گفتی بیان کردم.
منم تتعصبانه نگاه نمی کنم...و باز میگم من داشتم سوال ایشون رو جواب میدادم...مقایسه نمیکردم.
اولا من که جسارت نکردم بگم شما متعصب نگاه می کنیی بلکه گفتم "من متعصب نگا نمی کنم"
دوما از همین اسکرین شاتها تنوع گیم پلی رو که نمیشه فهمید ولی میشه تنوع محیطی و اسلحه رو دید که از اون نظر هم گیرز برتره.......... .
کلا در شماره 3 به نظر من گیرز از اکثر جهات بهتر از کیلزون هست(و کلی هم که بهتره) البته چون قصد مقایسه نیس اگه با جهش شماره گیرز1 به2 اش نگاه کنیم جهش 2 به 3 از هر نظر بهتر و کاملتره...... .
البته نظر نهایی رو با عرضه نهایی بازی میشه داد..... .
Last edited by halflife g; 25-12-2010 at 21:12.
منتظرم..........
Last edited by Layken; 25-12-2010 at 23:49.
شما اگر به اینا میگی تغییرات اساسی تو گیم پلی بنده تسلیمم شما برنده ی این بحث و گفتمان شدی .
سبک شدن اسلحه , برف و باران و طوفان و دشت و کویر اینا تغییرات اساسیه ؟ یا من معنیه تغییرات اساسی رو نمیدونم یا شما .
یعنی تو نسخه ی دوم نمیشد خود گیمر نمیتونست توجه کمتری به کاورگیری داشته باشه ؟
با توجه به این جمله اصلا نباید پستت رو نقل قول میکردم .بهتره یوبی سافت بیاد یه کمی هم از درو دیوار بالا رفتن رو به اینا یاد بده بلکه گیم پلی تغییر اساسی ببینه
منظورم این بود که تو اون بازی هایی که نام بردم همچین تغییری ایجاد شده یا نه ؟
لابُد U3 خیلی پیشرفت داشته ؟ آره خُب نمایشش کاملا فک انداز بود !و فقط پیشرفت گرافیک رومن توشون میبینم.
در مورد پیشرفت گرافیکی اون 3 تا بازی دیگه هم من چیزی ندیدم البته 100% مشکل از منه نه بازی ها .
O_oوجود مینی گان و استفاده از jet pack
LOL و دیگر هیچدر حالی که برای چرخ 3 فقط هد بند مارکوس تازه شده. و اون خانم تازه وارد...
بازم میگم شما با این استدلال هایی که میاری منو کاملا غافلگیر کردی و مجذوب این جملاتت شدم
منم ویژگی های جدید بازی رو لیست وار میگم:
-قابلیت تعویض اسلحه با هم تیمی ها
- اضافه شدن اسلحه های جدید : شات گان دو لول, نارنجکی که زیر زمین می تونه حرکت کنه , Pendulum Lancer و ...
- بهبود سیستم کاورگیری
- دشمنان جدید
- اضافه شدن mech suit به بازی یعنی از اینا:
- قابلیت بازی کردن چهار نفره به صورت CO-OP و سه کاراکتر قابل بازیه زنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
- اضافه شدن شخصیت های جدید
- اضافه شدن Beast mode که در اون شما میتونید در نقش لوکاست سرباز های COG رو بکشید. همچنین مد Horde هم که برعکس این هست در بازی وجود داره
- اضافه شدن سرور های اختصاصی (به نظرم این یکی از بزرگترین بهبود ها بازی هست )
- در مورد گرافیک هم با توجه Tech Demo ای که از آپیدت Unreal Engine منتشر شده و همچنین ویدئوهای بازی و قول Cliff Bleszinski که گفته :نباید چیزی نسبت به بازیهای نسل حاضر کنسول ها کم داشته باشه!
I like to say that Gears 3 is going to be the best looking, most fun and most feature rich and more importantly the most polished Gears game we’ve ever produced
همچنین نباید محیط های جدید و همچنین مراحل زیر آب بازی رو هم فراموش کرد. در مورد داستان هم آدم تا بازی نکنه چیزی دستش نمیاد ولی گفته شده که به سوال های مهم پاسخ داده میشه و به نظر باید عمیق تر از نسخه های قبل باشه.
در ضمن حداقل 9 ماه دیگه تا اومدن بازی زمان هست و تا اون موقع مطمئنا چیز های دیگه ای هم به موارد بالا اضافه میشه.
مگه بازی حدود 4 ماه دیگه نمیاد ؟؟؟در ضمن حداقل 9 ماه دیگه تا اومدن بازی زمان هست و تا اون موقع مطمئنا چیز های دیگه ای هم به موارد بالا اضافه میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)