تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 38 اولاول ... 1218192021222324252632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 374

نام تاپيک: Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بازی واقعا دیوانه کنندس . فوق العاده حال میده. اون مرحله ای که تکی با کوزاک هستیم خیلی فاز داد مخفی کاریش. پیشنهاد می کنم اون تفنگ اسنایپ خفنه رو که رنجش چسبیده به سقف و بگیرید بعد یه خشاب با گلوله هایی که قابلیت دنبال کردن هدف و دارن هم بذارید تنگش. من عاشق این اسنایپ شدم خودش روی هدف قفل می کنه و وقتی شلیک می کنی ردخور نداره. البته فکر کنم خشابه لاک باشه باید چلنج ها را برین

2. 3 کاربر از hoomi_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز virus2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NormandySR2       نام.گوشی : Samsung Galaxy Note3

پيش فرض

تاحالا توی هیچ بازی شوتری اینقدر با یک LMG حال نکرده بودم
    خیلی خوشم اومد ازش ، با اون صدای خفنش ، خوشم میاد روی اسلحه ها توی بازی خوب کار شده و به واقیت نزدیکه با اینکه سوم شخصه
    وقتی Bipod رو روش میزاری با Long Barrel فاصله 90 متری رو راحت میتونی با 3 تا تک تیر بزنی + خشاب 150 تایی

4. 7 کاربر از virus2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز milad_takjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

بچه ها آپدیت 1.3 اومد....اگه فیدبکی داشت میگم...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.بازیش یکم گیج کننده شده.من سری قبلیش رو خیلی خیلی دوست داشتم و برای این هم خیلی منتظر موندم ولی فعلا به دلم نچسبیده.گرافیکش خیلی ضعیفه.خیلی بیشتر انتظار داشتم
    الانم اینجا گیر کردم.هر دکمه ای رو میزنم کاری انجام نمیده.باید چیکار کنم اینجا؟؟

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

تاحالا توی هیچ بازی شوتری اینقدر با یک LMG حال نکرده بودم
    خیلی خوشم اومد ازش ، با اون صدای خفنش ، خوشم میاد روی اسلحه ها توی بازی خوب کار شده و به واقیت نزدیکه با اینکه سوم شخصه
    وقتی Bipod رو روش میزاری با Long Barrel فاصله 90 متری رو راحت میتونی با 3 تا تک تیر بزنی + خشاب 150 تایی
    کلا از قدیم صداگذاری سری بازی های GR واقعا تک بوده همین صدا رو من در نسخه های دیمیش هم شنیدم و همیشه لذت بخش بوده و حس واقعی بودن و مخفی رو به ادم میده.

سلام.بازیش یکم گیج کننده شده.من سری قبلیش رو خیلی خیلی دوست داشتم و برای این هم خیلی منتظر موندم ولی فعلا به دلم نچسبیده.گرافیکش خیلی ضعیفه.خیلی بیشتر انتظار داشتم
    الانم اینجا گیر کردم.هر دکمه ای رو میزنم کاری انجام نمیده.باید چیکار کنم اینجا؟؟
    کار خاصی نداره اون دوتا رو بکش (مارک بکن یا خودت بزن9 بعد برو سوار کامیون میشی

8. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کلا از قدیم صداگذاری سری بازی های GR واقعا تک بوده همین صدا رو من در نسخه های دیمیش هم شنیدم و همیشه لذت بخش بوده و حس واقعی بودن و مخفی رو به ادم میده.

کار خاصی نداره اون دوتا رو بکش (مارک بکن یا خودت بزن9 بعد برو سوار کامیون میشی
    نمیدونم اخه من هر کاری میکنم نمیکشه.وقتی میرم نزدیک و سه تاشون رو هم میکشم بازم برمیگرده و ریستارت میکنه.
    شرمنده دوستان ولی میشه دقیقا توضیح بدین چیکار کنم؟؟ چه جوری مارک کنم و چه جوری بکشمشون.چون اصلا در حالت عادی شلیک نمیکنه تا وقتی اینقدر نزدیک بشم که متوجه حضورم بشن.

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نمیدونم اخه من هر کاری میکنم نمیکشه.وقتی میرم نزدیک و سه تاشون رو هم میکشم بازم برمیگرده و ریستارت میکنه.
    شرمنده دوستان ولی میشه دقیقا توضیح بدین چیکار کنم؟؟ چه جوری مارک کنم و چه جوری بکشمشون.چون اصلا در حالت عادی شلیک نمیکنه تا وقتی اینقدر نزدیک بشم که متوجه حضورم بشن.
    اگر با PC بازی رو انجام میدی با Q

11. 2 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز milad_takjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

یکی از دوستان که آپدیت ها رو نصب نکرده میتونه سیو کامل قرار بده..
    ممنون

13. این کاربر از milad_takjoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوستان یکی توضیح میده چرا گرافیک بازی این شکلیه؟؟
    اخه این وضعه؟؟ توروخدا این سنگا و گیاهان رو زمین و درختان رو ببینید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

داره خودمونی میشه shayan3785's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من با ایکس باکس بازی کردم ( سه بعدی با 42" )گرافیکش در حد عالی نیست ولی انقدرا هم بد نیست( گرافیک قابل قبوله ) مهم گیم پلی و گیرایی و هیجان بازیه که از نظر من تا اینجا خیلی جذابتر از سری شلوغ کال آف هستش .میدونید حس حضور در زون دشمن رو با مخفی کاری هاش خیلی خوب منتقل کرده محیط ها تنوع خیلی خوبی دارن.من که تا حالا خیلی باهاش حال کردم.به نظر من با اگه یه سری کاستی های جرئیش رو فاکتور بگیریم موفق بوده

16. 3 کاربر از shayan3785 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •