با سلام
من با توجه به رشتم که مهندسی مکانیکه ،و نرم افزارهایی که با اونها کار میکنم(مثل کتیا،آباکوس،متلب)،و لزوما نیاز به یه لپ تاپ جون سخت و خرکار ،به این نتیجه رسیدم که بایستی سری lenovo thinkpad رو انتخاب کنم و با توجه به پولم دیروز این لنوو رو خریداری کردم با گارانتی سازگار :
lenovo thinkpad e520
cpu :i3 sandy bridge 2.1
hdd : 500g
ram: 2
graphic : intel
2.3 کیلوگرم
به قیمت 785000 خریدم...با توجه به اینکه تو همون زمان یکی از دوستان ایسوس خرید با قیمت 960000 با این مشخصات :
cpu:i7 sandy bridge
hdd:500g
ram:4
graphic: 1gig real
3kg
من حس میکنم که انتخاب اشتباهی کردم...دوستان که بیشتر واردند لطف کنن و بگن به نظرشون انتخاب من اشتباه بوده یا نه
چون واقعا فکر اینکه با اندکی افزایش پول میتونستم لپ تاپ بهتری بگیرم آزارم میده
ممنون
.gif)
.gif)
.gif)
سلام.
دوست عزیز لپتاپ های thinkpad لپتاپ های بسیار مقاوم و پر کاری هستند و شرکت لنوو این لپتاپ هارو سالهاست که برای مهندسین ارائه میکنه. البته مدلی که شما خریدید از نوع thinkpad edge هست و به زیبائی هم در این لپتاپ توجه شده.
لپتاپ های thinkpad معمولا بسیار کم صدا و خنک هستند و شرکت لنوو با طراحی خوب داخلی و خارجی لپتاپهای این مدل به همراه کیفیت قطعاتی که ارائه میکنه کاری کرده که سخت گیر ترین افراد هم نتونن به این راحتی ها از مدل thinkpad ایراد بگیرن. thinkpad ها گرون هستند چون بسیار با کیفیتر از باقی برندها هستند و اگر به این حرف شک دارید میتونید یک لپتاپ دیگرو که همرده سخت افزاری لپتاپتون هست کنار لپتاپتون بزارید و بعد از یک هفته کار کردن متوجه بشید که این همه تعریف الکی نیست. البته مشخصه که میتونستید لپتاپ با امکانات بیشتر و حتی قویتر بخرید اما ضرری بابت خرید thinkpad نکردید. حالا اگر انتخابتون از نظر سخت افزار اشتباه بوده بحثش جداست.
البته از اونجائی که شما با نرم افزارهایی کار میکنید که به سخت افزار بالا نیاز داره بهتر بود از سری های w و t لنوو خرید میکردین و این که شما به نرم افزارهای طراحی نیاز دارید که به cpu و graphic مهندسی (quadro) بالا نیاز داره بهتر بود که از cpu های core i7 به همراه کارتهای گرافیک quadro استفاده میکردین.
البته اگر میخواستین چنین سیستمی تهیه کنید بالای 2.500.000 باید در ایران پرداخت میکردید اما میتونستید با حدود 1.900.000 یک t410s یا t510s یا همرده اینها تهیه میکردین تا کاملا با نیازهاتون برابری کنه.
گرچه حالا دیگر لپتاپو تهیه کردید و واقعا مبارکتون باشه. در مورد کارت گرافیک intel 3000 در وب زیاد گشتم تا ببینم که سازگاری این کارت با برنامه catia در چه حدی هست و چیز زیادی بدست نیاوردم.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
میتونید این سوالو در قسمت 3d همین فروم مطرح کنید. حتما افرادی هستند که با catia کار میکنند و میتونند سوالتونو در این زمینه بهتر پاسخ بدهند.
در مورد cpu باید بگم این cpu به اندازه کافی قوی هست که از پس بسیاری از برنامه ها بر بیاد اما در مورد catia نمیدونم. به نظرم این برنامه خیلی خیلی پیشرفته و سنگین باید باشه. اگر خودتون این برنامه رو نصب کنید در لپتاپ و تست کنید ببینید که تا چه حدی جواب میده به نظرم بهتر هست از این که از دیگران پرسش بشه چون کمتر کسی با catia کار میکنه و اگر خودتون با این نرم افزارها کار میکردید خیلی سریع میتونید پی ببرید که این سیستمی که حالا در اختیار دارید آیا میتونه این برنامه هارو به شکل خوب اجرا کنه و دستوراتو بدون کمی و کاستی اجرا کنه یا خیر.
در مورد ram هم به نظرم اگر ram ارتقاع بدین به 6 گیگ یا 8 گیگ باید بهتر باشه و میتونید با قیمت تقریبا خوب این کارو انجام بدید. البته قبل از خرید ram توجه کنید که ram ها با کامپیوتر سازگار باشند و همچنین هر 2 ram یک مشخصات سخت افزاری داشته باشند. البته لپتاپ شما با cpu انتخابی که داره میتونه تا 8 گیگابایت رم پشتیبانی کنه. (سایت زیر فقط یک مثال برای شما هست و به شخصه نمیشناسمشون و تائیدشون هم نمیکنم)
کد:
کد:
در آخر باید گفت که به کیفیت لپتاپتون شک نکنید. کسانی که با thinkpad کار کردند دقیقا میدونند که چه چیزی در اختیار دارید.
با تمام این صحبت ها اگر فکر میکنید که اشتباه کردید در انتخاب میتونید ببینید که این لپتاپو حالا که کمتر از یک هفته یا یک ماه خریدید چند ازتون برمیدارند و میتونید یک پولی روش بزارید و دوباره انتخاب کنید. البته حواستون باشه که در هنگام فروش طرف نمیتونه تو سر جنس بزنه و اگر بزنه از کامپوتر چیزی سرش نمیشه و اگر هم چیزی سرش بشه فقط به فکر سود خودش هست.