تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 33 اولاول ... 1218192021222324252632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 321

نام تاپيک: اینتر 3 - بارسلونا 1 / محرومیت پویول و استانكوويچ در دیدار برگشت

پروفشنال Mohammad_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    متاسفانه ->ایران - تهران

پيش فرض

واقعا حیف شد بایرن کسی مثل لوسیو رو از دست داد دیشب چقدر خوب بازی کرد!!!

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

داوری افتضاح بود و کاملا یه طرفه خطایی که باید رویه پدرو بگیره را برعکس میگیره پنالتی هم که ....
    ایسلند هم که شانس ما...
    امااااااااااااااااا

بارسلونا بد شانس ترین تیم دنیاست
    کسری جون وسط دعوا نرخ تعیین نکن
    برو به فکر رئال باش که اگه دیشب جای بارسا بود الان سوراخ سوراخ بود
    1- جالبه بارسایی ها دارند از داوری ایراد میگیرند ، به قول مورینیو گویا داوری بازی بارسا چلسی رو فراموش کردند (((( مربی پرتغالی اینتر ادامه داد:« آنها باید بگویند که اینتر قوی تر بود و همین و بس. باید به جای آنکه درتونل به داور مسابقه حمله ور شوند، این را بپذیرند . به نظر می رسد که آنها تام هنینگ اوربو، داور سال گذشته بازی بارسا- چلسی را فراموش کرده اند. مثل اینکه آنها حافظه خوبی ندارند.»)))

2- من یه سوال دارم : الان این وسط این رئال مادرید چکاره است ؟

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واقعا حیف شد بایرن کسی مثل لوسیو رو از دست داد دیشب چقدر خوب بازی کرد!!!
    آره خیلی عالی بود. در حد بهترین دفاع وسط دنیا بازی کرد.

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض

آره خیلی عالی بود. در حد بهترین دفاع وسط دنیا بازی کرد.

موافقم ولی بارن باید فکر یه گلر خوب باشه.. بوت زیاد نمیشه روش اعتماد کرد..!

پروفشنال majid_potter7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    یه کم مونده بفهمم کجام...!

پيش فرض

سلام

کی ادعا کرد جیگر حالا ما بیخیال شدیم پستای دیشب و نقل قول میکنه

خوش شانسی نبود که نیمه دوم کل بازی تو زمین اینتر بود ؟ نه دیدی بازیکنای اینتر چه جوری تو پو دور میکردن

احتمالا شما زده بودی یه کانال دیگه لیگ سری z افغانستانو نگاه میکردی
    کی ادعا کرد؟؟شما نگفتی شانسی برد؟؟
    بله اینکه بتونی این همه وقت جلوی تهاجمی ترین لیگ دنیا بایستی شانسه نه تاکتیک..واقعا که...

عزیز خیلی عجله داری اول درست مطلبو بخون بعدش جواب بده من گفتم منچستر جلو بایرن چون رونی ، رونی نبود له شد چه ربتی به کریس رونالدو داره ؟
    اولا حرفت این نبود....تازه اگر هم بود(که نبود) بازم میگم که من یو به یه بازیکن وابسته نیست که اگه رونی رونی نباشه نتنه بازی کنه...تو اون بازی من یو کلا بد بود..تاکتیکشم همینطور....

با اینکه خودم بارسایی هستم در هرصورت امسال بارسا قهرمان نمیشه!اگه این مرحله حذف نشه تو فینال شکست میخوره
    چون یوفا نمیزاره یه تیم 2سال پی در پی قهرمان چمپیونز لیگ(از سال 92 که حرفه ای شد) بشه
    همونطور که پارسال نذاشتن چلسی بیاد بالا!( چون اگه میومد مثل سال قبلش تو پنالتی ها تری سُر میخورد ومن یو قهرمان میشد!)

در هر صورت امسال قهرمان لالیگا هستیم، سال بعد هم دوباره لیگ+سی.ال واسه ماست!
    آقاجون..اگه فن در سار لیز نمیخورد که اصلا لمپارد گل نمیزد که بخواد به پنالتی و این حرفا بکشه...تازه بگذریم که توپ بعد از خوردن به 2 نفر افتاد جلوب پای لمپارد..

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ولی جالبه یعنی تحمل یه باختو ندارید. یعنی یه تیم باید حتما همیشه ببره؟؟؟؟؟
    این بازی یه چیزش خوب بود که برای همه مشخص کرد که سطح مربیانی مثل مورینیو از گواردیولا خیلی بالاتره و حالا حالا گواردیولا جا داره که به اون سطح برسه...

آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

جلوی تهاجمی ترین لیگ دنیا
    خوب خودتونم میدونین

تازه تیم نه لیگ

اگه نباشه جاش خالی می مونه masud-000000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام

اول از همه باید تبریک بگم به هواداران اینتر (فقط هواداران اینتر ؛ نه بدخواهان بارسا!) بابت برد دیشب.

دوم یه توضیح در مورد نیومدنم بعد بازی:
    کارت اینترنتم تموم شده بود تنونستم کارت گیر بیارم که بیام نت همین؛(که دوستان یه سری الطاف نسبت به ما داشتن)...از صبح هم تا حالا کلاس بودم و... دوستان بدونند که نه تو سوراخ موش قایم شدم و نه میخوام از جواب دادن طفره برم و نه طرفدار یه روزه ام؛ مطمئن باشید من تا آخر پای بارسا میمونم و ازش دفاع می کنم؛چون «بارسا عشق منه»
    الان هم همین جا هستم و حاضرم با همتون در مورد بازی بحث کنم.

ضمناً اینطور که بوش میااد دیشب یه سری از دوستان از شوق باختن بارسا خوابشون نبرده...(عیبی نداره درک‌شون می کنم!)

سوم جواب دوستانی که بعد بازی خنجرشون رو (به ناحق؟نه من که میگم حق دارن نیست تیماشون رو لوله کردیم...) سمت هواداران بارسا گرفتند و هرچی دلشون خواست گفتن...

1-جناب hamijoon
    آخه هي ميگفتن بهترين بازيكن تاريخو از اين حرفا ...
    آخه داداشه من بهترين بازيكنه تاريخ اگه قرار باشه اينجوري فلنگش در بره كه بايد دره فوتبالو گل گرفت
    آقايه خاص عاشقتم
    2 3 نفر اينجا بارسايي بودن الان نميدونم كجان ... لونه موش متري چند؟؟؟

مرد باشين ما رئال باخت اومديم اما شما كجايين ؟؟؟؟
    نیومدنم رو اون بالا توضیح دادم...شما مطمئن باش بقیه طرفدارای بارسا(توجه کن یعنی اونایی که از قبل اینجا صحبت میکردن در مورد بازیا) میان..

(در ضمن از کجا معلوم هر کی که به بارسا رای داده حتما طرفدار بارساست؟؟؟این دلیل نمیشه...آدم منصف تو این فروم الا ماشالا زیاده و نظر هر کس هم الزامی بر طرفدار بودنش نیست.هست؟)

ولي دلم به حاله بارسا ميسوزه امسال هيچ جامي نميبره

عزیز من شما نمیخواد واسه بارسا دلسوزی کنی برو واسه همون رئالی دلسوزی کن که آرزوی بردن بارسا تو برنابئو به دلش مونده

برو بچ اينتري باز هم تبريك ميگم بهتون

به همه كسايي كه فوتبال شناسن و همينطوري الكي طرفدار يه تيم نميشن هم تبريك ميگم

دمه S@nti@go گرم كه باز اومد ... بقيشون كه الان دارن گريه ميكن

پست بالارو ديدم اينم بگم

دلتونو به بازيه برگشت خوش نكنين ...

آره حق با شماست مسي بهترين بازيكنه جهانه :دي

بهترين بازيكن جهان نتونه دو نفرو دريبل كنه واقعا جالبه
    گریه واسه چی؟ ماشالا تیم ما و طرفداراش اینقدر قهرمانی و افتخار دارن که مثل بعضی تیم ها ،عقده‌ایی به دلشون نباشه!!!

اینم از نشونه هاش(مال شما نیست البته):
    ای ول

بارسا تا الان باخته

یه زنگ به داداشم بزنم یه کم بهش بخندم ...

عزيزم مگه شما نميدوني ... رويه زياد يكي از اصل هايه مهم در طرفدار بارسا بودنه

اصلا وقتي شما ميخواي طرفداره بارسا بشي ازت ميپرسن كه روت زياده يا كم اگه در حد سنگ پا باشه ميتوني طرفداره بارسا بشي وگرنه شرمنده....

راستی شما هم بهتره درست صحبت کردن رو تمرین بفرمایید تا وقتی که میخواهید تو یه جمعی نطق کنید؛یهو کسی پا نشه بهتون توهین کنه.

2-جناب kasra_khan2003

طرفدارای الکی همینن دیگه! فقط وقتی تیمشون میبره میان و کرکری میخونن!

برای همینه که میگن خیلی از این طرفدارای بارسا، تا دیشب اصلا فوتبال رو دنبال نمیکردن!
    آقای Runner فقط شما هستین که از تیمتون دفاع کنین؟ پس بقیه اون هوادارا کجان؟ متاسفم واسه تیم بارسا با این هوادارای سست عنصرش!

حالا بازی برگشت که ایشالا میبرین و قهرمان هم میشین تا پرچم اسپانیا بالا باشه، ولی به قول مورینیو، اگه باختین نگین داور فلان بود، بگین اینتر بهتر بود! مثل اینکه بازی پارسال رو یادتون رفته جلو چلسی، حافظه ی ضعیفی دارین( اینا همه صحبت های مورینیو بعد بازی بود )

اگه بارسا بازی برگشت رو ببره، هیو 10-15 تا طرفدار بارسا میریزن اینجا! اما الان، هیچ کی نیست...
    من جز ابراز تاسف برای شما که بیخودی بُهتون میزنید،نمیتونم جوابی داشته باشم

فقط از خدا برای شما طلب عفو می کنم.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

majid_potter7

منچستری ها کمبود ندارن که از باخت تیم دیگه خوشحال بشن..الانم من از باخت بارسا خوشحل نیست..ولی از اینکه یه چیزایی ثابت بشه خوشحالم...

کاملا واضحه...!!!

بله...همیشه همین بوده...من به این طرفدارای الکی که شما میگین میگم طرفدارای اخبار ورزشی...چون همشون از اخبار ورزشی طرفدار بارسا شدن...نه از دیدن بازی و فهمیدن فوتبالش...البته طرفدارای باحالم زیاد داره که که تو این تاپیکا کم نیستن..نمیدونم چرا پیداشون نیست..
    فرمایش؟؟؟؟

sir0c0

1- از دوستان بارسایی انتظار میره شکست رو بپذیرن نه اینکه فرافکنی کرده و پای رئال رو وسط بکشن .

وقتی دوستان رئالی پا رو فراتر بزارن چرا ما نتونیم؟؟؟ما هم بلدیم(مثل خودشون...) ولی قبول کن این آخر کار بارسا نیست

بارسا هنوز داره نفس می کشه...هنوز یه 90 دقیقه داغ تو نیوکمپ داره انتظار بارسا رو میکشه...

البته یکی دو مورد آفساید اشتباه هم برای اینتر گرفته شد که اگه گرفته نمیشد نتیجه ای به بار میومد که برای بارسا فاجعه بود ضمن اینکه باید پذیرفت اینتر تیم بسیار بهتری نسبت به بارسا بود . با این حساب شاید بهترین بارسای تاریخ هم نتواند قهرمانی اروپا رو تکرار کنه .

نمی خوام بهونه بیارم ولی خدایی گل milito آفساید نبود؟؟؟یا اون خطای پنالتی که روی آلوز انجام شد خطا نبود؟؟؟

-----
    «ولی این دود آتشفشان بدجوری رفت تو چششمون هااا»
    خدا کنه این پروازها درست نشن و اینتر هم مجبور بشه با اوتوبوس بیاد نیو کمپ که همه چیز عادلانه باشه و مشخص بشه
    سفر با اوتوبوس تاثیری تو بازی داره یا نه
    -----

حالا من از این خوشم میاد که دوستان دم از این میزنن که داوری همیشه با بارسا مهربونه ...الان ما معنای داوری مهربون رو هم به عینه دیدیم...

...

یه چیزی یادم رفت بگم.

خطاب به طرفدارای تیم های دیگه(به جز اینتری ها)

حالا شما نمی تونید بارسا رو ببرید چرا میگید اینتر انتقامتون رو از بارسا گرفته؟؟؟

مگه تیم خودتون چشه که میسپارید تیم های دیگه واستون انتقام بگیرن؟؟؟حالا عیبی نداره اینو میزارم به حساب دل پرتون از بارسا.

============================

در اخر بگم که من تا اونجایی که تونستم جلو خودم رو گرفتم که به کسی توهینی نشه اما اگه کسی احساس کرد که بهش توهینی شده به بزرگی خودش ببخشه .

Last edited by masud-000000; 21-04-2010 at 13:56.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

1- جالبه بارسایی ها دارند از داوری ایراد میگیرند ، به قول مورینیو گویا داوری بازی بارسا چلسی رو فراموش کردند (((( مربی پرتغالی اینتر ادامه داد:« آنها باید بگویند که اینتر قوی تر بود و همین و بس. باید به جای آنکه درتونل به داور مسابقه حمله ور شوند، این را بپذیرند . به نظر می رسد که آنها تام هنینگ اوربو، داور سال گذشته بازی بارسا- چلسی را فراموش کرده اند. مثل اینکه آنها حافظه خوبی ندارند.»)))

2- من یه سوال دارم : الان این وسط این رئال مادرید چکاره است ؟
    با تو نبودم مگه اسم تو کسری هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

---------- Post added at 02:41 PM ---------- Previous post was at 02:36 PM ----------

اگه اینتر بتونه حتی در نیو کمپ تساوی کنه من خودم بشخصه به تمام اینتری ها تبریک میگم الان تازه 50 درصده صعودش قطعی شده یه بازی برگشتی هم هست پس ذوق زده نشید
    اگه اینتر صعود کنه من بشخصه 2 ماه دیگه تو پیسی ورد نمیام
    این ها در جواب دوستانی بود که میگفتند بارساییها پر رو هستند و مغرور و به اینتری ها تبریک نمیگند
    لطفا این پست را جواب ندید

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سلام

چه خبره اینجا؟
    طرفدارهای همه تیم های دنیا بسیج شدن و بارسا رو له کنند؟ خب فوتبال برد و باخت داره! بارسا دو سال بود که با اختلاف بیشتر از یک گل نباخته بود، حالا که باخته واقعا اینقدر لذت داره ؟ یعنی اینقدر داغ یک باخت بارسا روی دل همه تیم های دنیا مونده بود؟

البته منظورم فقط اینجا نیست، تقریبا توی اکثر فروم های دنیا قضیه همینه و همه دارن همینطوری برخورد می کنن. حق هم دارن، بارسا اینقدر فوق العاده بوده که انتظارات رو بالا برده... توی 5 سال قبل چهار بار رسیده به نیمه نهایی جام باشگاه ها ... همین که توی نیمه نهایی فقط بازی رفت رو ببازه یک دنیا رو خوشحال می کنه. بالاخره طرفدارهای فلان تیم که تیمشون n سالی میشه از یک هشتم بالاتر نیومده باید یک جوری خوشحال بشن (منظورم به شخص خاصی نیست، جدی نگیرید!)

بارسا توی دو سال یک بازی ضعیف انجام داد، اینقدر حرف و حدیث نداره. کدوم تیم یا بازیکن توی تاریخ بودن که توی دو سال توی همه بازیهاشون فوق العاده باشن؟

ان شاء الله در بازی برگشت ورق برمی گرده و پپ با یک ترکیب بهتر تیم رو به زمین می فرسته.

آقای Runner فقط شما هستین که از تیمتون دفاع کنین؟ پس بقیه اون هوادارا کجان؟ متاسفم واسه تیم بارسا با این هوادارای سست عنصرش!

حالا بازی برگشت که ایشالا میبرین و قهرمان هم میشین تا پرچم اسپانیا بالا باشه، ولی به قول مورینیو، اگه باختین نگین داور فلان بود، بگین اینتر بهتر بود! مثل اینکه بازی پارسال رو یادتون رفته جلو چلسی، حافظه ی ضعیفی دارین ( اینا همه صحبت های مورینیو بعد بازی بود )

اگه بارسا بازی برگشت رو ببره، هیو 10-15 تا طرفدار بارسا میریزن اینجا! اما الان، هیچ کی نیست...
    تیمی که خوب بازی نکرده دفاع خاصی نداره... کاری نمیشه کرد به جز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به تیمی که بهتر بود و برنده شد. افرادی هم بودن که تبریک بگن ... البته همیشه تیمی که خوب بازی می کنه طرفدارهایی داره که تا وقتی تیم برنده است طرفدار تیم هستن و ربطی هم به اسم تیم (رئال، بارسا، منچستر، چلسی، ...) نداره! یادمون نره همین رئال اوایل دهه 2000 چقدر طرفدار داشت!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •