با سلام
من هم از ف ی ل ت ر شکن استفاده کردم و هم به صورت معمولی ولی نتوانستم برنامه را آپدیت کنم باید چه کار کنم
با سلام
من هم از ف ی ل ت ر شکن استفاده کردم و هم به صورت معمولی ولی نتوانستم برنامه را آپدیت کنم باید چه کار کنم
شما بايد وارد تنظيمات Spyware Doctor در بخش Setting شده و در قسمت Proxy شماره IP و پورت مربوط به قيلترشكن خود را در آن وارد نموده و سپس اقدام به اپديت كنيد.
سلام
با مکافات زیاد و پرس و جو ip و پورت گیر آوردم ولی تقریبا بیش از 30 بار امتحان کردم ولی تا حدود 20 الی 30 در صد جلو می رود و ارور مدهد چکار باید کنم
شما از چه برنامه اي استفاده كرديد؟چون اين ip ها و پورتهايي كه در اينترنت بصورت روزانه منتشر ميشوند براي اينكار مناسب نيستند و حتما بايد از يك برنامه مناسب يا V P N استفاده نماييد.
والا حقیقتش از برنامه ultra استفاده می کنم و ip و پورت را از tools اکسپلورر در می آورم البته فقط این راه حل به نظرم رسید چون دسترسی بجای دیگر ندارم
Last edited by ahora50002000; 30-03-2009 at 15:08.
اگر از برنامه ultra Surf استفاده ميكنيد در برنامه Spyware Doctor در تنظيمات مربوط به P R O X Y قسمت IP عبارت 127.0.0.1 و در قسمت پورت عدد 9666 را وراد كنيد و پس از تاييد پنجره هاي باز شده يكبار اقدام به آپديت نماييد.
دقیقا همیم عددها را وارد می کنم ولی تا حدود %30 بالاتر نمی رود نمی دونم ایراد از خط است یا بد شانسی
البته اگر از Dialup استفاده كنيد متاسفانه به همين صورت خواهد بود.از طرف ديگه سرورهاي اين برنامه متاسفانه سرعت مناسبي ندارند.بايد از برنامه ديگري استفاده كنيد.
خط من adsl است ولی حریف نشدم چه نرم افزاری را جایگزین و مناسب می دانید
برنامه هاي خوب و قدرتمند ديگري مانند a-squared Free و Malwarebytes' Anti-Malware و Super Antispyware وجود دارند كه ميتوانند جاگزينهاي خوبي براي اين برنامه باشند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)