تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 71 اولاول ... 1218192021222324252632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 709

نام تاپيک: همه چیز درباره HTPC

داره خودمونی میشه aminashtari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از لینکها. اما همون طور که خودتون هم گفتید اینها آماده هستند و قدرت انتخاب رو از ما میگیرند. و البته با توجه به اندازشون محدودیت انتخاب در مادربورد و کارت گرافیک رو دارند البته برای اون دسته از دوستان که میخوان از HTPC خودشون بجای کنسول بازی هم استفاده کنن مثل خود بنده. راستی این مادربوردهای ATX یا miniATX اصولاً چه محدودیتهایی برای کاربر ایجاد میکنن. مثلاً میشه هر مدل کارت گرافیکی رو ( البته که با اسلات PCI ) روشون سوار کرد و جواب گرفت؟

2. این کاربر از aminashtari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این کیسها رو ببینید. فکر میکنم بشه ازشون بصورت افقی استفاده کرد ( البته با درایوهای dvd مکشی ) و ظاهرشون توی دکور شبیه یه آمپ High end هست
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یا این مدل
    کد:
    این مدل اگه موجود باشه خیلی زیباست مخصوصاً با درایو مکشی که بصورت پنهان روی کیس تعبیه شده. تنها مشکل همون آرم گرین هست که اگر افقی بذاریم، آرم عمودی دیده میشه که اونم میشه یا پاکش کرد یا به یه روشی اون رو هم چرخوند!!
    کد:
    کد:
    ضمناً قیمت این آخری از همه مناسب تره

خوب دیگه همه مشکلات حل شد.
    ببین از کمبود امکانات باید کلاغ رو جای طاووس به خودمون قالب کنیم و شاد باشیم
    Last edited by aminashtari; 27-09-2010 at 10:21.

4. 5 کاربر از aminashtari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان عزیز اگر کسی توی سایتهای معتبر فروش خارجی کیس با قیمت مناسبی پیدا کرد اینجا اطلاع بده. حتما میدونید یکی از سایتهای ایرانی سفارش رو قبول میکنه و طی مدت کوتاهی اونرو درب منزل تحویل میده. البته درصدی روی اون اضافه میکنه ولی هرچه تعداد بیشتر باشه ارزونتر درمیاد. میتونیم مکاتبه کنیم اگر مناسب بود خرید رو انجام بدیم. منتظر اظهار نظر علاقه مندان و مشتاقان HTPC هستم

یه سری به سایت Newegg بزنید کلی کیس خوب با قیمت بین 50 تا 100 دلار پیدا می کنید اگه شرکتی هست که می تونه اینها رو بیاره من هم 2 یا 3 تا می خوام.

کد:

---------- Post added at 10:33 AM ---------- Previous post was at 10:29 AM ----------

ممنون از لینکها. اما همون طور که خودتون هم گفتید اینها آماده هستند و قدرت انتخاب رو از ما میگیرند. و البته با توجه به اندازشون محدودیت انتخاب در مادربورد و کارت گرافیک رو دارند البته برای اون دسته از دوستان که میخوان از HTPC خودشون بجای کنسول بازی هم استفاده کنن مثل خود بنده. راستی این مادربوردهای ATX یا miniATX اصولاً چه محدودیتهایی برای کاربر ایجاد میکنن. مثلاً میشه هر مدل کارت گرافیکی رو ( البته که با اسلات PCI ) روشون سوار کرد و جواب گرفت؟

بسته به نوع کارت گرافیک داره البته مادر بورد توی انتخاب کارت گرافیک مشکلی ایجاد نمی کنند مگر اینکه گرافیکتون بزرگتر از کیستون باشه.

6. 3 کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوستان راستی یه سئوال فنی داشتم.
    من میخوام از پی سی یه خروجیه اپتیکال بدم به آمپ. اگه بخوام فرمت های جدید صوتی مثل DTS HD master audio کد گشایی و با کیفیت اصلیشون پخش بشن باید مادر بورد خروجی اپتیکال داشته باشه دیگه درسته؟ خوب حالا این کد گشایی فرمتهای جدید صوتی اصولاً از وظایف کارت گرافیکه یا قطعه دیگه؟ کارتی که مد نظرم هست ATI 5750. اصولاً میخوام مستقیم خروجی بگیرم. فکر کنم بهتر از اینه که از HDMI گرافیک بره به تلویزیون از اونجا بدمش به آمپ. نظر اساتید چیه؟
    سلام

DTS HD Master Audio از طریق اپتیکال منتقل نمیشه - فقط و فقط از طریق HDMI منتقل میشه . فرمتهای معمولی مثل DTS و Dolby از طریق اپتیکال منتقل میشند .

نمیدونم امپتون چیه ولی بهترین راه حل اتصال HTPC به امپ از طریق HDMI است و از امپ باز هم با HDMI به تلویزیون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

این کیسها رو ببینید. فکر میکنم بشه ازشون بصورت افقی استفاده کرد ( البته با درایوهای dvd مکشی ) و ظاهرشون توی دکور شبیه یه آمپ High end هست

این مدل اگه موجود باشه خیلی زیباست مخصوصاً با درایو مکشی که بصورت پنهان روی کیس تعبیه شده. تنها مشکل همون آرم گرین هست که اگر افقی بذاریم، آرم عمودی دیده میشه که اونم میشه یا پاکش کرد یا به یه روشی اون رو هم چرخوند!!
    ضمناً قیمت این آخری از همه مناسب تره

خوب دیگه همه مشکلات حل شد.
    ببین از کمبود امکانات باید کلاغ رو جای طاووس به خودمون قالب کنیم و شاد باشیم
    مشکل عمده این کیس ها اینه که زیاد شبیه آمپ و پلیر نیستند و کنار اونا منظره خوبی نخواهند داشت. یه ولوم یا یه LCD روشون نیست. طبیعی هم هست چون برای این کار ساخته نشدند.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مشکل عمده این کیس ها اینه که زیاد شبیه آمپ و پلیر نیستند و کنار اونا منظره خوبی نخواهند داشت. یه ولوم یا یه LCD روشون نیست. طبیعی هم هست چون برای این کار ساخته نشدند.
    دقیقاً. اما این برای زمانی هست که ا انتخابهای خوب و متعددی از کیسهای HTPC در بازار داخل داشته باشیم. وقتی کلاً 2 مدل کیس HTPC در بازار موجوده! اونهم فقط در سایز miniATX پس طبیعیه که کاربرها به فکر حل مشکل از راههای غیر معمول میافتند. به نظرم میشه کیسهایی رو با سایز معمولی و ظاهر شبیه به آمپ و قیمت مناسب برای استفاده افقی پیدا کرد. مشکل LCD رو هم میشه با خرید یکی از از همین ریموتهای مخصوص HTPC که LCD هم داره و ظاهراً در بازار موجوده حل کرد البته یه مقدار باید روی جاسازی افقی اون روی قاب کیس کار کرد. و اگر بشه دیگه شما یه کیس کامل HTPC در اختیار خواهید داشت.
    Last edited by aminashtari; 29-09-2010 at 10:56.

10. 2 کاربر از aminashtari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

DTS HD Master Audio از طریق اپتیکال منتقل نمیشه - فقط و فقط از طریق HDMI منتقل میشه . فرمتهای معمولی مثل DTS و Dolby از طریق اپتیکال منتقل میشند .

نمیدونم امپتون چیه ولی بهترین راه حل اتصال HTPC به امپ از طریق HDMI است و از امپ باز هم با HDMI به تلویزیون
    نقل قول از منوال همین فرمت در سایت اصلی ( تصویر زیر ):

این فرمت غیر از HDMI از طریق آنالوگ هم قابل انتقال است. میشه از پلیر ( یا از htpc که خروجی چند کاناله روی مادربوردش داره ) خروجی گرفت و به آمپ داد. فقط لازمه که پلیر این فرمت رو دیکد کنه که این کار در htpc با کدکهای قابل نصب انجام خواهد شد. من آمپم ورودی HDMI نداره ( PIONEER VSX-D811s ) به همین خاطر میتونم از طریق آنالوگ این فرمت رو بشنوم که ظاهرا اونطور که در این منوال نوشته کیفیت پخشیش برابره اما به نظر خودم وقتی کیفیت اپتیکال از آنالوگ یه پله بالاتره دیگه HDMI حتماً صدای شفاف تری میده ( البته در کل اختلافها ناچیزه برای شنونده عادی ) حالا سئوال اینجاست که اگر در HTPC دیکد این فرمت از طریق کارت گرافیک انجام بشه دیگه راهی برای انتقال صدا میمونه یا نه؟ اگر بشه دیکود رو به CPU سپرد میتوان از خروجی های آنالوگ مادربورد استفاده کرد.درسته؟
    ممنونم از راهنمایی های دوستانه
    Last edited by aminashtari; 29-09-2010 at 11:18.

12. این کاربر از aminashtari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه سری به سایت Newegg بزنید کلی کیس خوب با قیمت بین 50 تا 100 دلار پیدا می کنید اگه شرکتی هست که می تونه اینها رو بیاره من هم 2 یا 3 تا می خوام.

کد:
    ---------- Post added at 10:33 AM ---------- Previous post was at 10:29 AM ----------
    ممنون از لینک مفیدتون. من لینک یکی از مدلها رو دادم به فروشنده ای که میشناسم. باید ببینیم با چه قیمتی میتونه به دستمون برسونه. این مدل به نظرم مناسب اومد.
    کد:
    هم محدودیت سایز مادربورد نداره و هم برای تعبیه کارت گرافیک مجزا جای کافی داره و هم LCD و ولوم داره. همه اینها با قیمت عالی 69 دلار!!
    قیمت رو گرفتم حتماً خبر میدم.
    Last edited by aminashtari; 29-09-2010 at 13:48.

14. این کاربر از aminashtari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال NaughtyCat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان راستی یه سئوال فنی داشتم.
    من میخوام از پی سی یه خروجیه اپتیکال بدم به آمپ. اگه بخوام فرمت های جدید صوتی مثل DTS HD master audio کد گشایی و با کیفیت اصلیشون پخش بشن باید مادر بورد خروجی اپتیکال داشته باشه دیگه درسته؟ خوب حالا این کد گشایی فرمتهای جدید صوتی اصولاً از وظایف کارت گرافیکه یا قطعه دیگه؟ کارتی که مد نظرم هست ATI 5750. اصولاً میخوام مستقیم خروجی بگیرم. فکر کنم بهتر از اینه که از HDMI گرافیک بره به تلویزیون از اونجا بدمش به آمپ. نظر اساتید چیه؟
    این فرمت غیر از HDMI از طریق آنالوگ هم قابل انتقال است. میشه از پلیر ( یا از htpc که خروجی چند کاناله روی مادربوردش داره ) خروجی گرفت و به آمپ داد. فقط لازمه که پلیر این فرمت رو دیکد کنه که این کار در htpc با کدکهای قابل نصب انجام خواهد شد. من آمپم ورودی HDMI نداره ( PIONEER VSX-D811s ) به همین خاطر میتونم از طریق آنالوگ این فرمت رو بشنوم که ظاهرا اونطور که در این منوال نوشته کیفیت پخشیش برابره اما به نظر خودم وقتی کیفیت اپتیکال از آنالوگ یه پله بالاتره دیگه HDMI حتماً صدای شفاف تری میده ( البته در کل اختلافها ناچیزه برای شنونده عادی ) حالا سئوال اینجاست که اگر در HTPC دیکد این فرمت از طریق کارت گرافیک انجام بشه دیگه راهی برای انتقال صدا میمونه یا نه؟ اگر بشه دیکود رو به CPU سپرد میتوان از خروجی های آنالوگ مادربورد استفاده کرد.درسته؟
    ممنونم از راهنمایی های دوستانه
    سلام
    من تقریبا الان همچین کاری رو کردم (البته نه با DTS HD, واسه من Dolby digital هستش)

من کارت گرافیکم ATI 4670 که خروجی HDMI داره، اینو وصل کردم به ریسیور و از همون HDMI کارت گرافیک Dolby Digital میگیرم. مادربوردم هم خروجی SPDIF داره میتونستم اونم وصل کنم از اون صدا بگیرم. توی ویندوز راحت میشه تنظیم کرد که صدا چجوری بره.

فقط در مورد این قسمت:
    حالا سئوال اینجاست که اگر در HTPC دیکد این فرمت از طریق کارت گرافیک انجام بشه دیگه راهی برای انتقال صدا میمونه یا نه؟ اگر بشه دیکود رو به CPU سپرد میتوان از خروجی های آنالوگ مادربورد استفاده کرد.
    زیاد مطمئن نیستم ولی فکر کنم کار decode این فرمت ها اگه با کارت گرافیک باشه دیگه نمیشه کار دیگه ای کرد, الان این قسمت صدای ویندوز منه واسه کارت گرافیک:

این یکی هم مال مادربورد SPDIF:

کد:
    الان اگه مثلا خروجی رو بدم به کارت گرافیک بقیه خروجی ها غیر فعال میشن. مثلا فقط الان کارت گرافیکم صدا میده بیرون:

کد:
    بعد احتمالا اون کارتی که گفتین هم مثل مال من فقط دالبی دیجیتال و DTS رو ساپورت کنه.

یه سوال دیگه هم دارم اینکه چرا حالا DTS HD؟ میخواید با Blu-ray کار کنید؟

16. 3 کاربر از NaughtyCat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بعد احتمالا اون کارتی که گفتین هم مثل مال من فقط دالبی دیجیتال و DTS رو ساپورت کنه.

یه سوال دیگه هم دارم اینکه چرا حالا DTS HD؟ میخواید با Blu-ray کار کنید؟
    ممنون از توجه شما.
    من خودم هم در مورد ساپورت فرمتهای جدید صوتی مثل DTS HD Master Audio ویا Dolby True Hd توسط انواع GPU اطلاعات دقیقی ندارم. سایت AMD رو هم نگاه کردم چیز خاصی پیدا نکردم. dolby و dts معمولی که حتماً از طریق HDMI منتقل میشه. من چون A/V Reciever ام HDMI نداره این سئوال رو پرسیدم و هنوز نفهمیدم که میشه پردازش صدا رو به CPU سپرد یا خیر که بشه از خروجی آنالوگ مادربورد استفاده کرد یا خیر.
    در مورد سئوالتون جواب مثبت هست. چند عنوان فیلم بلوری ( البته به صورت ایمیج ) در آرشیوم دارم که از فرمت صوتی DTS HD Master Audio برخوردار هستند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •