دوست عزیز همونطور که دوستمون گفتن. کد های توی بازی با روش ازمون و خطا بدست میان .اول یه سری اعداد مثلا 0123 وارد میکنی. اگه قرمز شد ینی اون عدد اشتباه هست و کلا نباید باشه. اگه زرد بیاد ینی جای اون عدد اشتباهه.در ضمن عدد ها هم نباید تکراری باشه![]()
دوست عزیز همونطور که دوستمون گفتن. کد های توی بازی با روش ازمون و خطا بدست میان .اول یه سری اعداد مثلا 0123 وارد میکنی. اگه قرمز شد ینی اون عدد اشتباه هست و کلا نباید باشه. اگه زرد بیاد ینی جای اون عدد اشتباهه.در ضمن عدد ها هم نباید تکراری باشه![]()
نمیدونم True Crime : Streets of LA رو کی بازی کرده.
این بازی ورژن اول سری بازی True Crime بود.
بعدشم که True Crime : New York Ciry بود.
همونطور که میدونید Sleeping Dogs نسخه ی سوم سری True Crime هست که بعد از اینکه توسط شرکت Square Enix خریداری شد، تغییر اسم پیدا کرد و دیگه خبری از اسم True Crime نیست.
ورژن اول و دوم یه سری ویژگی های خاصی داشت که در کل قالب True Crime رو خوب نگه داشته بود.
چیزی که من ازش تعجب میکنم اینه که هیچ کدوم از این ویژگی هارو توی ورژن سوم نمیبینم و بعید میدونم این کار خود Activition باشه.
فک کنم تغییریه که خود شرکت Square Enix توی بازی داده و میشه گفت دیگه بازی شباهتی به نسخه های قبلی نداره.
اما این ویژگی ها چی بود، شاید بد نباشه بگم، بیشتر بازی True Crime : Streets of LA رو میگم چون تا آخرش رفتم.
یکی از جالب ترین ویژگی های این بازی این بود که مرحله ی بعدی کاملا مرتبط بود به اینکه مرحله ی قبلی رو چه جوری رد کنید !!
یعنی مثلا یکی از مرحله ها باید یکیو تعقیب میکردید، اگه میتونستید اونو بگیرید و دستگیرش کنید یه دمویی نشون میداد که اون فرد رو دستگیر کردید و ازش حرف کشی میکنید اگه نمیتونستید بگیریدش نشون میداد که اون فرار کرده، یعنی رد کردن مرحله توسط شما به طور کامل روی مرحله ی بعدی و تغییر داستان بازی اثر داشت !!
شما توی این بازی فقط میتونستید نقش پلیس رو داشته باشید و ماموریت ها واقعا عالی طراحی شده بودن، تمام صحنه ها سینمایی و اکشن بود و توی هر صحنه یه اتفاق اکشن رخ میداد که باعث میشد بازی کننده جذب بازی بشه.
شما میتونستید توی شهر آدم هارو بگردید ! یعنی اونا رو وارسی کنید و اگه تفنگ همراهشون داشتن اونا رو دستگیر کنید ! بعضی وقتا از پشت بی سیم بهتون یه جنایتی رو اطلاع میدادن که باید به اونجا میرفتید و خلاف کار رو دستگیر میکردید.
توی نسخه ی دوم میتونستید افرادی که توی ماموریت دستگیر میکنید ازشون حرف بکشید و ...
متاسفانه توی این بازی دیگه نشونی از True Crime قبلی نیس البته این دلیل نمیشه که بازی خوبی نباشه اما من تعجب میکنم چرا سازنده ها یه سری ویژگی هایی که باعث خاص شدن بازی شده بود رو کاملا حذف کردن.![]()
درسته...این نسخه بیشتر شبیه gta شده...البته الان که کلی جلو رفتم خیلی خسته کننده داره میشه...دیگه اون هیجان اول رو نداره..
البته من که هیچ شباهتی بین این بازی و GTA نمیبینم
FIGHTING ها و رانندگی هیچ شباهتی به جی تی ای نداره.
تو قسمت لباس ها یه گزینه ای بود بنام custom outfit ، منظور چیه میشه لباس هاش رو خودمون طراحی کنیم یا چیز دیگه ایه ؟ (من هنوز اولای بازی هستم )
منظورم اینکه به اون سمت داره میره و از اصل خودش خارج شده..البته من که هیچ شباهتی بین این بازی و GTA نمیبینم
FIGHTING ها و رانندگی هیچ شباهتی به جی تی ای نداره.
به من که خیلی حس gta رو میده
خیلی ببخشید ولی کاملا مخالفممنظورم اینکه به اون سمت داره میره و از اصل خودش خارج شده..
به من که خیلی حس gta رو میده
اتفاقا به نظرم سازنده ها هدفشون این بوده که بازیشون متفاوت از بازی های open world دیگه باشه.
البته جا داره همینجا بگم که Fighting های بازی به خوبی تونسته سبک True Crime های قبلی رو حفظ کنه.
یعنی من وقتی مبارزه میکنم احساس میکنم همون ورژنه با این تفاوت که پیشرفت خیلی خوبی کرده اما قالب کلی رو حفظ کرده.
رانندگی هم در کل قالب همون قالب قبلیه ... با این تفاوت که آرکید تر شده و بیشتر جنبه ی fun داره.![]()
Last edited by 3Dmajid; 05-09-2012 at 15:37.
دلم نیومد ازش عکس نگیرم بدبخت کله پا شده:
![]()
اتفاقا به خود Activision ربط داره این مسئله. UFG میخواست این بازی رو تحت یک نام و IP جدید منتشر کنه اما Activision معتقد بود که اسم True Crime باعث فروش بهتر بازی میشه.
یعنی چی ؟
خب اسم بازی که True Crime نیست.
Square Enix حق امتیاز بازی رو خریده.
UFG چیه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)