آقا دستتون درد نکنه!
دمتون گرم!
ایشالا سال دیگه بیشتر بشین!
چند تا بازی مستقل تو این مجموعه هستش؟
هر وقت پخش شد بگید ما هم بریم از مغازه بخریم!
آقا دستتون درد نکنه!
دمتون گرم!
ایشالا سال دیگه بیشتر بشین!
چند تا بازی مستقل تو این مجموعه هستش؟
هر وقت پخش شد بگید ما هم بریم از مغازه بخریم!
چه خبر خوبی ...بچه ها تقریبا پارسال بود بازیهایه مستقل خودشونو دادند به اقا مهدیار و اونهم زحمت کشیدنت براش مجوز پخش و ... گرفتند و حالا 1 هفته دیگه منتشر میشه و یه پولی به بازیسازایه مستقل میرسه .
بازم تشکر از مهدیار جان
موفق باشی![]()
میتونید اینجا رو چک کنید:
البته اطلاعات بازیمو من هم میفرستم به یکی از بچه ها هم گفتم بفرسته پس آپدیت میشه و هر روز یه بار سر بزنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو بازار 100 درصد پخش میشه . فقط فروشه اینترنتی نیست / مثله بقیه بازیهایه ایرانی که پخش میشه .( آخه تو بازار که فکر نکنم پیدا بشه حداقل فروش اینترنتی هم بزارید که منم بتونم حداقل یه کمکی به فروش بیشتر بازی کرده باشم )
تو تایپیکش هست ! فک کنم 15 تاچند تا بازی مستقل تو این مجموعه هستش؟
بازیسازایه انجمن که باید بخرند ! اصلا کی میخواد نخره ؟ بیاد جلوهر وقت پخش شد بگید ما هم بریم از مغازه بخریم!![]()
حالا حدود قیمت هر حلقه چقدر هست؟
عزیز این مجموعه که منتشر شده کاش کمی زودتر بازیت رو می رسوندی. حالا انشاا.. باشه برای مجموعه بعدی.سلام، فکر میکنم یه مقدار دیر اومدم. ولی بازی مستقل من تازه کارش تموم شده و منتشرش کردم. اگر امکان داشت اون رو هم توی مجموعه بذارید
بچه شلوغ نکن جاش اطلاعات بازیت رو برسون به منعجب خبری دادیناااااااااااوووسبرتصث خصسرتصثهرت...
بچه ها به همتون یه خسته نباشید اساسی میگم و به مهدیار جان یه خسته نباشید اساسی تر و ویژه چون اگه نبود شاید بازی هیچ کدوممون تا الان به هیچ جا نرسیده بود و میدونم خیلی زحمت کشیده.
حالا قیمت چنده میخوام بازی خودمو بخرم
اگه خرید پستی داره بگین من برم کل مجموعه رو یه 1000تایی ازش بخرم سود کنیم کلی
(قسمت شوخی بالا رو ولش کنید اصل سوال رو جواب بدین چون جدی بود)
کاری نکردم عزیز بازیهای مال شماست منم مثل شما فقط یک بازی تو مجموعه دارم. قیمت cd هاش فکر کنم 2500 تا 3000 تومن باشه. البته به مغازه دارها هم پوستر می دن که می زنن در مغازه شون . خرید پستی هم نداره ولی تا جایی که می دونم تو همه شهرها پخش می شه . من که خودم قرار شده 20-30 تاش رو تو دانشگامون بین دوستام پخش کنم.
مجید جان ساعت خواب ،یکساله این تاپیکش اینجاست.
ممنون رضا جان از اطلاعاتی که دادی .لطف داری کاری نکردم
مصطفی جان شما لطف داری همون یک نسخه رو هم که بگیری کمک کردی. چرا عزیز اتفاقا تو بازار پیدا می شه .
پرویز جان شما تو فازی نمیدونی من تو چه حالیم. این بیاد بیرون کلا از خوشحالی منفجر می شم.
یک نسخه از بازی هم برای مجلات بازی فرستاده می شه که نقد مجموعه رو ببینیم. امیدوارم انتظارات رو بر آورده کنه
دیروز رفتم یکسر شرکت. گفتند که دوشنبه میاد بیرون و شروع می شه به پخش . پرداخت هم موکول شد به اوایل هفته آتی. این دانشگاه و کارهای دیگه هم خیلی اذیت می کنه و گرنه یکسره اونجا می شستم تا همه کارهاش تموم شه.
Last edited by Prince_ of _Persia; 22-04-2011 at 08:07.
ببخشید مهدیار جان از خود بی خود شدم.
قربون برم ای شافتلو ای هلو ای پرنس ای ارز ساقدار
شوخی کردم ولی دست درد نکنه .
خوب خبر جدید اینکه cd های مجموعه آماده شده فقط هنوز بسته بندی هاش در نیومده . قرار قسط اول هم برای آخر این هفته شده. پخش مجموعه رو هم با این وضع نمی دونم کی می شه .
ممنون که خبرها رو بهمون میدین.
راستی توی نمایشگاه سالن برج میلاد غرفه نداره این عرضه کننده ما.؟؟؟
مدرن ؟ احتمالا داره تو رسانه های دیجیتال که داشت. اگه شانس بیاریم شاید مجموعه به نمایشگاه هم برسه. دعا کنین برسه خیلی فروشش بهتر می شه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)