تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 74 اولاول ... 121819202122232425263272 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 734

نام تاپيک: Medal of Honor - نسخه PC

اگه نباشه جاش خالی می مونه h_zaman06's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    alianz

پيش فرض

راستش من دیروز تا حالا اینجا گیر کردم به هیچ وجه هم رد نمیشه.
    بله عوض میکنم.اما موقعی که سری چهارم نیرو های زرهی میان هیچ کدوم از اون 3 تا اسلحه کار نمیکنه و نمیتونم بزنمشون.
    دیگه داره خستم میکنه.

یعنی ممکنه از کرک باشه؟شما از کدام کرک استفاده میکنید؟
    آخ گفتی
    منم همین بلا سرم اومده
    اعصابمو خورد کرده
    یکی بگه من چی کارش کنم اینو ... دقیقا تو حمله دوم بعد از اون سه تا تانک ... یه دفعه انتخاب سلاح ها قفل میشه و دیگه اصلا نمیشه زد

کد رمزی چیزی هم اگه داره بدید .. این شب و فردا را از دست ندم .. تموم کنم بره پی کارش

اگه نباشه جاش خالی می مونه ma4nafar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

از دوستان کسی میدونه این قسمت هلیکوپتر را که صفحه آبی میشه و باید خمپاره اندازها را زد چطوری باید با موشک بزنیم .چون من فقط میتونم با تیربار هلیکوپتر بزنم . و نمیدونم چطور باید آماده بشم برای شلیک موشک .

اگه نباشه جاش خالی می مونه h_zaman06's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    alianz

پيش فرض

آقا اون مرحله ماشین و تانک زنی حله ... اگه کسی مثل من مشکل داشت یه بار مرحله از اول بیاد و توی این قسمت همون بار اول باید تمام تانکها و ماشین ها رو بزنه ... اگه ببازید و از هم اینجا بیاد دیگه نمیتونین ببرین

توی اون مرحله هلیکوچتر هم باید عدد 4 را بگیری تا روش لود بشه و لاک کنه ... بعدش بهش شلیک می کنه
    رسما از بازی ایرانی ها هم گندتره ... هیچ جاش نمیزنه عدد 4 را بگیرین ... خودت باید کشف کنی )

4. این کاربر از h_zaman06 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال plsboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Beneath My Roof

پيش فرض

آقا این bcdedit.exe/set nx AlwaysOff رو که میزنم میگه Acces denied و موقع رفتن تو بازی ارور Close the program میده.
    در ضمن Punkbuster را باید نصب کرد یا نه؟
    جواب منو نمیدید؟منم میخوام بازی کنم!
    windows چی استفاده میکنی؟
    برو کرک های دیگه رو استفاده کن که دیگه این مشکل رو ندارن...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

توی این بازی ما از همه قد کوتاه تر هستیم یا اینکه معلولیت جسمی داریم؟؟؟
    آخه وقتی از جایی میخواند برن بالا همه خودشون میرن و ما هستیم که یکی دستمون را میگیره و کمکمون میکنه از صخره یا ارتفاعی بریم بالا.اما بقیه به راحتی خودشون میرن بالا.

7. 4 کاربر از choory بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mInI_ClockEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    رو در رو با مانیتور

پيش فرض

آخه وقتی از جایی میخواند برن بالا همه خودشون میرن و ما هستیم که یکی دستمون را میگیره و کمکمون میکنه از صخره یا ارتفاعی بریم بالا.اما بقیه به راحتی خودشون میرن بالا.
    ها ها ها ..... به خوب نکته ای اشاره کردی جزو سوتی های کارگردانی

آقا اون مرحله ماشین و تانک زنی حله ... اگه کسی مثل من مشکل داشت یه بار مرحله از اول بیاد و توی این قسمت همون بار اول باید تمام تانکها و ماشین ها رو بزنه ... گه ببازید و از هم اینجا بیاد دیگه نمیتونین ببرین
    منظورت اینه که اگه مرحله فیلد بشه دیگه نمیشه ردش کرد یا چیز دیگه ایی
    آخه من هم همین جا گیر کردم همش مرحلم فیلد میشه اصلا تو این مرحله چیکار باید کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    منظورم اون مرحله است که باید گرا بدید تا براتون ماشین ها و تانکها رو بزنند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

9. این کاربر از mInI_ClockEr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

از دوستان کسی میدونه این قسمت هلیکوپتر را که صفحه آبی میشه و باید خمپاره اندازها را زد چطوری باید با موشک بزنیم .چون من فقط میتونم با تیربار هلیکوپتر بزنم . و نمیدونم چطور باید آماده بشم برای شلیک موشک .
    باید کلید شماره 4 رو نگه داری

---------- Post added at 03:39 AM ---------- Previous post was at 03:35 AM ----------

آقا اون مرحله ماشین و تانک زنی حله ... اگه کسی مثل من مشکل داشت یه بار مرحله از اول بیاد و توی این قسمت همون بار اول باید تمام تانکها و ماشین ها رو بزنه ... اگه ببازید و از هم اینجا بیاد دیگه نمیتونین ببرین

توی اون مرحله هلیکوچتر هم باید عدد 4 را بگیری تا روش لود بشه و لاک کنه ... بعدش بهش شلیک می کنه
    رسما از بازی ایرانی ها هم گندتره ... هیچ جاش نمیزنه عدد 4 را بگیرین ... خودت باید کشف کنی )
    درسته که اون مرحله خیلی سخته ولی نیازی نیست که بازی رو از اول شروع کنی !
    تو دیالوگش میگه چهار رو بزن (اون زیر تو سابتایتلش هم مینویسه)

اگه نباشه جاش خالی می مونه MILAD2799's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    دیاره کریمان

پيش فرض

درود تا اینجا که من بازی کردم اصلا موتور گرافیکیه بازی بهینه سازی نشده و همینطور یه چیزه بیخودیه واسه خودش

پروفشنال Khashayar King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    In the Hell

پيش فرض

این قسمت به قول دوستمون یک باگ بزرگه ! چون این باید اول ما براشون قلاب بگیریم تا اونا برن بالا و دست مارو بگیرن این

قسمتم یک دزدی از بازی های دیگه است ، واقعا متاسفم پیشنمایش های بازی خیلی خوب بودن واسه همینه که میگن از روی

تریلر ها و اسکرین ها قضاوت نکنید جالبه که گیم اسپات به این بازی نمره 7.5 رو داده ولی به Lost planet 2 که یک بازی فوق العاده

سر تر نمره 5.5 رو داده ، باعث تعجبه ... !

پروفشنال tranceyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوست من اول اینکه بد نیست یه سر به نمایشگاه بزنی و فاجعه بازیها و کل نمایشگاه رو ببینی دوم اینکه
    هنوز بازی رو به جاهای حساس نرسیدی لطفا نظر نده من نمیخوام طرفداری کنم از این بازی و تو نوشته ی
    قبلی هم گفتم که به گرافیک کرایسس نمیرسه ولی از لحاظ گرافیک بد نیست و از لحاظ تکنولوژی صلاح
    هم بسیار عالی و خوب شده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •