تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 32 اولاول ... 12181920212223242526 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 316

نام تاپيک: تجربیات شما در یاد گرفتن زبان انگلیسی

آخر فروم باز ms368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

یه راه شیرازی و آسونتر هم من بگم
    انیمیشن ببینید
    آره
    طوری که هم زیرنویس فارسی داشته باشه و هم زیرنویس انگلیسی ( البته هارد ساب نباشه و بتونید اونو نمایش یا مخفی کنید )
    تقریبا 90 درصد انیمیشن های هالیوودی زیرنویس فارسی و انگلیسیشون توی نت موجوده
    انیمیشن های هالیوودی خیلی حرفه ای دوبله میشن ، طوری که حرکت لب شخصیت کارتونی برابر با دوبلره
    سوالاتتون هم میتونید توی انجمن عظیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پی سی ورلد بپرسید

هم فانه هم یاگیری

2. 3 کاربر از ms368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hasanpsk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کویر

پيش فرض

بادرودخدمت دوستان
    به نظر من مهمترین نکته مهم قبل از یادگیری زبان این نکته مهم و طلایی است why doyou want to learn english?
    به جوابش که رسیدید (حدود 20دقیقه عمیق فکرمیخواد)50%راه رو رفتید!!

4. 3 کاربر از hasanpsk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

تاپیک جالبی بود ممنون

داره خودمونی میشه hasanpsk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کویر

پيش فرض

بعداز اینکه هدفتون از یادگیری زبان مشخص کردید بررسی کنید شرایطتون رو (زمانی که میتونید بذارید وهزینه ای که میخواید خرج کنید)البته به سنتون هم بستگی داره هرچی سن بیشتر باشه زمان بیشتری لازمه واسه یادگیری.البته با تلاش وجدیت این نقیصه رو میشه برطرف کرد.نکته طلایی در ابتدای یادگیری استاد خوبه حداقل یک سال لازمه برین کلاس.بعدش دایره لغاتتون رو بایست زیاد کنید وبهترین پیشنهادمن short storyهست(البته همراه سی دی)ابتدا سی رو گوش کنید چندبار بعد هر جمله ای رو گفت یادداشت کنیدبعد از روز کتاب چک کنید.بعد کتاب رو بخونید وموضوع داستان وکلماتی که نمیدونین رو حدس بزنیدسریع سراغ دیکشنری نرید.از دیکشنری موبایل و برادر بابیلون و...! استفاده نکنین(نظر شخصی) در مرحله بعد کلماتی که معنیشو ندونستید وزیرشون خط کشیدید بااستفاده از دیکشنریهای english to english پیدا کنید سر آخر برین سراغ دیکشنری انگلیسی به فارسی-مزیت استفاده از دیکشنریadvance اینه که ذهنتون رو کمی معطل می کنید واسه پیدا کردن معنی!!اینطوری ذهن مشتاق پیداکردن معنی میشه .مثالهای مختلف در قالب جمله هم کمک زیادی به درک معنی کلمه می کنه .هر کلمه رو با همراه با پرونانسیشن توی یک دفترچه یادگیری کلمات و یا فیش یادداشت کنید بعداز حفظ کلمات(به هر روشی که می تونید) دوباره کتاب رو بخونید ویا سی دی شو گوش کنید.

7. 3 کاربر از hasanpsk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hamedjanam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

نظر من اینه که در کوتاه مدت نمیشه زبان یاد گرفت نظر شخصی من برا خودم ! باید در طول زمان و نه بادید یاد گیری زبان بلکه بادید تفریحی و سرگرمی اینکارو انجام بدین . من اموزش زبان نصرت رو پیشنهاد میکنم همون که میگن نصرت در 90 روز البته اسمشو باید تغییر داد و به قول دوستم گذاشت نصرت در 90 سال !!اما من الان ددارم دو ساله که میخونمش !!!!!!!!!اگه بگم یه دفتر 700 برگ از نصرت برا خودم نوشتم که کل مکالماتشو توش داره باور میکنید ؟
    هرچی میشنوم مینویسم تا بعد موقع مرورش بهتر بتونم یاد بگیرنم درسته با این روش هر درس به جای یه روز حداقل 4 روز وقت میبره و شاید بعضی وقتا بشه که نخوایی زودتر از یه هفته بری سروقت درس دیگه یعنی حوصله ات نکشه ااما قول میدم نتیجه میده
    من خودم یه بار نصرت یکو گوش دادم ببخشید دهنمو سرویس کرد با اون کیفیتش بعد اومدم نصرت 2رو گوش دادن دیدم نه بابا انگار هیچی حالیم نیست که از درس 30 ام به بعاد برگشتم از اول و این بار با نوشتن چیزایی که میشنویدم تونستم بهرت در کش کنم هم از نظر گرامی و هم از نظر تفهمی و حفظ کردن البته در کنارش هم یه سریال هست به اسم اکسترا اونم نگاه میکگنمو همون کارو باهاش میکنم که درسته الان بعد گذشت 2سال هنوز تمومش نکردم البته نصرتو زدم زمین اما با این وجود خوشم میاد بعد این که یه بار دیگه نصرتو از رو متنایی که خودم نوشتم و تموم کدرن اکسترا میرم دنبال یه کم پیشرفته تر شون خلاصه من 10 سال دیگه میام یه نظر دیگه میزرام براتون امیدوارمتااونموقع هممون زنده باشیم

9. این کاربر از hamedjanam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز dsa dsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    زعفرانیه

پيش فرض

با سلام .

من مجموعه BBC English Plus که 30 درسه کامل دیدم - سطح انگلیسیمم خوبه یعنی می توانم کتاب های انگلیسی را راحت بخونم و ترجمه کنم - لغات عمومی زبان و بعضی اصطلاحات رایج رو هم بلدم .

الان می تونم IELTS رو شروع کنم ؟ دوستان برای یاد گیری خود آموز چی پیشنهاد می کنید ؟ به صورت مولتی مدیا باشه عالیه ..

با تشکر .

11. این کاربر از dsa dsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    زعفرانیه

پيش فرض

یه مجموعه 80 جلسه ای ویدئویی English For You هست که از پایه ای ترین تا پیشرفته ترین مکالمات رو یاد می ده - حتما دانلود کنید روی اینترنت با لینک مستقیم هستش . .

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

کسی مجموعه آموزشی اینترچنج رو گرفته؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تو توضيحاتش اينو نوشته:

خصوصيات بارز مجموعه به شرح زير مي باشد :

2 CD با برنامه نويسي پيشرفته و قابليت اجرايي بالا
    -بي نياز از كتاب و سي دي هاي مرتبط
    -مالتي مديا(بهره گيري از صدا ،تصوير، فيلم ،نوشتار و... براي درك بهتر مفاهيم)
    -ديكشنري انگليسي به انگليسي و انگليسي به فارسي با تلفظ
    -متن كامل كتابهاي دانش آموز ،معلم ، تمرين و فيلم
    -پاسخ صحيح تمام تمرينهاي كتابهاي دانش آموز و تمرين
    -متن تمامي گفتارها(Tape Scripts)
    -گرامر فارسي كليه درسها و آموزش دستور زبان كاربردي به همراه تمرينات مربوطه
    -5 ساعت گفتار با قابليت تكرار كليه درسها با كيفيت بسيار بالا
    -ترجمه فارسي Conversation و مكالمه كوتاه جهت تمرين مهارتهاي شنيداري
    -32 فيلم مرتبط با هر درس به همراه متن انگليسي و ترجمه فارسي هريك
    -امكان انتخاب صداي مربوط به هر درس در صفحه كتاب
    -ثبت نكات و ياداشت برداري براي يادآوري مطالب
    -قابليت چاپ صفحات كتاب به همراه تمامي تغييرات و نوشته هاي كاربر
    -فعاليتهاي شنيداري و گفتاري همراه با تمرين
    -تمركز بر روي درستي و روان بودن مطالب
    يادگيري تلفظ ها ،واژه هاي كاربردي جهت افزايش سطح اطلاعات گفتاري
    -طبقه بندي درسها و نكات كتاب بر اساس نكات مفهومي
    -طراحي مجموعه متناسب با نيازهاي زبان آموزان فارسي زبان
    -داراي دوره هاي تكميلي تا 4 سطح
    -محيطي كاملا چند رسانه اي
    -خدمات و پشتيباني رايگان
    -قابل استفاده در هر رده سني و به صورت خودآموز
    -برگزيده اساتيد، موسسات و آموزشگاههاي زبان
    -منطبق بر استاندارد كمبريج
    -راهنماي فارسي
    -امكان ركورد صدا جهت تقويت Speaking

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    زعفرانیه

پيش فرض

با سلام خدمت شما عزیزان . در این پست می خوام تجربیات خودم را در زمینه یادگیری انگلیسی و پیشرفت در آن برای شما بگم .

اولین چیزی که برای آموختن زبان انگلیسی نیاز است داشتن علاقه جدی و هدف است یعنی شما باید به یادگیری انگلیسی به عنوان یک شغل و حرفه و فعالیت مهم نگاه کنید که حتی بتوانید بعدا از آن در آمد هم داشته باشید .

خب ما مجموعه های زیادی در سایت ها و فروشگاه های مختلف می بینیم مانند Tell Me More/Rosseta Stone/English For You/Follow Me و.. که هر کدام هم می گن بهترین و کامل ترین آموزش زبان .

من اکثر این مجموعه ها را دارم و و تست کردم :

BBC English Plus این مجموعه 30 درس تقریبا 10 دقیقه ای دارد که با استفاده از فیلم به شما مکالمات و لغات پرکاربرد را موقعیت های زندگی روز مره یاد می دهد . این مجموعه واقعا عالی است و به همه پیشنهاد می کنم از این مجموعه شروع کنند .

BBC Follow Me این مجموعه 60 درس دارد مانند مجموعه بالا اما با این تفاوت که قسمت پیشرفته هم دارد .

هر روز یک درس نگاه کنید و مکالمه های آن را یادداشت کنید و با خود تمرین کنید ( لغت / گرامر / تلفظ ) .

گرامر یک بخش مهم برای مکالمه و نوشتن است که پیشنهاد بنده English Grammer in Use 3 Edition است که 400 صفحه است و تمامی گرامر مورد نیاز انگلیسی را دارد .

بعد از اینکه مجموعه های بالارا تمام کردید و به اون ها مسط شدید می توانیم بریم مرحله بعد استفاده از مجموعه های مثل English For You وسپس Effortless .( برای تکمیل مهارت )

هر 4 مهارت را باهم تمرین کنید - مثلا من توی خونه اخبار انگلیسی می زارم برای خودش می خونه - همین طوری گوش شما عادت می کنه و کلمات و تلفظ توی ذهن شما ثبت میشه .

برای تقویت شنیداری سعی کنید هر شب یک فیلم انگلیسی ببینید یا حداقل 15 دقیقه به اخبار و یا هر مطلب انگلیسی گوش دهید .

نکته اصلی این است تا یک مطلبی را یاد نگرفته سراغ بحث بعدی نرید شرط یادگیری تکرار تکرار تکرار است .

برای اینکه مهارت ترجمه و درک مطلب شما بالا برود هر روز یک مطلب کوتاه انگلیسی بخوانید از ساده شروع کنید هی به مرور سخت ترش کنید . مانند Short Story ها

خود آموزی یا آموزشگاه :

انگلیسی را خودمان هم می توانیم یاد بگیریم به شرط اینکه همت و تلاش کنیم . با هزینه کم خودمان یاد بگیریم بهتره یا پول خود را به آموزشگاه و مسیر و رفت و آمد بدیم ؟!

پس اگر واقعا علاقه دارید و تلاش خود آموزش برای شما است .

روزی یک ساعت مکالمه - یک ساعت تمرین لغت و گرامر - یک ساعت هم شنیداری و نوشتن و خواندن . در آخر هفته هم مرور کلی .

بعد از چند ماه نتیجه آن را خواهید دید .

امیدوارم این پست برای شما مفید بوده باشد .

ممنون .

15. 3 کاربر از dsa dsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

به نظر من تا نری بیرون از ایران انتظار یاد گرفتن رو نداشته باشید همین

17. این کاربر از myleady بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •