تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 30 اولاول ... 12181920212223242526 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 296

نام تاپيک: Castlevania: Lords of Shadow

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اوه اوه تاپیک توی صفحه 9 رفته جالبه که آخرین پستش هم مال 6 ماه پیشه... یعنی حتی یک سال هم دوم نیاورده که توی دل گیمر ها جا بگیره از تعداد صفحات تاپیک و تعداد کم کسانی که این بازی رو انجام دادن باید یه نتیجه گیری هایی کرد! خیلی ها هستند می گن گاد آف وار بیاد و از انحصار پلی 3 خارج بشه بازی می کنیم واسه پی سی بیاد بازی می کنیم و اله و بله و ... الان یه عنوانی مثل کستلونیا هست که برای هر دو کنسول اومده همه می دونیم که تعداد یوزرهایی که اکس باکس دارن و توی همین فروم هستند بیش از پلی 3 دارهاست طبق آمار می گم... ولی از اکس باکس دار ها انتظار می رفت خیلی از این بازی استقبال کنن ولی استقبال کننده ها کسانی مثل حامد و علیرضا و ... بودند که پلی 3 دارن و گاد آف وار رو تجربه هم کردند...
    در کل بگم این بازی واقعا سبک دوست داشتنی و جذابی داره فایتینگ هاش و مو هاش متنوع شاید نزدیک به 40 - 50 تا مو مختلف هست برخیشون رو میشه با پوینت خرید کرد و کلی امکانتا دیگه کلی کالکتابل دیگه که میشه به دست آورد توی بازی با این اوصاف ازش استقبال نشد... با اینکه نکات مبهم زیادی وجود داره و جزو بازی هایی هست که در متنش پازل زیاد داره انتظار می رفت که مراجعه کننده زیاد داشته باشه این تاپیک ولی اینطور نیست! من وقتی بازی ریلیز شد بازی رو خریدم و تمومش کردم اما چند وقت بعد دوباره اومدم بازی کردم تا در درجه سختی بالا تموم کنم یا بعضی کالکتابل هایی که به دلیل عدم تقویت گابریل دسترسی نداشتیم کسب کنم ولی خوب بهبهه بازی های تاپ بود آدم وقت نمی کرد بازی کنه ولی الان چند روزی هست که افتادم مشقش و عهد کردم به لیست بازی های 1000/1000 (از لحاظ اچیومنت) ام اضافه کنم تا حالا کال آف 4 - دارکسایدرز و شرک برای همیشه کل اچیومنتاش آنلاک شده اینم به زودی ایشالا آنلاک میشه... اگه حوصله داشتم و فرصت برام پیش اومد می خوام یه پست تکمیل بزنم برای این بازی ماندگار

2. 4 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

واقعا جز بازی هایی بود که من همیشه میگفتم زود تموم نشه انصافا هم طولانی بود گرافیک واقعا زیبا بود انیمشن هاش ..مبارزات کلا بد نداشت... قسمت بعدی در کار هست اصلا؟

4. 4 کاربر از MILIN3M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

واقعا جز بازی هایی بود که من همیشه میگفتم زود تموم نشه انصافا هم طولانی بود گرافیک واقعا زیبا بود انیمشن هاش ..مبارزات کلا بد نداشت... قسمت بعدی در کار هست اصلا؟
    کاملا موافقم ولی فکر نمی کنم قسمت بعدی باشه یه همچین عناوینی تک می شن معمولا به نظر نمی رسه سری گونه باشه... این بازی اونقدر طولانی هست که مشد در چند بازی مجزا عرضه بشه

6. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

بازی برای PC تایید شده و در تاریخ 27 آگوست برای این پلتفرم منتشر خواهد شد!
    از قابلیت های خاصی که سازنده ها نام بردن میشه به رزولوشن 1080 HD،ا60 فریم بودن اشاره کرد.
    توضیحات بیشتر:

New Features: Reverie and Resurrection content. It also boasts enhanced 1080p HD graphics, runs at a solid 60 frames per second via recommended spec, and offers trophy integration through Steam with Cloud saving.
    New Storyline: Players can immerse themselves in the brand-new Lords of Shadow storyline, meeting classic characters and experiencing tangential side stories.
    New Weapons and Skills: Overcome obstacles using the Combat Cross multi-function weapon and hone platforming skills within this sprawling adventure. Swing across chasms, climb sheer walls, rappel down cliffs, grip and pull away obstacles.
    New Titan Battles: Conquer behemoth enemies of terrifying size, where special attacks and cunning speed are required for advancement.
    New Exploration: Explore gothic ruins, dark castles, barren forests and frozen wastelands. Discover a whole world to investigate with many routes and hidden secret places that contain items to aid Gabriel on his quest
    یه سری تصاویر از نسخه PC:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. 10 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amirfakhrian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

چند روزه که نسخه دمو این بازی در دسترس قرار گرفته است. چون دانلود از استیم برای همه دوستان مقدور نیست، لینک های زیر رو تقدیم می کنم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. 6 کاربر از amirfakhrian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

خب نسخه PC هم منتشر شده و تاپيك از صفحه 4 اومد بالا و مهم شد!

امتيازات نسخه PC:

Hardcore Gamer 3.5 out of 5
    ZTGD 8.5 out of 10
    DarkZero 8 out of 10

12. 10 کاربر از hosseincode2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

من که نتونستم با نسخه قبلیش ارتباط برقرار کنم گرافیک بافت هاش خیلی ضعیف بود گیم پلیش هم خسته کننده میشه و اپگرید هاش هم فقط به کمبو ختم میشه و چیزی اپگرید نمیشه اصلا

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

من که نتونستم با نسخه قبلیش ارتباط برقرار کنم گرافیک بافت هاش خیلی ضعیف بود گیم پلیش هم خسته کننده میشه و اپگرید هاش هم فقط به کمبو ختم میشه و چیزی اپگرید نمیشه اصلا
    مطمئنی با یه نسخه دیگه اشتباه نگرفتیش؟
    بازیش واقعا زیبا بود.آپگرید هم کلی داشت
    .
    گویا نسخه ی pc با موس و کیبورد رو اعصابه-پیشنهاد میشه از امولاتور دسته 360 برای بازی استفاده کنید.(360 ce)

15. 4 کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

تقریبا سه ساعتی زدم امروز ، واقعا بازیه خوب و خوش ساختیه ، Boss هاش واقعا عالی بودن تا اینجا ،یه پازل هم بود روش 15مین فکر کردم و بسی لذت بخش بود ...با کنترلر بازی میکنم و دوربین هم ثابت کلاسیک هست و مشکلی ازین بابت نداشتم ....گرافیک هم که برا 2010 ولی خوبه یعنی طوری نیست که نشه بازیش کرد ....درکل گیم پلی عالیی داره و خسته کننده نیست ...ترک های موسیقیشم با اتمسفر متناسبن ...
    حتما بازی کنید

17. 9 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

من دارم دانلودش می کنم. درسته گیمر حرفه ای نیستم و می دونم نمی تونم تمومش کنم ولی عاشق این سبک بازیام!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •