من که زنگ زدم صبانت ازشون پرسیدم اگه سرویسم رو به 1 مگ ارتقا بدم سرعت شبانم افزایش پیدا میکنه یا نه ؟؟ گفتن خیر چون بین همه کاربرا مساوی شیر میشه .
من که زنگ زدم صبانت ازشون پرسیدم اگه سرویسم رو به 1 مگ ارتقا بدم سرعت شبانم افزایش پیدا میکنه یا نه ؟؟ گفتن خیر چون بین همه کاربرا مساوی شیر میشه .
اکانت 512 مرکز مشهدی مهدی
یکهفته فاجعه بار
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by 9111; 11-04-2010 at 11:34.
سلام به همگی .
به یه نکته پی بردم گفتم اینجا هم بگم .
اکانت شبانه اگر با این IP کانکت بشه بهترین حالت واسه دانلود من هستش : 89.165.33 ( سه رقم آخر فرق کنه اشکال نداره )
یه تست کنین ببینین همینطوره .
مخلصیم .
خوب چه طوری به این IP که گفتی تغییر بدیم؟؟
صبانت همينه و از اين بالاتر نميره
افتضاحي صبانت هم از بهمن 88 شروع شد
IP رو که نمیشه تغییر داد .
من با چندبار دیسکانکت و کانکت به این IP میرسم . امتحان کنین ضرر نداره .
مخلصیم .
از کجا میفهمی که به کدوم IP وصل شدی؟
خبر مهم
دوستان گرامی جهت بالا بردن امنیت شبکه ADSL شرکت صبانت و با توجه به نصب سیستم امنیتی جدید که از دیروز روی سرور صبانت نصب گردیده از این به بعد هر کاربر تنها با یک MAC آدرس می تواند به شبکه متصل گردد لذا این امر در ابتدا باعث بروز مشکلاتی برای کاربران خواهد شد که با ارجاع این مشکلات به قسمت پشتیبانی شرکت مشکل بررسی گردیده و برطرف می گردد.
مشکلات بوجود آمده به شرح ذیل می باشد:
2 - با تغییر نوع تنظیمات مشترک دیگر قادر به اتصال به شبکه نخواهد شد (Connection باید PPPOE باشد یا Bridge)
3 - در صورتی که نوع اتصال مشترک Bridge باشد مشترک دیگر قادر به تغییر کامپیوتر نخواهد بود و فقط با یک کامپیوتر می تواند به شبکه متصل گردد. 1 - EROR 691
درسته، منم که تازه مودم خریدم وصل نمی شد. بعد از زنگ زدن به پشتیبانی و تغییر مک آدرس مودم مشکل بر طرف شد.
این یعنی چی؟
یک توضیحی بده
من دیشب خیلی کم دانلود داشتم
علتش اینه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)