-البته جواب دادن كمي مشكل هست با خصوصيات مشابه ولي ميارزه به ex500 فكر كنيد به نظر شخصي من البته
-در مورد ريجن ومناطق هم گفتم بهتون مسئله مهمي نيست خودتون رو درگير نكنيد![]()
-البته جواب دادن كمي مشكل هست با خصوصيات مشابه ولي ميارزه به ex500 فكر كنيد به نظر شخصي من البته
-در مورد ريجن ومناطق هم گفتم بهتون مسئله مهمي نيست خودتون رو درگير نكنيد![]()
لطفا این پست را حذف کنید.
![]()
Last edited by poonel; 27-12-2010 at 19:28.
اینم حذف کنید.
Last edited by poonel; 27-12-2010 at 19:28.
ممنون عکس جالبی است پس شما هم با من هم نظر هستید به نظرم ex500 کیفیت خیلی بالاتر است من یک 32 خریدم 800 تومن حالا میخوام یک 40 بگیرم ولی توی این دو دلی موندم که پول 40 اینچ ex500- رو بدم یک led سامسونگ بخرم ولی هنوز کیفیت led سامسونگ ندیدم رفتم فروشگاه خاموش بود.
نظر شما چی است 40 اینچ ex500 یا led سامسونگ کیفیت بالا تر است ؟
ممنون
من اگر جای شما بودم همین EX500 رو می خریدم . کیفیت تصویرش خیلی خوبه و قیمتش هم خیلی مناسبه بخصوص از بانه.
توی خیابون کاوه (اهواز) مقایسه کردم دیدم با تصویر LED زیاد حال نمیکنم چون یه مقدار به نظرم تاریکه. روشنایی LCD و رنگهای شاداب ترش با حال تره. من از تصویر LCD بیشتر خوشم میاد . تا سلیقه شما چی باشه.
در کل به تبلیغات LED زیاد توجه نکن. ببین سلیقه ات چی میگه.
Last edited by poonel; 20-11-2010 at 16:41.
ممنون بابت جواب شما هم اهوازی هستیدمخلصتم میگم الان بانه چند است ؟و مغازه است که بیاره و عرضه کنه با قیمت مناسب اهواز ؟ من میخواستم بگیرم ولی میگن جنس های بانه با این سونی هایی که تو بازار هستند فرق میکنند و.....
همشهری عزیزم
سونی 46EX500 تو سایتهای بانه زده بود 1.270.000 که ارزونترم میشه گیر آورد تا 1.220.000 تومن. قیمت با گارانتیش 2.195.000 تومنه. قیمت 40EX500 هم زده بود 1.050.000 تومن. راستش مغازه ای سراغ ندارم. من خودم برای خونمون می خواستم برم از بانه بیارم. اما یه چیزهایی پشیمونم کرد. یکی از مسئولین صدا و سیما حدود یک ماه پیش می گفت قراره تا یکسال دیگه تلویزیون تمام مراکز استانها دیجیتالی بشه و تمام تلویزیونهای که وارد میشن قراره دیجیتالی باشن. راست میگفت چون الآن مدلهای جدیدی که اومده مثل LED های ال جی و بعضی مدلهای سونی مثل EX701 و... دیجیتالیند. EX500 هم آنالوگه. البته با دستگاه جداگانه مثل Set Top Box یا ----- میشه تلویزیون دیجیتالی نگاه کرد اما اگه دستگاهش داخل تلویزیون باشه کیفیت بالاتر میره (به نقل از مسئول صدا و سیما) منم که فقط کاربردم شبکه های داخلیه گفتم تا تابستون بعدی صبر کنم که مدلهای جدید میان و همه دیجیتالیند. اینو محض اطلاعات عمومی گفتم بدونی.
فکر نمی کنم سونی های بانه با گارانتی دارها فرقی داشته باشه چون اسم مدل و مشخصاتشون یکییه. سونی بطور کل دو سری آسیایی و آمریکایی داره. مدلهای داخلی با قاچاقی هاش از سری آسیایی اند.
ممنون میگم سایت بانه میشه بهم پیغام خصوصی کنی ویک چیز دیگه من یک مدل دیدم
ex700 led است میخواستم ببنم این دیجیتالی داره همون ویزگی که الان اشاره کردید ؟
یکی از لینکهای فروش Ex500 تو سایت بازار بانه:
تو گوگل اگه بزنی" ال سی دی بانه " بازم سایت هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو این سایت سونی شاپ (------------) که یکی از نمایندگیهای رسمی سونی است برای مدل 46EX700 نوشته گیرنده داخلی دیجیتال داره
تو سایت خاورمیانه ای سونی بازم نوشته دیجیتاله:
ولی تو سایت سونی هند نوشته آنالوگ:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا تو بانه دیجیتاند یا آنالوگ نمی دونم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه مدل EX710 هم هست که تو سایت هند و نمایندگی ایران و خاورمیانه هر سه زده اند دیجیتاله. اما قیتش بالاست. از تو سایتهای بالا پیداش میکنی.
Last edited by poonel; 21-11-2010 at 01:12.
این لینک نگاه کنید ببین
در موردکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
KDL-40EX700
نوشته
سیستم تلویزیون Analog: B/G, D/K, I, M
فکر کنم انالوگ باشه یا این مورد نیست ؟ من اشتباه میکنم
راستی دو تا لینک یکی هستند
ممنون
Last edited by HOPE666; 20-11-2010 at 23:36.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)