مطمئن باش هیچ فرقی نمیکنند چون چینی هاش هم به سفارش آمریکا و کانادا هستش محاله که کیفیتش پایین باشه....
مطمئن باش هیچ فرقی نمیکنند چون چینی هاش هم به سفارش آمریکا و کانادا هستش محاله که کیفیتش پایین باشه....
دوستان نهايت تكنولوژي يكي تون دو مورد اين مطلب يه توضيحي مي دين؟
فراخوان لپ تاپ های سونی مدل F , CW
شرکت سونی اعلام کرده است که تعداد 535000 عدد از لپ تاپ های تولیدی این شرکت بهدلیل اشکال در سیستم کنترل درجه حرارت ، باعث افزایش بیش از اندازه دما در سطحکیبورد وتغییرشکل در بدنه نوت بوک می گردند و بعضا این افزایش دما در صورت تماس باپوست ممکن است باعث سوختگی گردد.
این فراخوان مدل های سری CW و F که از ژانویه2010 به بازار عرضه شده است را شامل می شود که از این میزان 259000 عدد در آمریکا ،104000 عدد در اروپا ، 120000 عدد در آسیا و 52000 عدد در ژاپن به فروش رسیده است ،با عنایت به اینکه متاسفانه اکثر مدلهای اعلامی سونی در ایران نیزارائه گردیده است، پمهتاب لپ تاپ از مشتریان خود درخواست می کند ضمن مراجعه به لیست ذیل در صورتیکه لپتاپشان در این لیست وجود دارد بی وقفهبا دانلود برنامه بروز رسانی و اجرای آن قبل ازاینکه آسیبی متوجه نوت یوک شان گردد کار ترمیم نرم افزاری نو ت بوکشان را انجامدهند .
البته سخنگوی سونی اعلام کرد که این شرکت انتظار ندارد که این فراخوانهیچ تاثیر عمده ای بر میزان در آمد این شرکت داشته باشد.
لیست لپ تاپ هایفراخوان شده :
For VPCCW2 Series Models
VPCCW21FXVPCCW21FX/BVPCCW21FX/LVPCCW21FX/PVPCCW21FX/RVPCCW21FX/WVPCCW22FXVPCCW22FX/BVPCCW22FX/LVPCCW22FX/PVPCCW22FX/RVPCCW22FX/WVPCCW23FXVPCCW23FX/BVPCCW23FX/LVPCCW23FX/PVPCCW23FX/RVPCCW23FX/WVPCCW26FXVPCCW26FX/BVPCCW26FX/LVPCCW26FX/PVPCCW26FX/RVPCCW26FX/WVPCCW27FXVPCCW27FX/BVPCCW27FX/LVPCCW27FX/PVPCCW27FX/RVPCCW27FX/WVPCCW29FXVPCCW29GXVPCCW2AFXVPCCW2AFX/BVPCCW2BFXVPCCW2BFX/BVPCCW2CGXVPCCW2CGX/BVPCCW2DGXVPCCW2DGX/BVPCCW2EGXVPCCW2EGX/BVPCCW2FGXVPCCW2FGX/BVPCCW2GGXVPCCW2GGX/BVPCCW2HGXVPCCW2HGX/BVPCCW2JGXVPCCW2JGX/BVPCCW2KGXVPCCW2KGX/BVPCCW2LFXVPCCW2LFX/BVPCCW2LFX/LVPCCW2LFX/PVPCCW2LFX/RVPCCW2LFX/WVPCCW2MFXVPCCW2MFX/PUVPCCW2MFX/WJVPCCW2MGXVPCCW2MGX/BVPCCW2NFXVPCCW2NFX/LUVPCCW2PFXVPCCW2PFX/LVPCCW2PFX/RVPCCW2PFX/WVPCCW2QGXVPCCW2QGX/BVPCCW2RGXVPCCW2RGX/BVPCCW2SGXVPCCW2SGX/BVPCCW2TGXVPCCW2TGX/BVPCCW2UFXVPCCW2UFX/BVPCCW2VFXVPCCW2VFX/B
For VPCF11 Series Models
VPCF111FDVPCF111FD/BVPCF111FXVPCF111FX/BVPCF111FX/HVPCF112FXVPCF112FX/BVPCF112FX/HVPCF113FXVPCF113FX/BVPCF113FX/HVPCF114FXVPCF114FX/BVPCF114FX/HVPCF115FMVPCF115FM/BVPCF115FM/BLVPCF116FXVPCF116FX/BVPCF116FX/HVPCF117FXVPCF117FX/BVPCF117FX/BVPCF117FX/HVPCF1190XVPCF119FXVPCF119GXVPCF119HXVPCF11AFXVPCF 11AFX/BVPCF11BFXVPCF11BFX/BVPCF11CGXVPCF11CGX/BVPCF11DGXVPCF11DGX/BVPCF11EGXVPCF11EGX/BVPCF11FGXVPCF11FGX/BVPCF11GGXVPCF11GGX/BVPCF11HGXVPCF11HGX/BVPCF11JFXVPCF11JFX/BVPCF11KFXVPCF11KFX/BVPCF11KFX/HVPCF11LFXVPCF11LFX/BVPCF11LFX/HVPCF11MFXVPCF11MFX/BVPCF11NFXVPCF11NFX/BVPCF11NFX/HVPCF11PFXVPCF11PFX/HVPCF11QFXVPCF11QFX/B VPCF11QFX/H
انيم نرم افزارش كه بايد نصب شه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by lovelord2020; 25-07-2010 at 09:22.
اولا این خبر یکم قدیمی شده در ثانی دو تا تاپیک راجع به این موضوع زده شده که بسته شدند ثالثا در خبر کامل تر نوشتد که از نیم میلیون لپ تاپ فقط ده یا بیست مورد گرم شدن باتری لپ تاپ رو گزارش کردند پس اگه باتری لپ تاپ مشکلی نداشته باشه نگران نشو و نیازی به نصب نرم افزار هم نیست....
من براي كارهاي معمول، دانشگاه (Autocad و سازه) و فيلم ديدن، ميخواستم يه F113 بگيرم. اهل Game هم نيستم.
منتها با خوندن Reviewها و نظرات منفي كاربران در سايت سونياستايل خيلي به شك افتادم.
چيزهايي كه منو نگران ميكنه و برام مهمه اينا هستن:
1- زاويه ديد و كيفيت ال سي دي (خوب هست؟ ميشه چند نفري فيلم ديد باهاش؟)
2- باتري (سر كلاس/پرزنت/پخش فيلم/محاسبه بايد حداقل 2ساعت كامل بهم كار بده. جوابگو هست؟ - برام خيلي مهمه و از طرفي نميخوام براي باتري با ظرفيت بيشتر هزينه كنم)
3- صدا و نويز. صداي غيرمعمولي داره؟
4- گرما . آيا گرم شدن لپتاپ اينقدري كه گفته ميشه زياد هست؟ يعني نميشه روي پا بذاري؟
5- پردازنده . آيا دوهستهاي/چهارهستهاي بودن پردازنده لپتاپ تفاوت فاحشي دارد؟ (مثلا i5-3m با i7-6m ؟؟) بين پردازندههاي سري قبلي (Intel Core2 Duo ) و نسل جديد (Core i) تفاوت چقدره؟ در شرايط فعلي چي پيشنهاد ميشه؟
من هم خودم طرفدار سونيام ولي ميخوام جنسي كه ميخرم بهترين كيفيت و كارايي را برام داشته باشه. پس خواهش ميكنم فقط دوستاني كه از سريF خريد كردن و يا با لپتاپهاي سري F كار كردهاند ، - آن هم بدون تعصب- جواب بدن. لپتاپ را نميشه فقط از روي مشخصات و شنيدهها خريد كرد.
5- اگه در مورد سريF به نتيجه نرسم، مجبورم توقع را پايين بيارم، از Bluray صرفنظر كنم و قيد Performance را بزنم و احتمالا سراغ CW2- RGX خواهم رفت - شما پيشنهاد بهتري داريد؟
6- اگر شما باشيد به جاي سري F ، چي را پيشنهاد ميكنيد؟ (تا حدود 1.400 و ترجيحا سوني؛ ظاهر هم مهمه برام)
خيلي طولاني شد، ببخشيد ولي مرجعي بهتر از اينجا پيدا نكردم.
سری ّ هیچ مشکلی نداره و عالیه برای این کارها
ولی یه موضوع رهست که نمی تونید لپ تاپ های این سری رو زیاد حمل کنید چون وزنش با کیف و همراهاتش چیزی حدود 5 کیلو می شه
من که خودم F115 واسه دانشگاه گرفته بودم,حالا مجبور شدم یه مینی لپ تاپ هم بگیرم
از نظر دیگه عایه
به نظرم تو CW بگردی بهتره
Last edited by mamsana; 25-07-2010 at 16:25.
دوست عزیز من خودم فوق لیسانس عمران میخونم یکی از سنگین ترین برنامه هایی که ما باهاش سر و کار داریم Abaqus هستش یعنی تنها برنامه ای که برای لپ تاپ منو ترسونده بودند همین بود حدود سه ماه پیش من یه F111 گرفتم که همین برنامه رو مثل آب خوردن اجرا میکنه اما جواب سوالات:
1-زاویه دید رو نمیدونم ولی کیفیت LCD های سونی کلا فوق العاده است...
2-مدت شارژ باتریش سه ساعت هستش
3-صداش به نظر من کمه ولی بعضی از دوستان میگن زیاده ولی به غیر از خونه هیج موقع صدایی ازش نمیشنوی...
4-گرم شدنش رو که میگن به نظر من الکیه...
5-در مورد سری F تنها ایرادش همون وزن یکم (البته نه برای من)وزن سنگینش هستش که اگه اون برات مهمه میتونی سری CW برداری (ما که سر خدمت یه موقع اسلحه ژ سه بر میداشتیم حالا لپ تاپ چیه؟؟)
6-سری CW رو پیشنهاد میدم و این رو بدون از لجاظ ظاهر سونی یکدونه است!
مرسي دوست عزيز. من هم عمران ميخونم (كارشناسي). نظراتت خيلي مفيد بود. احتمالا همين سري F را بر ميدارم.
دو تا تاپيكي كه مي فرماييد حل كرده اين مشكلو؟
اين چنديم برندي هستش كه داره واسه مدلايي كه وارد كشور مي شه همجين اتفاقي افتاده و مي خوان يه نرم افزار نصب شه رو سيستم
در ضمن اصلا اين موضوع ربطي به باطري نداره
متنو خوندين شما؟
سايت سوني رو هم ديدين كه خواسته مرجوع شه لپ تاپاش؟
ميشه لينكشو بزاريد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)