تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 89 اولاول ... 121819202122232425263272 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 890

نام تاپيک: همه چيز درباره سري f ( نهايت تكنولوژي ) سوني وايو

آخر فروم باز parsa205's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

مرسي
    تكليف اين چيني آمريكاييم روشن كنيد
    كدوم بهتره؟
    با هم برابرن؟
    مطمئن باش هیچ فرقی نمیکنند چون چینی هاش هم به سفارش آمریکا و کانادا هستش محاله که کیفیتش پایین باشه....

2. این کاربر از parsa205 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوست من اپل چي اصلا آمريكاييه يا چيني

پروفشنال lovelord2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ايران همه سراي من است

پيش فرض

دوستان نهايت تكنولوژي يكي تون دو مورد اين مطلب يه توضيحي مي دين؟

فراخوان لپ تاپ های سونی مدل F , CW

شرکت سونی اعلام کرده است که تعداد 535000 عدد از لپ تاپ های تولیدی این شرکت بهدلیل اشکال در سیستم کنترل درجه حرارت ، باعث افزایش بیش از اندازه دما در سطحکیبورد وتغییرشکل در بدنه نوت بوک می گردند و بعضا این افزایش دما در صورت تماس باپوست ممکن است باعث سوختگی گردد.

این فراخوان مدل های سری CW و F که از ژانویه2010 به بازار عرضه شده است را شامل می شود که از این میزان 259000 عدد در آمریکا ،104000 عدد در اروپا ، 120000 عدد در آسیا و 52000 عدد در ژاپن به فروش رسیده است ،با عنایت به اینکه متاسفانه اکثر مدلهای اعلامی سونی در ایران نیزارائه گردیده است، پمهتاب لپ تاپ از مشتریان خود درخواست می کند ضمن مراجعه به لیست ذیل در صورتیکه لپتاپشان در این لیست وجود دارد بی وقفهبا دانلود برنامه بروز رسانی و اجرای آن قبل ازاینکه آسیبی متوجه نوت یوک شان گردد کار ترمیم نرم افزاری نو ت بوکشان را انجامدهند .

البته سخنگوی سونی اعلام کرد که این شرکت انتظار ندارد که این فراخوانهیچ تاثیر عمده ای بر میزان در آمد این شرکت داشته باشد.

لیست لپ تاپ هایفراخوان شده :

For VPCCW2 Series Models

VPCCW21FXVPCCW21FX/BVPCCW21FX/LVPCCW21FX/PVPCCW21FX/RVPCCW21FX/WVPCCW22FXVPCCW22FX/BVPCCW22FX/LVPCCW22FX/PVPCCW22FX/RVPCCW22FX/WVPCCW23FXVPCCW23FX/BVPCCW23FX/LVPCCW23FX/PVPCCW23FX/RVPCCW23FX/WVPCCW26FXVPCCW26FX/BVPCCW26FX/LVPCCW26FX/PVPCCW26FX/RVPCCW26FX/WVPCCW27FXVPCCW27FX/BVPCCW27FX/LVPCCW27FX/PVPCCW27FX/RVPCCW27FX/WVPCCW29FXVPCCW29GXVPCCW2AFXVPCCW2AFX/BVPCCW2BFXVPCCW2BFX/BVPCCW2CGXVPCCW2CGX/BVPCCW2DGXVPCCW2DGX/BVPCCW2EGXVPCCW2EGX/BVPCCW2FGXVPCCW2FGX/BVPCCW2GGXVPCCW2GGX/BVPCCW2HGXVPCCW2HGX/BVPCCW2JGXVPCCW2JGX/BVPCCW2KGXVPCCW2KGX/BVPCCW2LFXVPCCW2LFX/BVPCCW2LFX/LVPCCW2LFX/PVPCCW2LFX/RVPCCW2LFX/WVPCCW2MFXVPCCW2MFX/PUVPCCW2MFX/WJVPCCW2MGXVPCCW2MGX/BVPCCW2NFXVPCCW2NFX/LUVPCCW2PFXVPCCW2PFX/LVPCCW2PFX/RVPCCW2PFX/WVPCCW2QGXVPCCW2QGX/BVPCCW2RGXVPCCW2RGX/BVPCCW2SGXVPCCW2SGX/BVPCCW2TGXVPCCW2TGX/BVPCCW2UFXVPCCW2UFX/BVPCCW2VFXVPCCW2VFX/B

For VPCF11 Series Models

VPCF111FDVPCF111FD/BVPCF111FXVPCF111FX/BVPCF111FX/HVPCF112FXVPCF112FX/BVPCF112FX/HVPCF113FXVPCF113FX/BVPCF113FX/HVPCF114FXVPCF114FX/BVPCF114FX/HVPCF115FMVPCF115FM/BVPCF115FM/BLVPCF116FXVPCF116FX/BVPCF116FX/HVPCF117FXVPCF117FX/BVPCF117FX/BVPCF117FX/HVPCF1190XVPCF119FXVPCF119GXVPCF119HXVPCF11AFXVPCF 11AFX/BVPCF11BFXVPCF11BFX/BVPCF11CGXVPCF11CGX/BVPCF11DGXVPCF11DGX/BVPCF11EGXVPCF11EGX/BVPCF11FGXVPCF11FGX/BVPCF11GGXVPCF11GGX/BVPCF11HGXVPCF11HGX/BVPCF11JFXVPCF11JFX/BVPCF11KFXVPCF11KFX/BVPCF11KFX/HVPCF11LFXVPCF11LFX/BVPCF11LFX/HVPCF11MFXVPCF11MFX/BVPCF11NFXVPCF11NFX/BVPCF11NFX/HVPCF11PFXVPCF11PFX/HVPCF11QFXVPCF11QFX/B VPCF11QFX/H

انيم نرم افزارش كه بايد نصب شه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by lovelord2020; 25-07-2010 at 09:22.

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان نهايت تكنولوژي يكي تون دو مورد اين مطلب يه توضيحي مي دين؟

فراخوان لپ تاپ های سونی مدل F , CW

شرکت سونی اعلام کرده است که تعداد 535000 عدد از لپ تاپ های تولیدی این شرکت بهدلیل اشکال در سیستم کنترل درجه حرارت ، باعث افزایش بیش از اندازه دما در سطحکیبورد وتغییرشکل در بدنه نوت بوک می گردند و بعضا این افزایش دما در صورت تماس باپوست ممکن است باعث سوختگی گردد.

این فراخوان مدل های سری CW و F که از ژانویه2010 به بازار عرضه شده است را شامل می شود که از این میزان 259000 عدد در آمریکا ،104000 عدد در اروپا ، 120000 عدد در آسیا و 52000 عدد در ژاپن به فروش رسیده است ،با عنایت به اینکه متاسفانه اکثر مدلهای اعلامی سونی در ایران نیزارائه گردیده است، پمهتاب لپ تاپ از مشتریان خود درخواست می کند ضمن مراجعه به لیست ذیل در صورتیکه لپتاپشان در این لیست وجود دارد بی وقفهبا دانلود برنامه بروز رسانی و اجرای آن قبل ازاینکه آسیبی متوجه نوت یوک شان گردد کار ترمیم نرم افزاری نو ت بوکشان را انجامدهند .

البته سخنگوی سونی اعلام کرد که این شرکت انتظار ندارد که این فراخوانهیچ تاثیر عمده ای بر میزان در آمد این شرکت داشته باشد.

انيم نرم افزارش كه بايد نصب شه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اولا این خبر یکم قدیمی شده در ثانی دو تا تاپیک راجع به این موضوع زده شده که بسته شدند ثالثا در خبر کامل تر نوشتد که از نیم میلیون لپ تاپ فقط ده یا بیست مورد گرم شدن باتری لپ تاپ رو گزارش کردند پس اگه باتری لپ تاپ مشکلی نداشته باشه نگران نشو و نیازی به نصب نرم افزار هم نیست....

6. 2 کاربر از parsa205 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه cybamin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

من براي كارهاي معمول، دانشگاه (Autocad و سازه) و فيلم ديدن، ميخواستم يه F113 بگيرم. اهل Game‌ هم نيستم.
    منتها با خوندن Reviewها و نظرات منفي كاربران در سايت سوني‌استايل خيلي به شك افتادم.

چيزهايي كه منو نگران ميكنه و برام مهمه اينا هستن:

1- زاويه ديد و كيفيت ال سي دي (خوب هست؟ ميشه چند نفري فيلم ديد باهاش؟)

2- باتري (سر كلاس/پرزنت/پخش فيلم/محاسبه بايد حداقل 2ساعت كامل بهم كار بده. جوابگو هست؟ - برام خيلي مهمه و از طرفي نمي‌خوام براي باتري با ظرفيت بيشتر هزينه كنم)

3- صدا و نويز. صداي غيرمعمولي داره؟

4- گرما . آيا گرم شدن لپتاپ اينقدري كه گفته ميشه زياد هست؟ يعني نميشه روي پا بذاري؟

5- پردازنده . آيا دوهسته‌اي/چهارهسته‌اي بودن پردازنده لپتاپ تفاوت فاحشي دارد؟ (مثلا i5-3m با i7-6m ؟؟) بين پردازنده‌هاي سري قبلي (Intel Core2 Duo ) و نسل جديد (Core i) تفاوت چقدره؟ در شرايط فعلي چي پيشنهاد ميشه؟

من هم خودم طرفدار سوني‌ام ولي ميخوام جنسي كه ميخرم بهترين كيفيت و كارايي را برام داشته باشه. پس خواهش ميكنم فقط دوستاني كه از سريF خريد كردن و يا با لپتاپهاي سري F كار كرده‌اند ، - آن هم بدون تعصب- جواب بدن. لپ‌تاپ را نميشه فقط از روي مشخصات و شنيده‌ها خريد كرد.

5- اگه در مورد سريF به نتيجه نرسم، مجبورم توقع را پايين بيارم، از Bluray صرف‌نظر كنم و قيد Performance را بزنم و احتمالا سراغ CW2- RGX خواهم رفت - شما پيشنهاد بهتري داريد؟

6- اگر شما باشيد به جاي سري F ، چي را پيشنهاد ميكنيد؟ (تا حدود 1.400 و ترجيحا سوني؛ ظاهر هم مهمه برام)

خيلي طولاني شد، ببخشيد ولي مرجعي بهتر از اينجا پيدا نكردم.

پروفشنال mamsana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    from here,THE CATALAN

پيش فرض

من براي كارهاي معمول، دانشگاه (Autocad و سازه) و فيلم ديدن، ميخواستم يه F113 بگيرم. اهل Game‌ هم نيستم.
    منتها با خوندن Reviewها و نظرات منفي كاربران در سايت سوني‌استايل خيلي به شك افتادم.

2- باتري (سر كلاس/پرزنت/پخش فيلم/محاسبه بايد حداقل 2ساعت كامل بهم كار بده. جوابگو هست؟ - برام خيلي مهمه و از طرفي نمي‌خوام براي باتري با ظرفيت بيشتر هزينه كنم)

4- گرما . آيا گرم شدن لپتاپ اينقدري كه گفته ميشه زياد هست؟ يعني نميشه روي پا بذاري؟

5- پردازنده . آيا دوهسته‌اي/چهارهسته‌اي بودن پردازنده لپتاپ تفاوت فاحشي دارد؟ (مثلا i5-3m با i7-6m ؟؟) بين پردازنده‌هاي سري قبلي (Intel Core2 Duo ) و نسل جديد (Core i) تفاوت چقدره؟ در شرايط فعلي چي پيشنهاد ميشه؟

من هم خودم طرفدار سوني‌ام ولي ميخوام جنسي كه ميخرم بهترين كيفيت و كارايي را برام داشته باشه. پس خواهش ميكنم فقط دوستاني كه از سريF خريد كردن و يا با لپتاپهاي سري F كار كرده‌اند ، - آن هم بدون تعصب- جواب بدن. لپ‌تاپ را نميشه فقط از روي مشخصات و شنيده‌ها خريد كرد.

5- اگه در مورد سريF به نتيجه نرسم، مجبورم توقع را پايين بيارم، از Bluray صرف‌نظر كنم و قيد Performance را بزنم و احتمالا سراغ CW2- RGX خواهم رفت - شما پيشنهاد بهتري داريد؟

6- اگر شما باشيد به جاي سري F ، چي را پيشنهاد ميكنيد؟ (تا حدود 1.400 و ترجيحا سوني؛ ظاهر هم مهمه برام)

سری ّ هیچ مشکلی نداره و عالیه برای این کارها
    ولی یه موضوع رهست که نمی تونید لپ تاپ های این سری رو زیاد حمل کنید چون وزنش با کیف و همراهاتش چیزی حدود 5 کیلو می شه
    من که خودم F115 واسه دانشگاه گرفته بودم,حالا مجبور شدم یه مینی لپ تاپ هم بگیرم
    از نظر دیگه عایه
    به نظرم تو CW بگردی بهتره
    Last edited by mamsana; 25-07-2010 at 16:25.

9. این کاربر از mamsana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوست عزیز من خودم فوق لیسانس عمران میخونم یکی از سنگین ترین برنامه هایی که ما باهاش سر و کار داریم Abaqus هستش یعنی تنها برنامه ای که برای لپ تاپ منو ترسونده بودند همین بود حدود سه ماه پیش من یه F111 گرفتم که همین برنامه رو مثل آب خوردن اجرا میکنه اما جواب سوالات:
    1-زاویه دید رو نمیدونم ولی کیفیت LCD های سونی کلا فوق العاده است...
    2-مدت شارژ باتریش سه ساعت هستش
    3-صداش به نظر من کمه ولی بعضی از دوستان میگن زیاده ولی به غیر از خونه هیج موقع صدایی ازش نمیشنوی...
    4-گرم شدنش رو که میگن به نظر من الکیه...
    5-در مورد سری F تنها ایرادش همون وزن یکم (البته نه برای من)وزن سنگینش هستش که اگه اون برات مهمه میتونی سری CW برداری (ما که سر خدمت یه موقع اسلحه ژ سه بر میداشتیم حالا لپ تاپ چیه؟؟)
    6-سری CW رو پیشنهاد میدم و این رو بدون از لجاظ ظاهر سونی یکدونه است!

11. این کاربر از parsa205 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

مرسي دوست عزيز. من هم عمران ميخونم (كارشناسي). نظراتت خيلي مفيد بود. احتمالا همين سري F را بر ميدارم.

پروفشنال lovelord2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ايران همه سراي من است

پيش فرض

اولا این خبر یکم قدیمی شده در ثانی دو تا تاپیک راجع به این موضوع زده شده که بسته شدند ثالثا در خبر کامل تر نوشتد که از نیم میلیون لپ تاپ فقط ده یا بیست مورد گرم شدن باتری لپ تاپ رو گزارش کردند پس اگه باتری لپ تاپ مشکلی نداشته باشه نگران نشو و نیازی به نصب نرم افزار هم نیست....

دو تا تاپيكي كه مي فرماييد حل كرده اين مشكلو؟
    اين چنديم برندي هستش كه داره واسه مدلايي كه وارد كشور مي شه همجين اتفاقي افتاده و مي خوان يه نرم افزار نصب شه رو سيستم

در ضمن اصلا اين موضوع ربطي به باطري نداره
    متنو خوندين شما؟
    سايت سوني رو هم ديدين كه خواسته مرجوع شه لپ تاپاش؟

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دو تا تاپيكي كه مي فرماييد حل كرده اين مشكلو؟
    اين چنديم برندي هستش كه داره واسه مدلايي كه وارد كشور مي شه همجين اتفاقي افتاده و مي خوان يه نرم افزار نصب شه رو سيستم

در ضمن اصلا اين موضوع ربطي به باطري نداره
    متنو خوندين شما؟
    سايت سوني رو هم ديدين كه خواسته مرجوع شه لپ تاپاش؟
    ميشه لينكشو بزاريد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •