تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 27 اولاول ... 12181920212223242526 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 267

نام تاپيک: باند چی بگیرم؟ 718 یا jbl یا کدنس

پروفشنال Amir..H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    "گااااااا"

پيش فرض

سلام
    این عالیه اگر گیرت بیاد(ممکنه قیمتش تا 120 هم باشه ولی می ارزه)
    JBL GTO75.2II 2 Channel Amplifier

Power Output: 97 watts RMS x 2 channel at 4 ohms and ≤ 1% THD + N
    145 watts RMS x 2 channel at 2 ohms,
    14.4V supply and ≤ 1% THD + N
    Signal-to-Noise Ratio: 82 dBA (reference 1 watt into 4 ohms)
    Dynamic Power: 190 watts at 2 ohms
    Effective Damping Factor: 6.39 at 4 ohms
    Frequency Response (–3dB): 10Hz - 90kHz (-3dB)
    Maximum Input Signal: 5.5V

Maximum Sensitivity: 230mV Output Regulation: .069 dB at 4 ohms
    سلام حسین اقا
    من تازه باند p963 خریدم میخوام واسش امپ بخرم این امپی که شما معرفی کردینو دیدم
    به نظرم 145 وات واسه باندام زیاده شما امپ خوبی(ازjbl باشه بهتره) میشناسید که روی 2 اهم
    120,30 وات بده(ترجیحآ 4 کاناله باشه)

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

سلام

سلام حسین اقا
    به نظرم 145 وات واسه باندام زیاده شما امپ خوبی(ازjbl باشه بهتره) میشناسید که روی 2 اهم

این امپ خراکه واسه باندامون زیاد نیست حیف گیر نمیاد اگه دوستان جایی یا شماره ای دارن که اینو داشته باشه لطف کنن ما 2تا منتظریم
    به گفته دوستان حرفه ای به باند میشه تا 30 درصد وات بیشتر داد البته نه هر باندی برند های معروف مثل jbl ما

3. این کاربر از sAeEd_kHaAn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز H.Operator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام حسین اقا
    اون 2 کاناله مناسبه باند شماست .شما اگر افت ولتاژ رو در نظر بگیری میشه تقریبآ همون واتی که باندت لازم داره.
    بهترین 4 کانال موجود(قیمتش بالاست طرفای 280-300!)

SoundStream TRA_960.4

این آمپ میتونه بانداتو به 3 قسمت مساوی تقسیم کنه!
    عرضش فکر کنم 1 متر باشه وزنشم حدود 10 کیلویی هست.
    4x 120 Watt RMS @ 4 Ohm
    4x 240 Watt RMS @ 2 Ohm
    2x 480 Watt RMS @ 4 Ohm Sillattuna

قیمتش 340 تومنه

Infinity Reference 7451a 4-channel

111 watts RMS x 4 at 4 ohms (139 watts x 4 at 2 ohms)
    278 watts RMS x 2 bridged output at 4 ohms (4-ohm stable in bridged mode)

قیمت 170 تومن

این امپ خراکه واسه باندامون زیاد نیست حیف گیر نمیاد اگه دوستان جایی یا شماره ای دارن که اینو داشته باشه لطف کنن ما 2تا منتظریم
    به گفته دوستان حرفه ای به باند میشه تا 30 درصد وات بیشتر داد البته نه هر باندی برند های معروف مثل jbl ما
    درسته این آمپ راسه کار خودتونه و از همه مهمتر هم اینکه jbl هست که جای حرفی باقی نمیزاره..
    درسته با افت ولتاژ و اتلاف حرارتی همون قدر میشه.

5. 2 کاربر از H.Operator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام اقا حسین و بقیه دوستان ..
    دیروز یک 206 دیدم سیستم بسته بود نمی دونم مدلش چی بود فقط تاقچه ماشینشو دیدم کلی حال کردم دو تا باند بیضی گداشته بود خیلی شیک هم بود و وسطش یک باند دایره ای خیلی بزرگ فکر کنم ساب بود عجب حالی می ده هااا
    عصر می رم باند رو تهیه می کنم مرسی که این مدت انقدر راهنمایی کردی فقط برای نصبش چندتا سوال می پرسم
    تو عکسی که گذاشتی تاقچه ام دی اف رو برداشته روشو موکت کرده؟عکس ماله شما هم همین طور بود ببخشید انقدر سوالام ابتدایی هست
    اخه من که اثری از چوب ام دی اف نمی بینم بعد این کارش که برداشته روشو موکت کرده تاثیر مثبتی که ام دی اف رو صدا داره رو از بین نمی بره؟؟؟

کیک پنلی که درست کرده زیرش بازه؟؟ یعنی سوارخه و به صندوق راه داره یا بسته است؟؟
    ولی عجب سیستمی بسته کل صندوقش پر شده!!دمش گرم ..
    من که فعلا باند رو می گیرم و ام دی اف نمی کنم تا وقتی که پول دستم بیاد و تصمیم بگیرم هدیونیت و امپ اضافه کنم..
    تاقچه اورجینال ماشین جنسش چیه؟؟فایبرگلاسه؟
    برای این می پرسم بدونم بهتره با چی برش بدم و سوارخش کنم؟؟
    جنسش خیلی نرمه به نظرت با کارت می شه یا با اره مویی که مخصوص چوب های 3 لایه هست باید این کارو بکنم؟

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام اقا حسین و بقیه دوستان ..
    دیروز یک 206 دیدم سیستم بسته بود نمی دونم مدلش چی بود فقط تاقچه ماشینشو دیدم کلی حال کردم دو تا باند بیضی گداشته بود خیلی شیک هم بود و وسطش یک باند دایره ای خیلی بزرگ فکر کنم ساب بود عجب حالی می ده هااا
    عصر می رم باند رو تهیه می کنم مرسی که این مدت انقدر راهنمایی کردی فقط برای نصبش چندتا سوال می پرسم
    تو عکسی که گذاشتی تاقچه ام دی اف رو برداشته روشو موکت کرده؟عکس ماله شما هم همین طور بود ببخشید انقدر سوالام ابتدایی هست
    اخه من که اثری از چوب ام دی اف نمی بینم بعد این کارش که برداشته روشو موکت کرده تاثیر مثبتی که ام دی اف رو صدا داره رو از بین نمی بره؟؟؟

کیک پنلی که درست کرده زیرش بازه؟؟ یعنی سوارخه و به صندوق راه داره یا بسته است؟؟
    ولی عجب سیستمی بسته کل صندوقش پر شده!!دمش گرم ..
    من که فعلا باند رو می گیرم و ام دی اف نمی کنم تا وقتی که پول دستم بیاد و تصمیم بگیرم هدیونیت و امپ اضافه کنم..
    تاقچه اورجینال ماشین جنسش چیه؟؟فایبرگلاسه؟
    برای این می پرسم بدونم بهتره با چی برش بدم و سوارخش کنم؟؟
    جنسش خیلی نرمه به نظرت با کارت می شه یا با اره مویی که مخصوص چوب های 3 لایه هست باید این کارو بکنم؟
    سلام
    آره فکر میکنی ظاهر خوبی داره اما در باطن می تونه قویتر هم بشه اگر اصولی بسته بشه مثلآ اگر همون ساب باکس بشه صداش 2 برابر میشه(البته مگر اینکه سابه free air باشه که مخصوص طاقچه هستن البته اونم طاقچه ی ماشینی که صندوقش بزرگتر باشه نه 206)
    انشاالله که به سلامتی برات بکوبه و حالشو ببری
    اون دیگه میل خودته بیشتر جنبه ظاهری داره وگرنه هیچ تاثیر خاصی که فکرشو بکنی نداره فقط ظاهر هست.
    نه کیک پنلی که برای باند میزارن از نوع سیلد هست(سیلد یعنی کاملآ بسته بدون هیچ راه خروجی ولی نوع پورتد یعنی سوراخدار).
    آره سیستمش خیلی خره.
    مشکلی نیست روی همون طاقچه هم می تونی ببندی جنسش پلاستیک فشرده هست.
    با اره آهنبر همونی که مثله دریله میشه ببریش همون نصاب ام دی اف می تونه کارشو برات بکنه.

8. این کاربر از H.Operator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض تفاوت mtx و 718

سلام دوست عزيز
    ممنون از راهنماييت
    2 تا سوال دلرم
    1-تفاوت ام تي ايكس و كنوود 718 در چيه
    2-درسته كه تو اين رنج قيمت پخش خيلي فرقي نداره براي سيستم؟
    ممنون
    سلام
    چرا شرمندگی دوست من دشمنت شرمنده باشه
    برای پخش من بهتون 4150sd رو معرفی می کنم که قیمتش طرفای 130 هست و مشخصاتش هم اینه:

DEH-4150SD
    خروجی 50*4 وات - WMA/MP3/AAC/CD --ریموت کنترل- پورت USB
    2RCA pre-outs
    3باند اکولایزر پارامتریک
    دارای ورودی AUX از جلو دستگاه
    ورودی USB از جلو دستگاه
    ورودی SD پشت پنل
    قابلیت نصب ریموت کنترل سیمی (اینترفیس)

و برای اسپیکر هم به ترتیب:
    Mtx XT693

قیمت : ۶۸۰۰۰ تومان

Kenwood KFC-HQ718

قیمت : ۷۷۰۰۰ تومان

JBL GTO937

قیمت : ۵۹۰۰۰ تومان
    که با نصب طاقچه و دنگ و فنگش یک 230-240 تومنی میشه(اما خوب چیزی میشه اگر اسپیکر mtx رو ببندی)

سلام
    نمی دونم اصفهانه یا نه ولی خوب یک سر بزنی هم ضرری نداره.
    کنار همون توضیحات نوشته روش خرید یک نگاهی بنداز.
    نه نصبش کار سختی نیست خیلی هم راحته-اگر تو کاره ام دی اف هست که ماشین رو ببر پیشش تا خودش دقیق اندازه بگیره و برات درستش کنه-آره فیشش رو هم میزنی به همون فیشهای اسپیکر عقب.

سلام

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام
    آره فکر میکنی ظاهر خوبی داره اما در باطن می تونه قویتر هم بشه اگر اصولی بسته بشه مثلآ اگر همون ساب باکس بشه صداش 2 برابر میشه(البته مگر اینکه سابه free air باشه که مخصوص طاقچه هستن البته اونم طاقچه ی ماشینی که صندوقش بزرگتر باشه نه 206)
    انشاالله که به سلامتی برات بکوبه و حالشو ببری
    اون دیگه میل خودته بیشتر جنبه ظاهری داره وگرنه هیچ تاثیر خاصی که فکرشو بکنی نداره فقط ظاهر هست.
    نه کیک پنلی که برای باند میزارن از نوع سیلد هست(سیلد یعنی کاملآ بسته بدون هیچ راه خروجی ولی نوع پورتد یعنی سوراخدار).
    آره سیستمش خیلی خره.
    مشکلی نیست روی همون طاقچه هم می تونی ببندی جنسش پلاستیک فشرده هست.
    با اره آهنبر همونی که مثله دریله میشه ببریش همون نصاب ام دی اف می تونه کارشو برات بکنه.
    حسین اقا به نظر شما اگه من یک کیک پنلی سیلد برای این باند بزارم (به جای اینکه تاقچه رو سوراخ کنم) بیس صدام کم می شه ؟
    یعنی اون نرمی و عمق بیس رو از دست می دم ..یا نه بیس بهتر می شه؟؟
    اگه نظرتون رو پنل هست جایی رو معرفی کنید که اموزش ساختشو زده باشه تا من نشون ام دی اف کاره بدم برام در بیاره
    چند صفحه پیش هم گفتین که می تونم از سیم اسپیکر های جلو هم برای اسپیکرای اورجینال جلو و هم عقب ماشین استفاده کنم ....و اون دو تا سوکت عقب رو هم به همین باندهای جدید بزنم..می شه راهنمایی کنید سوکت اسپیکرهای جلو کجان؟ و برای سیم کشی از جلو به عقب ..سیم هارو از کجا رد کنم؟
    Last edited by midnight1234; 16-10-2010 at 20:23.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام دوست عزيز
    ممنون از راهنماييت
    2 تا سوال دلرم
    1-تفاوت ام تي ايكس و كنوود 718 در چيه
    2-درسته كه تو اين رنج قيمت پخش خيلي فرقي نداره براي سيستم؟
    ممنون
    سلام امید جان
    تفاوتشون اینه که توی MTX بیشتر روی کیفیت تمرکز کردن و واقعآ هم نسبت به 718 کیفیتش بهتره اما 718 بیشتر بخاطر بیسش هست که معروف شده و بیسهای خوبی میزنه البته توی رنج 70-80 تومنی حریفی براش نیست ولی باندهای گرونتر دیگه قضیشون فرق میکنه.

حسین اقا به نظر شما اگه من یک کیک پنلی سیلد برای این باند بزارم (به جای اینکه تاقچه رو سوراخ کنم) بیس صدام کم می شه ؟
    یعنی اون نرمی و عمق بیس رو از دست می دم ..یا نه بیس بهتر می شه؟؟
    اگه نظرتون رو پنل هست جایی رو معرفی کنید که اموزش ساختشو زده باشه تا من نشون ام دی اف کاره بدم برام در بیاره
    چند صفحه پیش هم گفتین که می تونم از سیم اسپیکر های جلو هم برای اسپیکرای اورجینال جلو و هم عقب ماشین استفاده کنم ....و اون دو تا سوکت عقب رو هم به همین باندهای جدید بزنم..می شه راهنمایی کنید سوکت اسپیکرهای جلو کجان؟ و برای سیم کشی از جلو به عقب ..سیم هارو از کجا رد کنم؟
    ببین کیک پنل زمانی استفاده می کنی که ساب داری تا بتونی فرکانسهای میانی رو بهتر و با کیفیتر داشته باشی(من توصیه نمی کنم کیک پنل بزاری براشون).
    این روشی که گفتم برای زمانی هست که آمپ داشته باشی و از کابل RCA برای باندهای عقب استفاده کنی ولی خوب همینی هم که گفتی شدنیه و خوب جواب میده:
    از پشت باندهای جلو 2 تا سیم بگیر(هم طرف چپ و هم طرف راست) بعد سیم رو بکش تا باندهای عقب و وصلشون کن به باندهای عقب و سیم باندهای عقب رو هم بده به باندات خربزه ای و اگر خوب تنظیمش کنی(پخش ماشین رو)میشه گفت خوب چیزی میشه.

12. 2 کاربر از H.Operator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام به همه
    ...اقا حسین منم 718ex رو بستم mtx اصلا گیرم نیومد..همین 718 هم با زور گیرم اومد اونم با قیمت 100 هزار تومن
    سیستم رو خودم رو تاقچه تمیز سوار کردم اصولی و شیک در مقایسه با اون سیستم صوتی که گفتم تو اتاق دارم هیچ حرفی برای گفتن نداره اون خیلی وضوح و تفکیک صدا و بیسش بیشتری داره ولی اینم بد نیست خوبه ادم رو راضی نگه می داره امروز که به سلامتی کوبید بوومب بوومب 2-3 تا کله رو تونستم برگردونم
    اینم review من بود ..با تشکر از همه

14. این کاربر از midnight1234 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

مبارکت باشه
    انشا الله که همیشه برات بکوبه و بعدآ هم بتونی یک آمپ خوب بندازی روش و فیضشو ببری.

16. این کاربر از H.Operator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •