تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 39 اولاول ... 1218192021222324252632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 390

نام تاپيک: بحث و بررسی شبکه های اینترنتی دوربرد

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

ببخشید یه کوچولو درمورد اون Dvbکارتی که گفتی میگی؟ چیز خاصی باید باشه؟ چون من یه skystar2.8 دارم. الان چی تو بازاره واسه این مورد!؟ راستی؟ واسه من که نمیتونم adsl بگیرم چی؟ فکر کنم قضیه منتفی میشه! خوب من چه گناهی کردم خطم فیبر نوری هست و نمیشه ؟
    اگه راهی هست یه کمکی بکنین چون وقعا داره این نت اعصابم رو خورد میکنه. قیمت های وایمیکس هم با توجه به سرعت و ترافیکش خیلی افتظاهه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

در مورد کارت خودتون . بعله میتونید با همون کارت خودتون دیتا دریافت کنید. من قبلا هم به این مورد اشاره کردم یا این که این کارت رو بفروشید و یه مقدارهم هزینه کنید و کارت بهتر و جدیدتری مثل پروف 7500 تهیه کنید که قیمتش حدود 100 تومن هست و کارت شما هم اگر اصل باشه فکر کنم حدود 50 تومن ازتون بخرن وگرنه 35تومن ( برای بردهای کره ای )

اگر هم که مشکل هزینه ندارید برید و کارت بهتری بگیرید ولی با همون 2.8 هم کار شما راه میفته.
    سرویسها هم که گفته شده از 15 تومن به بالا که همون 15 تومن سرویس نامحدودش هست و فقط مشکلی که داره در دریافت هست
    یه مقدار لتنسی داره که این سرویس 512 به دایالا آپ شبیه شده ولی خوب مزایاش اینه که هزینه تلفن ندارید .!
    ولی باید با یک مودم وایمکس و یک سرویس 3 گیگابایتی برای ارسال هم داشته باشید که سر جمع ماهی 30 تومن هزینه میفته ولی سرویس بدی نیست برای وبگردی خوبه.
    البته این 15 تومن رو خیلی جاها 10 تا 12 تومن هم میفروشند خیلیها هم 25 تومن میفروشند.
    متاسفانه خودم استفاده نکردم که قاطهانه بگم چه جوری سرویسی هست ولی در کل هرچی که هست از این سرویسهای قیلتر شده ایران بهتره
    مهرداد دوست من در این فروم استفاده کرده و میگه محدودیت نداری و سایتها بدون قیلتر باز میشه
    درضمن فکر کنم که مخابرات روی خطوط فیبر نوری خود اینترنت میده و تبدیل به خط مسی میکنه برید یه سئوال بپرسید شاید توسنتید از 128 مخابرات با ماهی 10 تومن بصورت نامحدود مثل ما استفاده کنید.
    در مورد بقیه مسائل از بقیه دوستان بپرسید.

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

ببخشید یه کوچولو درمورد اون Dvbکارتی که گفتی میگی؟ چیز خاصی باید باشه؟ چون من یه skystar2.8 دارم. الان چی تو بازاره واسه این مورد!؟ راستی؟ واسه من که نمیتونم adsl بگیرم چی؟ فکر کنم قضیه منتفی میشه! خوب من چه گناهی کردم خطم فیبر نوری هست و نمیشه ؟
    اگه راهی هست یه کمکی بکنین چون وقعا داره این نت اعصابم رو خورد میکنه. قیمت های وایمیکس هم با توجه به سرعت و ترافیکش خیلی افتظاهه.

همین کارتی که دارید هم خیلی عالیه و نیاز به عوض کردن نداره و تمام سرویسهای اپن اسکای رو جواب میده
    کارت من هم skystar 2 و از مدل شما هم قدیمیتره و همین حالا که دارم این پست رو میزنم با اینترنت ماهواره ای کار میکنم و سرعت دانلودم تا 190 kbs هم میرسه
    البته نمیگم بهترین کارته ولی بهتره چند سالی باهاش کار کنید تا همه چی دستتون بیاد و بعدش یک کار خوب که سیستم
    s2 رو هم پشتیبانی میکنه بخرید

فعلا برا ایرانیا با صرفه ترین اینترنت پرسرعت اپن اسکای هستش
    شرکت پلانت اسکای هم سرویساش زمان دار و حجمیه و قیمت های بسیار بالا و برای دانلودهای چند صد گیگابایتی به با لا مناسبه با سرعت 500 kbs به بالا دانلود

برای کسانی که به برا سند adsl در دسترس ندارن یه پیشنهاد دارم
    بهتره یه سرویس اپن اسکای بخرن و بعدش با دایلاپ سند داشته باشن
    چون سرویسهای اپن اسکای با سرعت دانلود حد اقل 1 gb در ساعت متونند فایل دریافت کنند
    حتی خرید سرویسهای بدون محدودیت دانلود و سند با دایلاپ هم میصرفه

پس یک کارت اینترنت دایلاپ 100 ساعته تهه کنید با همین کارت میتونید حد اکثر 90 gb دانلود کنید
    اگه هم برا وبگردی نیاز دارید همین کارت هم از سرتون زیاده

بزودی طریقه راه اندازی یک اینترنت پرسرعت ماهواره ای با کار ت skystar2 و سرویسهای اپن اسکای رو توضیح میدم البته با اجازه بزرگترها

4. 3 کاربر از *Forgotten* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ali1497's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

با سلام

من اشتراك نامحدود ماهانه شركت پلنت اسكاي (SkyEasy) به قيمت 15 تومان گرفتم، در مسير Express AM 22 در 53 درجه شرقي
    اما الان به مدت سه روزي ميشود كه در فركانس مربوطه سيگنال قطع ميباشد. بعد از تماس ايميل با شركت علت را مشكل فني متذكر شدند.
    دوستان كسي اشتراك نامحدود ماهانه كه مشكلات اينچنيني نداشته باشد سراغ دارد؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

لطفا دوستانی که از این سرویس استفاده میکنن بیاد و اطلاعاتشون رو به اشتراک بذارن.
    نوع سرویس.سایتهای مربوطه . قیمت ها .
    بعد ممکنه مثلا پارازیت هایی که میندازن تاثیر داشته باشه روی اون فرکانس؟ اینا کارشون که حساب کتاب نداره. کیلویی پارازیت میندازن روی فرکانسهای بالا و پایین .

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام
    كيفيت نسبت به قيمتش بد نيست.
    سرعت دانلود بين 10 تا 20 نوسان دارد چون به صورت 512 كيلو بايت اشتراكي ميباشد.
    بازديد تمامي سايتها را بوسيله --- كه مي سازيد بدون هيچ مشكلي امكان پذير مي سازد.
    ولي فعلا دچار قطعي سيگنال در 53 درجه شده است!

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

اقا امین یه زحمت بکش! اگه وقت کردی اطلاعات بچه ها رو در این زمینه که میبینی مهمه رو نقل قول کن تو پست اول. اینطوری راحت تر میشه به جواب رسید. البته اطلاعات خوب بودن ولی در کل میگم!
    واسه روزی که این تاپیک 1000 صفحه ای شد مشکل رسیدن به اطلاعات کامل زیاد وقت گیر نباشه!! فعلا هم که اینترنت دور برد نداریم. کور برد داریم!! سخته یکم!!!

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

با سلام
    اين هم تست سرعت از اينترنت شركت اوپن اسكاي

اگه نباشه جاش خالی می مونه masud-000000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

با سلام
    اين هم تست سرعت از اينترنت شركت اوپن اسكاي

اکانت چند مگ هست؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

با سلام
    اكانت 2 مگ نامحدود FlatPro

12. این کاربر از ali1497 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •