تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 38 اولاول ... 1218192021222324252632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 374

نام تاپيک: مشکلات مربوط به گوشیهای پاکت پی سی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان من با gprs کانکت می‌شم. آب و هوا هم آپدیت می‌کنه، صفحه‌ها رو هم می‌آره،‌سرچ هم می‌کنه ولی میل‌ها رو send/recieve نمی‌کنه!
    می‌زنه Sync Error
    Cannot connect
    connot connect with current connection settings. To change your connection settings, tap setting

به نظرتون مشکل از چیه؟ )-:

پروفشنال soroush20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

نحوه نصب فایل های exe روی پاکت پیسی چجوریه؟! من گوشیم htc viva هست و وقتی یه نرم افزار exe مثل microsoft voice commander رو روی گوشیم می ریزم(با وصل گوشی به کامپیوتر با سیم و گزینه disk drive و از روی گوشی اجرا می کنم میگه این نرم افزار برای پاکت پیسی نیس!
    كسي ميتونه كمكم كنه؟

3. این کاربر از soroush20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

نحوه نصب فایل های exe روی پاکت پیسی چجوریه؟! من گوشیم htc viva هست و وقتی یه نرم افزار exe مثل microsoft voice commander رو روی گوشیم می ریزم(با وصل گوشی به کامپیوتر با سیم و گزینه disk drive و از روی گوشی اجرا می کنم میگه این نرم افزار برای پاکت پیسی نیس!
    كسي ميتونه كمكم كنه؟
    سلام.

شما وقتی گوشی رو به PC وصل میکنید.باید با برنامه اکتیو سینک گوشی رو سینک کنید به کامپیوترتون بعد فایل EXE رو رو کامپیوترتون اجرا کنید شروع میکنه به نصب و سپس از طریق برنامه اکتیو سینک میره واسه نصب رو گوشی و رو گوشی پیغام میده به شما که اونجا میتونید مموری داخلی یا مموری کارت رو انتخاب کنید و برنامه نصب میشه.
    حالا اگر فایل EXE ای بود که رو PCبهتون ارور داد بریزید رو گوشی و اونجا اجراش کنیدچون بعضی فایلهای EXE مستقیم رو گوشی اجرا میشن که اینجور فایلها بسیار کم هستند ( 1در هزار).

داره خودمونی میشه safa125's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض 525 تومان رفت تو پاچم

با سلام به مهندسين گرامي
    سريع به دادم برسين که 525 تومان رفت تو پاچم
    با کلي زحمت پول گوشي hd2 (بدون گارانتي) رو جورکردم و کلي هم تو مغازه سروکله زدم وامتحانش کردم ولي وقتي اومدم خونه هرکاري ميکنم فلش دوربين گوشي روشن نميشه.
    آيا مشکل سخت افزاريه ؟
    اينم بگم که فروشنده واسم فارسي ساز و جي پي اس ويک ديکشنري نصب کرد.
    الان کلا اعصابم بهم ريخته
    لطفا راهنماييم کنيد

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

با سلام به مهندسين گرامي
    سريع به دادم برسين که 525 تومان رفت تو پاچم
    با کلي زحمت پول گوشي hd2 (بدون گارانتي) رو جورکردم و کلي هم تو مغازه سروکله زدم وامتحانش کردم ولي وقتي اومدم خونه هرکاري ميکنم فلش دوربين گوشي روشن نميشه.
    آيا مشکل سخت افزاريه ؟
    اينم بگم که فروشنده واسم فارسي ساز و جي پي اس ويک ديکشنري نصب کرد.
    الان کلا اعصابم بهم ريخته
    لطفا راهنماييم کنيد

سلام.

یه هارد ریست بکنید ببینید درست میشه یا نه ضمنا" تنظیمات دوربین رو هم چک کنید.

داره خودمونی میشه safa125's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض چطوری هارد رسیت بکنم؟

سلام.

یه هارد ریست بکنید ببینید درست میشه یا نه ضمنا" تنظیمات دوربین رو هم چک کنید.
    چطوری هارد رسیت بکنم؟
    آقا من تازه از سیمبیان به ویندوز موبایل کوچ کردم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

با عرض خسته نباشید خدمت تمامی دوستان من یه مشکلی با وایرلس گوشیم دارم که ممنون میشم کمکم کنید:
    گوشی من htc diamond 2 هستش و می خوام از طریق گوشی اینترنت رو بفرستم رو لپتاپ، گوشی رو از طریق کابل یو اس بی به کامپیوتر وصل کردم؛ اینترنتشم کار می کنه؛ wifi و wifi router رو هم روشن کردم و تنظیماتشم انجام دادم؛ لپتاپم هم wireless پیدا کرده منتها یه کلیدی می خواد به اسم wep key که 13 رقمیه، تو تنظیمات گوشی پیداش کردم ولی متاسفانه به شکل ******* هستش و قابل تشخیص نیست. راهی برای پیدا کردن این رمز هست چون بدون اون اجازه استفاده بر روی لپتاپ داده نمیشه.
    با تشکر.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام من وقتی میحوام با رسکو اکسپلورر فایلی رو بفرستم این ارور رو میده چیکار کنم>؟؟ با بیم خود گوشی میفرسته . با resco photo هم میفرسته ولی با اکسپلورر نه. چی کار کنم؟؟؟ رامم هم 826 اخرین ورژن و رسکو هم احرین ورژن و با ورژن های قبل هم تست مردم نشد. تورو خدا کمک کنید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه ali.jomong's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام به همه دوستان عزیز و اساتید محترم .من یک گوشی XPERIA X1 به تازگی خریدم.اما .وقتی سیم کارت ایرانسل یا همراه اول اعتباری داخلش می ذارم اسمس نمیفرسته وخیلی از اوقات پیغام your text message cannot be sent رو میده.با ایرانسلم تماس گرفتم.میگن سیم کارت مشکلی نداره.اما همراه اول دائمی که میذارم مشکل برطرف می شه.من می خوام سیم کارت ایرانسل بذارم.دو تا سیم کارت ایرانسل مختلف هم امتحان کردم،اما جواب نداد.
    اون سه تا شماره مرکز پیام رو هم امتحان کردم.
    09350001400
    00989350001400
    +989350001400
    SMS هم حتی انگلیسی میفرستم.
    خیلی ازتون ممنون میشم کمکم کنید.

پروفشنال Real Madrid C.F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه --------- گوشی : Samsung J700 نام: Keyhan

پيش فرض

سلام من وقتی میحوام با رسکو اکسپلورر فایلی رو بفرستم این ارور رو میده چیکار کنم>؟؟ با بیم خود گوشی میفرسته . با resco photo هم میفرسته ولی با اکسپلورر نه. چی کار کنم؟؟؟ رامم هم 826 اخرین ورژن و رسکو هم احرین ورژن و با ورژن های قبل هم تست مردم نشد. تورو خدا کمک کنید.

من فکر میکنم ایراد از رام شما باشه! منم با KWBR Leo 6.5 این مشکلو داشتم و درست شدنی نبود!! من حتی بلوتوث هم نمیگرفتم...بهتره به یه رام انرژی یا رام رسمی فلش کنین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •