دوست عزیز سلام.....اگه منظورت از قاب کریستال همون قاب بی رنگه باید بگم که بله....هستش..
دوست عزیز سلام.....اگه منظورت از قاب کریستال همون قاب بی رنگه باید بگم که بله....هستش..
سلام دوستان
من هارد اکسترنالمو که وصل میکنم بعضی وقتا سریع بالا میاد و میشناسه ولی بعضی وقتا نیم ساعت یا کمتر طول میکشه تا هارد بالا بیاد مشکل کجاست ؟؟؟
برندش : seagate
حجم : 320 gig
فرمت : fat32
هیچ اروری نمیده فقط وقتی که میخواد دیر بالا بیاد چراغ هارد روشن میشه ولی پارتیشنش نمیاد![]()
ببین ، چرا از فرمت FAT32 استفاده میکنی ؟؟؟؟
اول یک امتحان کن ببین میتونی پرمیشن های هارد اکسترنالتو تعمیر کنی ؟؟؟
بعد اگر بازم نشد :
یا NTFS فرمت کن و از آموزش زیر استفاده کن :
ویا HFS فرمت کن و خیال خودت رو راحت کن!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فرمت FAT همونطور که از اسمش مشخصه ، حجم زیادی میگیره و سنگین میشه!
گر چه من خودم 2TB هارد اکسترنالم رو +HFS فرمت کردم!
ولی بازم اگر یک عکس از Disk Utility بزاری بهتر میشه تشخیص داد!
اپل در سیستم عامل جدید خود (Snow Leopard) بر خلاف ورژن های قبلی ، قابلیت نوشتن بروی دیسک هایی با فرمت NTFS رو فراهم کرده ، اما بنا به دلایلی، این قابلیت بصورت پنهان است ! این آموزش به شما کمک می کند ، که این قابلیت رو فعال کنید!
پس اگر از پلنگ برفی استفاده میکنی ! مشکلی نیست طبق آموزش برو جلو!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---- من موقعی که سیستم رو روشن می کنم حدود ۴۰ ثانیه طول میکشه تا بیاد بالا ، بعضی اوقات هم بعد از این مرحله حدود ۱۰ ثانیه طول میکشه تا منو بار بالای دسکتاپ بیاد بالا. این عادیه؟؟؟
---- در همین رابطه گاهی اوقات هم برنامه ای تا لود بشه اون علامت انتظار رنگین کمون میاد ، این زیاد اتفاق میافته. چی کار کنم سیستم سریع تر بشه؟؟؟ آپ دیت ۱۰.۶.۳ رو هم انجام دادم اما فرقی نکرده
---- چه طوری میتونم توی ویندوز که هستم پرینت اسکرین بگیرم ؟؟؟
سلام
فرق dvi adapter با vga adapter چيه؟
ممنون![]()
vgaوdvi ۲ نوع مختلف از خروجی گرافیک هستند که vgaآنالوگ و dviدیجیتال است
این مسئله بستگی به خیلی چیزا داره!
مثلا شما اگر از هارد اکسترنال استفاده می کنید ، مدت زمان بوت چند ثانیه بیشتر میشود!
و یا تعداد برنامه هایی که سیستم عامل رو سنگین کرده!
ولی اگر از من میشنوی طبیعیه!
پیشنهاد میکنم با Onyx سیستم عاملتون رو تمیز کنید!---- در همین رابطه گاهی اوقات هم برنامه ای تا لود بشه اون علامت انتظار رنگین کمون میاد ، این زیاد اتفاق میافته. چی کار کنم سیستم سریع تر بشه؟؟؟ آپ دیت ۱۰.۶.۳ رو هم انجام دادم اما فرقی نکرده![]()
خیلی ساده از ابزار Snipping Tool استفاده کنید! (سرچ کنید میاد!)---- چه طوری میتونم توی ویندوز که هستم پرینت اسکرین بگیرم ؟؟؟
و فرق DVI با HDMI اینه که HDMI علاوه بر تصویر صدا رو هم منتقل میکنه!
بسته بونع مانیتورتون می تونید از بین این سه پورت یکی رو انتخاب کنید!
من با VGA و HDMI کار کردم! که خیلی هم عالی جواب میده!