چرا هست جناب تو دیجی کالا هم نوشته فکر کنم ... حتی مایلستون هم داره![]()
چرا هست جناب تو دیجی کالا هم نوشته فکر کنم ... حتی مایلستون هم داره![]()
سلام اگه چند تا پست قبلی را دقت کنی طرف حرفی از کارت حافظه نزد من فکر کردم شاید فروشنده معذرت میخوام دزد بوده کش زده یا اصلا نداره
سلام مموری 8 گیگ رو گوشی وجود داره من فراموش کردم بهش اشاره کنم
![]()
دیروز یه تستی در مورد باطری انجام دادم گفتم اینجا عنوان کنم شاید مفید باشه
دیروز وقتی باطری 100 درصد شارژ بود از ساعت 1:30 بعداز ظهر موزیک پلیر گوشی رو فعال کردم و تا ساعت 9:00 شب به صورت مداوم موزیک پخش کرد البته با صدای 50 درصد وقتی چک کردم گوشی رو دیدم هنوز 40 درصد باطری داره. بعدش با اجازتون یه 5 تایی اس ام دادم و یه 1 ساعتی هم باگوشی صحبتیدم وقتی مکالمه تموم شد به میزان شارژ که نگا کردم دیدم حدود 20 درصد هنوز شارژ داره. و صبح که بیدار شدم گوشی رو چک کردم اونموقع پیام شارژ کردن گوشی ضاهر شد جالب اینجاست که گوشی وقتی هنوز 15درصد شارژ داره این پیام و میده به نظر من که جالب هست.![]()
دوستان از کجا میشه سرعت CPU را رو گوشی چک کرد؟ میشه مسیرشو بگین؟
راستی من که تو گوشی آیکونی برا game ندیدم , اصلا این آیکون وجود داره؟
با سرچ کردن تو گوشی هم چیزی به عنوان Game پیدا نکردم , اگه بازی روش نصب هست میشه مسیر دسترسی بهش و بگین؟
راستی من با همراه اول و GPRS چطور میتونم از اینترنت استفاده کنم؟![]()
سلام با این گوشی میشه پیامک های فارسی را خوند؟منظورم اینه که وقتی تو ایران می خرینش فرموری که روش نصبه مخصوص کشورهای عربیه؟
Last edited by ramin5749; 11-11-2010 at 23:40.
این گوشی به صورت پیش فرض فارسی رو Support نمیکنه ولی با روت کردن ( که خودم دقیقا نمیدونم چطوری میشه اینکارو کرد) و نصب برنامه میتونه فارسی رو ساپورت کنه؟
سلام خوب شما یه رام عربی واسه گوشیت نصب کن برو سایت موبایلستان بسرچ پیدا میکنی
شما برو به این آدرس واسه رام عربیو در زمینه نحوه فلش کردن رام روی گوشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اتصال به اینترنت یا همان GPRS برای ایرانسل و همراه اول :
برای فعال کردن اینترنت ابتدا نیاز به ساختن یک APN جدید دارید برای این کار باید مراحل زیر رو انجام بدید :
به آدرس Setting > Wireless Controll > Mobile Network Setting > Access Point Names برید .
با زدن کلید Menu و New APN رو انتخاب کنید.
حالا برای همراه اول اطلاعات زیر را وارد کنید :
- Name : MCI-GPRS
- APN : mcinet
- proxy: 192.168.194.73
- port: 8080
- و بقیه تنظیمات رو به حال خود رها کنید .
و برای ایرانسل از این تنظیمات استفاده کنید :
- Name : Irancell_GPRS
- APN : mtnirancell
- Proxy : 10.131.26.138
- Port : 9201
- و بقیه تنظیمات رو به حال خود رها کنید .
و فقط گزینه Mobile Network را از قسمت Setting > Wireless Controll فعال کنید و گوشی را یک بار ریبوت کنید .
توصیه میشه هر دو اکانت رو بسازید که اگه یه موقعی کارتون به اپراتور دیگه افتاد فقط با یک انتخاب از اینترنت اون سیمکارت هم استفاده کنین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)