تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 34 اولاول ... 1218192021222324252632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 331

نام تاپيک: 2010 FIFA World Cup South Africa

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

ببخشید دوستان میخواستم بازیو بگیرم.میخواستم ببینم ارزششو داره.بگیرمش؟ گرافیک واسه من خیلی مهمه.گرافیکش چطوره.؟ ممنون
    گرافیک EA و FIFA رو که میشناسی
    همون رو بگیر بهبود جزیی بده
    بهش زیبایی ریختن کاغذ های رنگی و Lighting بهتر رو اضافه کن میشه world cup

محتوای مخفی: ! 
    عجب نطقی کردم بهتر از نطقی که تو سازمان ملل کردند

الان دارم میرم بازی کنم!

2. 5 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال MHSou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تـ E ـهـ R ــا N

6

ببخشید دوستان میخواستم بازیو بگیرم.میخواستم ببینم ارزششو داره.بگیرمش؟ گرافیک واسه من خیلی مهمه.گرافیکش چطوره.؟ ممنون
    سلام؛

قطعا میرزه

4. این کاربر از MHSou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

یک نکته جالب اینکه شما اگه توی بازی FIFA 10 در بخش Vitual pro خوتون رو شاخته باشید میتونید اونو توی بازی به گونه ای میشه

گفت دانلود کنید !!!

در ضمن چرا مسعود شجاعی رو میگه سلیمانی یه همچین چیزایی ؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed_dij's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

در ضمن چرا مسعود شجاعی رو میگه سلیمانی یه همچین چیزایی ؟؟؟
    چون اسم كاملش "مسعود شجائي سليماني" هست.

7. 6 کاربر از hamed_dij بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

چه حالی بده جام جهانی

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

شمارشگر لازم نیست تعداد پاسها رو خودمون باید بشمریم کاری نداره که !
    در ضمن فکر میکنم ورد کاپ بخش تمرین نداره توی همون فیفا 10 باید این تمرین رو انجام داد فیفا 10 که داری ؟
    از اون حرفا بودا ... حرف واسه گفتن نذاشتی ! ... یعنی انتظار داری من FIFA 10 بازی نکرده باشم !
    مثه اینه که من بگم PES 2010 بازی کردی یا نه !
    -----------------------------------------------------------------------------
    امروز بازی رو گرفتم ، کنترل ، از پاس و شوت و ... همه رو گذاشتم رو manual ، دهنم سرویس شد ، خیلی سخت بود ، ولی دارم تمرین می کنم.
    ------------------------------------------------------------------------------------
    گزارش گر بازی نکات جالبی رو می گه ، و کلآ جزئیات رو خوب میگه ، و از تحلیل گرش خوشم نمیاد ، همون اندی گری بهتر بود، خوبی گزارش گراش هم اینه که اسم همه ی بازی کن ها از اصلی تا رزرو ها رو میگه !
    ------------------------------------------------------------------------------------
    اکشن های جدید و کاربردیی به گیم پلی اظافه شده + انیمیشن ها که بازی رو جذابش کردن {البته بعضی جاها یکم زیاده روی شده}
    ---------------------------------------------------------------------------

10. 2 کاربر از Elendil1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

fifa world cup 2010 برای پیسی دمو شو دارم کی میگه نماید برای پیسی؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

از اون حرفا بودا ... حرف واسه گفتن نذاشتی ! ... یعنی انتظار داری من FIFA 10 بازی نکرده باشم !
    مثه اینه که من بگم PES 2010 بازی کردی یا نه !
    -----------------------------------------------------------------------------
    امروز بازی رو گرفتم ، کنترل ، از پاس و شوت و ... همه رو گذاشتم رو manual ، دهنم سرویس شد ، خیلی سخت بود ، ولی دارم تمرین می کنم.
    گزارش گر بازی نکات جالبی رو می گه ، و کلآ جزئیات رو خوب میگه ، و از تحلیل گرش خوشم نمیاد ، همون اندی گری بهتر بود، خوبی گزارش گراش هم اینه که اسم همه ی بازی کن ها از اصلی تا رزرو ها رو میگه !
    اکشن های جدید و کاربردیی به گیم پلی اظافه شده + انیمیشن ها که بازی رو جذابش کردن {البته بعضی جاها یکم زیاده روی شده}
    ---------------------------------------------------------------------------
    خوب به گیم پلی نسخه ورد کاپ توجه کن ببین دقیقا چه تغییراتی نسبت به فیفا 10 کرده خصوصا تعامل بازیکنان در زمین .
    اگه میتونی این حالت manual رو حسابی تمرین کن مطمئن باش بعد از چند روز کاملا دستت میاد بعد اونوقت میبینی بازی چقدر جذاب تر میشه منم چند روز اول خیلی اذیت شدم و اعصابم حسابی خورد شد اما الان دقت پاسهام بطور میانگین به 75 درصد رسیده و منیجر مد رو با این حالت بازی میکنم .
    تفاوت سیستم پاسکاری manual با حالت assisted در اینه که در حالت کمکی راحت و بسیار سریع میشه با پاسکاریهای متعدد به یک سوم حریف رسید و این از جذابیت بازی خیلی کم میکنه چون خیلی راحته و هم اینکه کاملا غیر طبیعیه اما در حالت دستی با توجه به اینکه احتمال قطع شدن و نرسیدن توپ به یار خودی در مناطق فشرده زمین وجود داره فقط باید با برنامه و همینطور آهسته توپ رو به جلو برد . علاوه بر این گیمر کم کم ترغیب میشه از پاسهای بلند و سانتر هم استفاده کنه چون در این حالت خیلی وقتها ریسک سانتر و پاس بلند از دادن پاسهای کوتاه کمتر میشه دقیقا مثل فوتبال واقعی که از سانتر خیلی استفاده میشه .
    کم کم که با این سیستم مچ شدی خواهی دید که چقدر بازیت چشم نواز و قشنگ شده علاوه بر این دیگه مطمئن نیستی که تیمهای مختلفو راحت با چند گل بتونی ببری و چه بسا بعضی از بازیها رو هم میبازی .
    Last edited by 4039; 06-05-2010 at 20:31.

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

حسین جان ورلد کاپ هم training arena داره.توی یکی از گزینه های منو باید بری اونجا انتخاب کنی

14. این کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

گزارشگر اصلیه مارتین تیلر بود... آره بابا خدایی همون زوج اندی گری و مارتین تیلر بهتر بود .
    ...
    ...
    ...

یک نکته جالبی که من توی این بازی توی تیم انگلیس پیدا کردم این بود که دیگه جان تری کاپتان نیست و ریو فردیناند کاپتانه !!!

در ضمن هر دو تو بازی حضور داشتن !!!

16. این کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •