پیداش کردم
تنها فرقی که داره اینه که 15 اینچه برای کسانی که می خوان لپ سبک داشته باشن ایده آله
ولی دیگه کیبرد کامل نیستولی همون سیستم هست بستگی داره که سبک برات مهم باشه یا کیبرد کامل
![]()
پیداش کردم
تنها فرقی که داره اینه که 15 اینچه برای کسانی که می خوان لپ سبک داشته باشن ایده آله
ولی دیگه کیبرد کامل نیستولی همون سیستم هست بستگی داره که سبک برات مهم باشه یا کیبرد کامل
![]()
دوست عزيز اين مدل 2 نوع گرافيك داره.يكي 4330 ati كه 512 مگ دديكيت هست و اون يكي هم x4500 هست كه 32 مگ دديكيت هست و واسه كاراي گرافيكي و گيم مناسب نيست
---------- Post added at 10:21 PM ---------- Previous post was at 10:17 PM ----------
دوست عزيز اين مدل تازه 1ماهه كه وارد بازار شده و از نسل جديد cpu پيروي مي كنه منظورم core i هست.ازلحاظ گيم هم من call of duty:modern warfare 2 و اين battlefield جديد رو تست كردم كه خوب بود.
---------- Post added at 10:23 PM ---------- Previous post was at 10:21 PM ----------
سلام abolo جان اينارو كه بلدم.مي دوني اصلآ گوشيمو پيدا نمي كنه
آقا مخالفم. نظرات کاربرای 1464 رو که می خونم همه اشاره می کن به کیفیت این محصول. دلیل نمی شه چون چیزی کوچیک شد بد باشه. انگار ما ایرانیا این عادت وسیله بزرگ داشتن دست از سرمون بر نمی داره. وقتی می شه لپ تاب 2.5 کیلویی داشت چرا 3 کیلویی برداریم؟
من هم اتفاقا همین دیروز دیدمش..تعجب هم کردم ..واقعا فرقی نباید داشته باشه..
سوال من هم همین بود،از دوستان کسانی که کار کردن فرقی برای این دو مدل قائل هستند یا نه؟!
![]()
Last edited by hassan19; 15-04-2010 at 06:53.
شما مطمئن هستی که گزینه show to all موبایلد فعال هست؟شما میتونی از طریق موبایل فایل بفرستی براش؟
بله دوست عزيز من با ساير گوشيا به راحتي بلوتوث مي كنم.نه از طريق موبايلم نميشه![]()
اگر با گوشی های دیگه مشکل نداری و فقط با گوشی خودت اینجوریه مشکل از گوشید هست.
یک بار گوشیدو ریست کن ببین خوب میشه؟
Last edited by abolo; 15-04-2010 at 10:50.
نه منظورم اينه كه گوشيم مشكلي نداره.من با 3تا گوشي امتحان كردم.مشكل از بلوتوث لپ تاپ.من با گوشيم به راحتي با گوشيهاي ديگه بلوتوث مي كنم
اول سلام
دوست عزیز کسی به سایزش گیر نداده
LCD کوچیکتر و رم پایینتر با این قیمت نمی ارزه = آشغاله
یه دو دو تا چهار تای سادست
حمید جان یادم رفت بلوتوث رو تست کنم ، درگیر Assassins creed II هستم شرمنده ، یکی طلبت![]()
دوستان به نظر شما بین 1564 و Sony VAIO EB12 کدامیک بهتر هست و کدامیک را بخرم بهتر هست؟
موارد استفاده من از لپ تاپ:
اینترنت
کمی کارهای مهندسی
و فلایت سیمولاتور 2004
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)