تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 1291 اولاول ... 1218192021222324252632721225221022 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

اگه نباشه جاش خالی می مونه radium's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بعید میدونم فعلا بشه از مودم غیر خودشون استفاده کرد,چونکه id مودماشون رو تو سیستم ثبت میکنن تا بتونی استفاده کنی.
    - آیا می‌توان همین مودم را از شرکت دیگری به جز ایرانسل تهیه کرد؟
    بله، اما باید این مودم با شبکه وایمکس ایرانسل سازگار باشد و همچنین بر روی شبکه ایرانسل فعال گردد.
    - من قبلا از یک شرکت دیگر خدمات وایمکس دریافت کرده ام و می خواهم از سرویس شما استفاده کنم، آیا برای من امکانپذیر می باشد از مودم قبلی استفاده کنم؟
    چنانچه مودم قبلی سازگار با شبکه وایمکس ایرانسل باشد، بله می توانید از مودم قبلی خود استفاده نمایید.
    سوالات متداول-> تجهیزات
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by radium; 25-01-2010 at 22:50.

2. این کاربر از radium بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من اگه ایرانسل 128 رو با 8 یا 10 گیگ ماهیانه بده 30 تومن همین الان میرم میگیرم (به نظرم تا 3 یا 6 ماه دیگه قیمتهاش اینجوری بشه)

ایشالله به زودی مبین نت آغاز کنه... یعنی یه اینترنت میگیریم تو همه جای ایران میتونیم استفاده کنیم
    مگه الان شما تحت پوشش ایرانسل قرار داری؟ ما که فعلا تو پوشش مودم خارجی هستیم.
    بعد شما اگر تا 30 اومدی دیگه 45 بده نامحدود بگیر.
    الان ضرره هر کی بگیره . چون شاید مودم هاش با مبین نت نخوره یا اینکه بعد مودم 110 تومنی بشه 50 تومن.
    باید حداقل وایساد تا تو بازار هم مودم بیاد. ولی به نظر من مبین نت هم تعرفه هاش رو مثل ایرانسل میگذاره مگه الان 12 تا PAP دارن فعالیت می کنند واقعا نرخها رقابتیه؟

آخر فروم باز capitan black's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

در مورد مودم باید از خودشون بپرسی فکر نکنم کسی بدونه..

سرویس 128 استاندارد آبونمانش هست 15 هزار تومن که 3 گیگ هدیه میده..
    یعنی همون 128 ماهی 3 گیگ 15 تومن
    (3 درصد مالیات اضافه میشه)
    ولی فکر کنم 3 گیگ هدیه باشه و به اون 3 گیگ اصلی اضافه بشه یعنی ماهی 6 گیگ...هدیه که میگند همینه دیگه..

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ولی فکر کنم 3 گیگ هدیه باشه و به اون 3 گیگ اصلی اضافه بشه یعنی ماهی 6 گیگ...هدیه که میگند همینه دیگه..
    نه دیگه ماهی 3 گیگ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

مگه الان شما تحت پوشش ایرانسل قرار داری؟ ما که فعلا تو پوشش مودم خارجی هستیم.
    بعد شما اگر تا 30 اومدی دیگه 45 بده نامحدود بگیر.
    الان ضرره هر کی بگیره . چون شاید مودم هاش با مبین نت نخوره یا اینکه بعد مودم 110 تومنی بشه 50 تومن.
    باید حداقل وایساد تا تو بازار هم مودم بیاد. ولی به نظر من مبین نت هم تعرفه هاش رو مثل ایرانسل میگذاره مگه الان 12 تا PAP دارن فعالیت می کنند واقعا نرخها رقابتیه؟
    آقا نقشه رو ایرانسل کلا زرده ، شما از کجا فهمیدی تو قسمت قرمز هستی؟

والا نامحدودش ترسناکه ، من ترجیه میدم ماهی 10 گیگ دانلود کنم تا اینکه نامحدود بگیرم بعد از 15 گیگ دانلود بگن مصرف زیاد داشتی محدودم کنند

به نظر من ایرانسل اگر تنها هم بود رفته رفته قیمتهارو کاهش میداد ، یا طرح های رنگی براش میده بیرون ، چون با این وضعیت عمرا بتونه 1 دهم هزینه ای که کرده در بیاره

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

آقا نقشه رو ایرانسل کلا زرده ، شما از کجا فهمیدی تو قسمت قرمز هستی؟

والا نامحدودش ترسناکه ، من ترجیه میدم ماهی 10 گیگ دانلود کنم تا اینکه نامحدود بگیرم بعد از 15 گیگ دانلود بگن مصرف زیاد داشتی محدودم کنند

به نظر من ایرانسل اگر تنها هم بود رفته رفته قیمتهارو کاهش میداد ، یا طرح های رنگی براش میده بیرون ، چون با این وضعیت عمرا بتونه 1 دهم هزینه ای که کرده در بیاره
    نقشه رو زوم کنی می تونی ببینی بعد من با 707 از خط ایرانسل صحبت کردم پول هم کم نمیکنه کلی باهاش حرف زدم. پوشش دقیق رو ازشون بپرسی می گویند بهتون.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

نقشه رو زوم کنی می تونی ببینی بعد من با 707 از خط ایرانسل صحبت کردم پول هم کم نمیکنه کلی باهاش حرف زدم. پوشش دقیق رو ازشون بپرسی می گویند بهتون.
    بله پریروز زوم داشت ولی بعد که نقشه رو آپدیت کردن دیگه همش زرده چه با زوم چه معمولی

ولی چون رو نقشه دیروز اصلا منطقه ما با مودم خارجی هم قابل استفاده نبود ، فکر میکنم حاالا که زرده یعنی مودم خارجی که اصلا جالب نیست

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بله پریروز زوم داشت ولی بعد که نقشه رو آپدیت کردن دیگه همش زرده چه با زوم چه معمولی

ولی چون رو نقشه دیروز اصلا منطقه ما با مودم خارجی هم قابل استفاده نبود ، فکر میکنم حاالا که زرده یعنی مودم خارجی که اصلا جالب نیست
    شما درست می گید الان شماره 707 هم از کار افتاده کل نقشه ها رو هم زرد کردند نمی دونم منظورشون چیه . شاید بهشون ایراد گرفتند.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شما درست می گید الان شماره 707 هم از کار افتاده کل نقشه ها رو هم زرد کردند نمی دونم منظورشون چیه . شاید بهشون ایراد گرفتند.
    سلام
    من متوجه نمی شوم مشکل کجاست
    اون قسمتهایی که زرد رنگ هست
    یعنی پوشش داره
    کارشناسان میان بررسی کنن که چه نوع مودمی لازم هست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

بعید میدونم فعلا بشه از مودم غیر خودشون استفاده کرد,چونکه id مودماشون رو تو سیستم ثبت میکنن تا بتونی استفاده کنی.
    تو قسمت سوالات متداول سایت خود ایرانسل اینجوری نوشته:

آیا می‌توان همین مودم را از شرکت دیگری به جز ایرانسل تهیه کرد؟
    بله، اما باید این مودم با شبکه وایمکس ایرانسل سازگار باشد و همچنین بر روی شبکه ایرانسل فعال گردد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •