تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 25 اولاول ... 121819202122232425 آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 245

نام تاپيک: وایمکس ایرانسل به زودی عرضه می شود

آخر فروم باز pooria.rio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    آکانت جدید :Pooria-ir

پيش فرض

بچه ها 2 تا چیز در مورد این وایمکس هست که مشکوکه
    اولیش اینکه اگه از دکل های مخابراتی ایراسل که به خط موبایل ها آنتن میده بخواد تغذیه بشه،فک نمیکنم زیاد اوضاعه خوبی باشه،چون میدونین که با ایرانسل حرف هم بزور میشه زد،همش قطع و وصل میشه،اونوقت چجوری دیتا با سرعت بالا میخواد بیاد و بره
    دوم اینکه یه چیز مهم تر من شبا اگه گوشی نزدیکم باشه واقعا راحت نمیتونم بخوابم،کاملا فشاری که امواجش بهم میاره رو حس میکنم
    حالا حساب کنین شما با وایمکس به اینترنت وصلین یعنی امواج همین جوری میرن ومیان،فک کنم خیلی مضر باشه...
    خیلی ممنون میشم اگه یکی ذهنم رو روشن کنه

آخر فروم باز hessam_sz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بچه ها 2 تا چیز در مورد این وایمکس هست که مشکوکه
    اولیش اینکه اگه از دکل های مخابراتی ایراسل که به خط موبایل ها آنتن میده بخواد تغذیه بشه،فک نمیکنم زیاد اوضاعه خوبی باشه،چون میدونین که با ایرانسل حرف هم بزور میشه زد،همش قطع و وصل میشه،اونوقت چجوری دیتا با سرعت بالا میخواد بیاد و بره
    دوم اینکه یه چیز مهم تر من شبا اگه گوشی نزدیکم باشه واقعا راحت نمیتونم بخوابم،کاملا فشاری که امواجش بهم میاره رو حس میکنم
    حالا حساب کنین شما با وایمکس به اینترنت وصلین یعنی امواج همین جوری میرن ومیان،فک کنم خیلی مضر باشه...
    خیلی ممنون میشم اگه یکی ذهنم رو روشن کنه
    اول اينكه اصلا آنتن وايمكس با آنتن موبايل يكي نيست.درسته كه هردو روي يك دكل نصب شدن ولي اصلا اين به اون ربطي نداره.ايرانسل فقط از دكل هاي موبايل استفاده كرد تا در هزينه و وقت صرفه جويي بشه و نياز به اجاره محل جديد و نصب دكل جديد و اين حرفها نباشه.اگر دقت كنيد هر دكل 6 تا فرستنده داره كه 3 تاي بالايي مربوط به موبايل و 3 تاي پاييني مربوط به وايمكس هست كه به تازگي نصب شدن.
    در مورد اينكه نميتوني بخوابي به نظر من اين يه تلقين هست كه شما به خودت ميكني.اصولا موبايل در حالت عادي هيچ گونه امواجي از خودش ساتع نميكنه مگر زماني كه در حال برقراري ارتباط هست يا در زمان دريافت و ارسال اس ام اس.اين كه شما ميگيد امواج را حس ميكنم كاملا نشون دهنده اينه كه اين حس را خودتون براي خودتون ساختيد واين ساخته ذهن و ناشي از تلقين اين موضوع به خودتون هست و حرف شما جنبه علمي نداره.
    اگر مضر بود الان كشورهايي مثل ژاپن و آمريكا و... كه اينقدر واسه جون مردمشون ارزش قائل اند از اين تكنولوژي استفاده نميكردند.شما بيشتر بايد نگران امواج پارازيت ماهواره باشين تا امواج وايمكس.

3. 6 کاربر از hessam_sz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز vanish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    نمیدونم!

پيش فرض

در مورد اينكه نميتوني بخوابي به نظر من اين يه تلقين هست كه شما به خودت ميكني.اصولا موبايل در حالت عادي هيچ گونه امواجي از خودش ساتع نميكنه مگر زماني كه در حال برقراري ارتباط هست يا در زمان دريافت و ارسال اس ام اس.اين كه شما ميگيد امواج را حس ميكنم كاملا نشون دهنده اينه كه اين حس را خودتون براي خودتون ساختيد واين ساخته ذهن و ناشي از تلقين اين موضوع به خودتون هست و حرف شما جنبه علمي نداره.
    این قضیه اثبات شده دوست عزیز
    گوشی نباید در مواقع خواب کنارتون باشه چون باعث بد خوابی میشه

5. این کاربر از vanish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تقریبا آخرای جاده زندگی... یه تیغ تیز تو دستم تو وان حموم

پيش فرض

دوستان من از وايمكس مبين نت خبر دارين؟

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

این قضیه اثبات شده دوست عزیز
    گوشی نباید در مواقع خواب کنارتون باشه چون باعث بد خوابی میشه
    ما که همیشه گوشی کنارمون که چه عرض کنم، زیرمونه(فکر بد نکنید.) بیشتر مواقع تو دستمه میخوابم بعد صبح بیدار میشم مبینم نیست. بلند میشم مبینم زیرمه. هیچوقت از این چیزا نداشتیم تازه شبا قبل خواب باهاش چت هم میکنم.
    راستی من نفهمیدم مودم داخلی و خارجی چیه؟
    من فکر میکردم مودم داخلی رو باید داخل کیس روی مینبرد بزاری پس همون مودم زده داخلیه.
    پس فضای بازش کو؟ولی خیلی زوره 200 تومن بدی به مودم

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تقریبا آخرای جاده زندگی... یه تیغ تیز تو دستم تو وان حموم

پيش فرض

خیلی زوره 200 تومن بدی به مودم
    وفتي احتياج به خط تلفن نداشته باشي 500 تا هم ميارزه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام . بنظرتون این سرویس وایمکس ایرانسل کی به شهرستانها بیاد ؟!

پروفشنال beckham7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض

مطلعین به من جواب بدن لطفا
    من نه adsl دارم نه ماهواره و نه هیچ خط پرسرعت دیگه بدجور نیاز به خط پرسرعت دارم حداقل ماهی 20تومن و حداکثر30تومن پول کارت و تلفن میدم
    وایمکس بکار من میاد و هزینه ها کمتر میشه؟
    و اینکه معلوم نیست برای شهرستانها کی راه می افته و از دوستانی که استفاده کردن راضی هستن این نرخی که تو سایت ایرانسل زده منظورش از 64 که هیچ هزینه ای نداره چیه؟ومثلا برای سرعت 128 باید خط رو 15000تومن شارژ کرد؟

11. این کاربر از beckham7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

مطلعین به من جواب بدن لطفا
    من نه adsl دارم نه ماهواره و نه هیچ خط پرسرعت دیگه بدجور نیاز به خط پرسرعت دارم حداقل ماهی 20تومن و حداکثر30تومن پول کارت و تلفن میدم
    وایمکس بکار من میاد و هزینه ها کمتر میشه؟
    و اینکه معلوم نیست برای شهرستانها کی راه می افته و از دوستانی که استفاده کردن راضی هستن این نرخی که تو سایت ایرانسل زده منظورش از 64 که هیچ هزینه ای نداره چیه؟ومثلا برای سرعت 128 باید خط رو 15000تومن شارژ کرد؟
    با شرایطی که شما داری تنها انتخابته.هزینه ات پائین تر نمیاد،ولی اینطوری پولت واسه دایال آپ حروم نمیشه.
    واسه 64 مشترک دائم محسوب نمیشی.از کارت شارژ باید استفاده کنی.

13. 2 کاربر از Diego بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

توی شهرستانهای استان اصفهان چی؟ کی قراره این سرویس اونجاها هم بیاد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •