تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرويس مستقيم مخابرات يا سرويس شركت هاي اينترنتي؟

راي دهنده
252. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مخابرات

107 42.46%
  • شركت هاي اينترنتي

145 57.54%
صفحه 22 از 94 اولاول ... 121819202122232425263272 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 933

نام تاپيک: سرويس ADSL مخابرات تهران بزرگ

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

ک تست جدید هم بندازید. آیا کسی تونسته تا حالا 512 رو با 20 تومان بگیره؟

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوست عزیز. شما میفرمایید که نظارت بر روی اس ام اس و ... وجود داره.خوب این هم امکان پذیر نیست.

معنای نظارت بر اس ام اس یا تلفن اینه که این نظارت به صورت عام برای همه اتفاق می افته، که امکان پذیر نیست.

اما وقتی کسی مظنون محسوب میشه و خطش مورد نظارت قرار میگیره، کاملا قانونی و متدواله.
    اما نظارت کلی بر اس ام اس و تلفن و ... وجود نداره و اصلا محاله.

در مورد قسمت دوم فرمایشتون. اون چیزی که شما میگی پیچیده ترش هم هست. همون فیلترینگه. که به دو روش انجام میگیره.
    مثلا یه سری کلمات هست که هر جا تو اینترنت تایپ کنی، فیلتره، و یه روش هم هست که محتواییه. که البته این روش با توجه به وسعت دنیای نت ، بخش خیلی محدودی رو در بر گرفته.

پس نظارت به این معنا که به صورت online کنترل بشه خطوط، وجود نداره. اما اگر به خطی بر طبق یکی از مواد و بندهای قانون جرائم رایانه ای مشکوک بشن، یا شاکی خصوصی داشته باشن با حکم دادگاه کنترلش میکنند. که کمتر از 5% این پرونده ها مربوط به استفاده غیر اخلاقی و یا مستهجنه. البته مواردی که شاکی خصوصی دارن و بحث حریم خصوصیه تعدادشون خیلی زیاده.
    لازم میدونم اینجا بگم که در مورد کنترل و نظارت خطوط اینترنت آیین نامه های سفت و سختی وجود داره و به این راحتی که دوستان فکر میکنن نیست.

این ها چیزهایی بود که من لازم دونستم بگم ، با توجه به چیزهایی که خودم دیدم، و موثق هست.

حالا خود دانید.
    دوست عزیز من نمی‌خوام تو این تاپیک در مورد این مسئله بحث کنم، ولی جالبه که مثل اینکه شما روزنامه‌ها رو هم نمی‌خونی این مسئله کنترل SMS و ایمیل‌ها چیزیه که تقریباً 1-2 هفته پیش تیتر اول نصف روزنامه‌های مملکت بود! و چیزی نیست که من از خودم در بیارم شما همین الان یه سرچ بزنی حداقل 500 تا خبر در این مورد پیدا می‌کنی (البته بعدشم کلی اعتراض شد به این مسئله که غیر قانونیه این کار و... ولی شکی نیست این کار رو می‌کنن و البته از خیلی قبلتر می‌کردن و تنها دلیل اعلام این مسئله از طرف رئیس نیروی انتظامی فقط ترسوندن مردم بوده نه اعلام این مسئله)
    در مورد کنترل کردن هم برای SMS ایران چند سال پیش سرورهای بسیار گرون قیمتی مخصوص این کار خریداری کرد (چون بدون شک ایران تنها کشوری نیست که SMS ها رو کنترل می‌کنه) که همین الانم سرچ کنی اطلاعاتش از اون زمان وجود داره بدون شک عملکرد این سرورها به این صورته که به کلمات حساس هستن و هرچی SMS مشکوک باشه ذخیره میشه و مورد بررسی قرار می‌گیره.
    در مورد ایمیل بدون شک سیستم پیچیده‌تریه و قرار نیست من و شما از روش کار با خبر باشیم ولی اونقدری هم کار سختی نیست چون در هر صورت پهنای باند الان دست خودشونه که هرکاری بخوان میتونن بکنن و اصلاً دلیلی که پهنای باند آزاد نیست همینه، کنترل.

در هر صورت بهتره دیگه در مورد این مسئله بحث نکنیم چون مسئله پر واضحه شما هم بهتره توی خبرها یه جستجو بکنی در ضمن هیچ وقت انقدر با قاطعیت نگو این اتفاق‌ها نمی‌یفته بدون شک چیزهای اون پشت مشت‌ها هست که من و تو ازشون بی‌خبریم و اینکه بگیم همچی همینطوری که ما می‌بینیم هست خیلی خیلی ساده لوحانست مخصوصاً تو این مملکت البته شما احتمالاً هنوز خیلی جوونی بزرگتر بشی خودت میاد دستت.
    Last edited by Guts; 28-01-2010 at 11:15.

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من رفتم هفت تیر گفت هفته بعد بیا و تازه بیشتر از 128 نمیدن هنوز بخشنامش نیومده برای بالا تر
    بعد کسی میدونه بین چند نفر شیر میشه
    این مودم خوب هست برای این سرویس
    MODEL -LINK DSL-2520 U

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اقا ما هم رفتیم ثبت نام کردیم منطقه مخابراتی 2
    بیخودم تلاش نکنین مثل اینکه بالاتر از 128 نمیدن فعلا یا شاید فقط به از مابهترون میدن این دانشجوی ارشد به بالا بودن و ... فعلا همه کشکه
    در ضمن گفتن که یکشنبه دوشنبه وصل میشه
    دوستانی که دستی تو کار دارن ausus 604g یا lynksys wag54g2 کدوم بهتره؟

داره خودمونی میشه paymanonline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

بیخودم تلاش نکنین مثل اینکه بالاتر از 128 نمیدن فعلا یا شاید فقط به از مابهترون میدن این دانشجوی ارشد به بالا بودن و ... فعلا همه کشکه
    من ایسوز 604 جی دارم راضیم. ولی اگه بتونی از این مدلا که USB print و masstorage داره بگیری بهتره.

الان ایسوز 604 جی باید طرفای 70 تومن باشه.

6. این کاربر از paymanonline بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال lord_alone_dark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من هم 604 جی دارم 4 ساله باباشو در اوردم اخ نمیگه شک نکن من 4 سال پیش 180 گرفتم الان باید 70 باشه دوستان یک مقدار پینگ بگیرین بزارین این جا ببینیم خوبه یا نه کی از کجا گرفته پکت لاستش چطوره یک پینگ یاهو بگیرین شر کتیش چطوره فقط یک تقاضا از شرکت می خواد دیگه چیز اضافه که نمی خوادش تورنت چی همیشه بازه سرعتش در چه حدیه
    Last edited by lord_alone_dark; 28-01-2010 at 12:38.

8. این کاربر از lord_alone_dark بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

شركت‌هاي PAP‌ مي‌توانند سرويس‌ مربوطه را حداكثر تا سقف 20%‌ بالاتر از اين تعرفه‌هاي مصوب ارائه نمايند. همچنين شركت‌هاي PAP‌ مي‌بايستي كليه قراردادهاي خود را حداكثر ظرف مدت يك ماه از تاريخ مصوبه براساس تعرفه‌هاي مصوب فوق اصلاح نمايند.

دوستان یعنی تا یک ماه دیگه شرکت های pap باید قیمت هاشونو مثل قیمت مخابرات کنن یا 20 % بالاتر از این قیمت ها کنن ؟

10. این کاربر از porya_spy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

من شنیدم مخابرات دان استریمش را یک چهارم اپ استریم میبنده یعنی برای دان استریم 128 اپ استریم را 32 میبنده

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

کدوم مرکز هستین شما؟

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

سرعت send‏ فكر كنم 96 يا بيشتر ميبنده چون واسه من سرعت send‏ حدود 10 كيلوبايته

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •