بچه ها من تصمیم گرفتم که 2020ev بخرم
بنظر شما با گارانتی ایران اچ پی بخرم 1.510.000 یا با گارانتی مادیران 1.650.000
مگه ایران اچ پی نماینده رسمی اچ پی کشور نیست - پس چرا مادیران اینقدر گرونتره !!!
بچه ها من تصمیم گرفتم که 2020ev بخرم
بنظر شما با گارانتی ایران اچ پی بخرم 1.510.000 یا با گارانتی مادیران 1.650.000
مگه ایران اچ پی نماینده رسمی اچ پی کشور نیست - پس چرا مادیران اینقدر گرونتره !!!
هیچ کدام گارانتی رسمی نیستن اما ایران اچ پی سابقه بیشتری در ارائه خدمات نوت بوک های اچ پی داره
مرسی از جوابتون
یعنی خیالم راحت باشه که محصولات ایران اچ پی refer نیستن؟؟؟
ایران اhp شرکت معتبریه خیالت راحت یه شرکت معتبر هیچوقت سعی نمیکنه وجهه خودشو به خاطر رقبا خراب کنه.
نه با گارانتي ماديران .
من شنيدم خيلي راضين كسايي كه گرفتن. البته ايران HP هم معتبره. ولي من شنيدم گارانتي خوبي ارائه داده ماديران براي لپ تاپ هاش
هر شرکتی هم اگه 200 هزار تومن بیشتر بگیره خوب گارانتی میکنه
به نظر من از iran hp بگیر قیمتش مناسبتره![]()
تائید میشه
منظورتون از راضین چیه؟ یعنی مشکلی واسه لپتاپ پیش اومده و مادیران سریعاً حلش کرده؟ میشه بیشتر توضیح بدید؟؟
سلام.خسته نباشيد.چند نا سوال داشتم؟
1-نحوه كار اين سي پي يو core i7 .... رو برام توضيح ميدين؟چند هسته ايه؟ اين 1.6up to 2.8قضيش چيه؟چطوري كار ميكنه؟
2- اين كارت گزرافيك كه ميگيد پايينه با كدوم كارت گرافيك هقايسه كرديد؟مقدارش چقدره؟
3-ال سي ديش full LED هست يا فقط كناراش LED داره؟
قبلاً چند بار توضیح داده شده، اینجا رو بخونید:1-نحوه كار اين سي پي يو core i7 .... رو برام توضيح ميدين؟چند هسته ايه؟ اين 1.6up to 2.8قضيش چيه؟چطوري كار ميكنه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدگرافیک پائین نیست و روی کارهای سنگین جواب میده، ولی در مقایسه با ATI 4650 پائینتره.2- اين كارت گزرافيك كه ميگيد پايينه با كدوم كارت گرافيك هقايسه كرديد؟مقدارش چقدره؟
صفحه نمایش لپتاپ LED و Diagonal HD میباشد.3-ال سي ديش full LED هست يا فقط كناراش LED داره؟
Last edited by MehranVB; 05-02-2010 at 11:04.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)