سلام هادی جان
این نقشه های جدیدِ خود نوکیاست؟ ( اصفهان و مشهد و... )
ممنون
سلام هادی جان
این نقشه های جدیدِ خود نوکیاست؟ ( اصفهان و مشهد و... )
ممنون
بله
نقشه کامل و دقیق از خود نوکیا
سلام . من با Nokia Maps Updater که میخوام کار کنم با این ارور مواجه میشم . گوشیم رو هم میشناسه n85 هست . مشکل از چی هست ؟![]()
آموزش پست اول به روز شد و نقشه اردیبهشت ماه ضمیمه شد
+
نسخه 3.04 Ovi Maps برای گوشی های جدید
عنوان تاپیک ویرایش شد
من برنامه و نقشه ها را رو ان95 معمولی ریختم
وقتی جایی را میخوام سرچ کنم هیچی نمیاره
اشکال از چیه "؟
No Results Found
ارور بالا را میده
در حالی که نقشه را کامل میاره
و تمام فایلهای نقشه را نیز درست کپی کرده ام
فارسی میزنی اسمشو؟ من الان اسم کوچمونو سرچ کردم پیدا کرد با چنتا مشابه! چی سرچ میکنی؟
سلام دوستان
عکس هوایی شهر مشهد برای نوکیا مپ از اولین زوم تا آخرین زوم MashHad Ovi Map
حجم نقشه 400 مگا بایت هست که در هشت part پنجاه مگابایتی آپلود شده(با لینک مستقیم). بعد از extract کردن، پوشه ی diskcache رو به مسیر E:/cities انتقال داده و در پنجره ی مربوطه Yes رو بزنید یعنی این پوشه روی پوشه ی قبلی merge بشه(یعنی فایل های قبلی باقی بمونه و این فایل ها در کنارش اضافه بشه).بعد از اینکه نرم افزار رو در موبایل باز کردید نقشه ها به طور پیش فرض در حالت Map یعنی شماتیک هستن برای مشاهده ی نقشه به صورت ماهواره ای وارد Options سپس Map mode شوید و Satellite رو انتخاب کنید.
![]()
دانلود نقشه هوایی شهر مشهد برای نوکیا مپ با لینک مستقیم و غیره مستقیم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشيد!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Hadi King; 24-09-2010 at 14:09.
سلام
چجوری این کار رو کردی؟ منظورم اینه که نقشه ماهواره ای رو از زوم کم تا زوم زیاد رو گرفتی؟ به ما هم یاد بده!![]()
برای کرمانشاه کدوم نقشه رو باید دانلود کنم؟همه رو؟
دومی رو دانلود کردم ومقع extarct کردن ارور میده!
سلام
ببخشید اگه سوالم مبتدیانه ست...
من رو گوشیم هنوز OVI Maps نصب نکردم. و تازه دارم دانلود میکنم
چون نمیتونم تو نت بمونم و نقشه ها رو دانلود کنم
میخواستم ببینم میشه نقشه ها رو با خود گوشی یا برنامه دانلود کرد؟
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)