جروم والکه، با اشاره به اين تصميم فيفا گفت: پيگيريهاي لازم را انجام خواهيم داد. پرونده مربوط به اين اتهامها مسلما تا قبل از بازي افتتاحيه بسته خواهد شد.
والکه در ادامه گفت: ديويد تريس من، رييس پيشين اتحاديه فوتبال انگليس در اظهاراتي عجيب ادعا کرده است مدارکي در دست دارد که نشان ميدهد سران فدراسيون اسپانيا تلاش کردهاند به داوران جام جهاني رشوه دهند.
دبير کل فيفا در ادامه احتمال اثبات اين ادعا را اندک توصيف کرد و افزود: به شخصه بعيد ميدانم اين ادعا صحت داشته باشد. اما به هر حال فيفا وظيفه دارد اين اتهام را بررسي و نتيجه را اعلام کند.
والکه گفت: بررسي مدارک و شواهد از هم اکنون آغاز شده است و بعد از پايان تحقيقات تصميم نهايي اعلام خواهد شد.
پلاتيني، رييس يوفا با تاييد گفتههاي ديويد تريس من گفت: من با او به صورت تلفني گفتوگو کردم و سعي کردم به او آرامش بدهم.
پلاتيني يکي از اعضاي کميته اجرايي فيفا هم هست و در تعيين ميزبان جام جهاني در دورههاي آينده نقش مهمي دارد.
پلاتيني در ادامه افزود: با توجه به رخدادهاي اخير شانس انگليس براي ميزباني جام جهاني تا حد زيادي کاهش يافته است. اميدوارم انگليس بتواند اين بحران را پشت سر بگذارد.
ميزباني جام جهاني 2018 احتمالا به يکي از کشورهاي اروپايي خواهد رسيد، روسيه يکي از نامزدهاي اصلي به شمار ميرود. اسپانيا- پرتغال و هلند - بلژيک هم ميخواهند به صورت مشترک ميزباني اين رقابتها را برعهده بگيرند.
استراليا و آمريکا هم اميدوارند جام جهاني را ميزباني کنند. ژاپن، قطر و کره جنوبي هم درخواست ميزباني جام جهاني 2022 را ارايه دادهاند. کميته 24 نفرهاي از فيفا روز دوم سپتامبر نام دو ميزبان سالهاي 2018 و 2022 را اعلام
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ليپي قهرمانش را به آفريقا نميبرد
فابيو گروسو يکي از مهرههاي موثر آتزوري در راه قهرماني در جام جهاني 2006 آلمان بود با اين حال مارچلو ليبي او را با خود به آفريقاي جنوبي نخواهد برد.
سرمربي تيم ملي فوتبال ايتاليا مدافع يوونتوس تورين را از فهرست بازيکنان مورد نظرش براي حضور در جام جهاني 2010 کنار گذاشت.
گروسو همان بازيکني بود که در دوره پيش جام جهاني فوتبال در ديدار پاياني و در ضربههاي پنالتي زننده ضربه نهايي آتزوري بود.
مارچلو ليپي درباره اين تصميم خود گفت: گرفتن اين تصميم برايم بياندازه دشوار بود.
او در عين حال عنوان کرد، نميتواند تيم را به خاطر خدمات گذشته بازيکنان تشکيل بدهد.
گروسو در فصل تازه پايان يافته سري A و به ويژه در ديدارهاي پاياني متقاعد کننده ظاهر نشده بود.
ليپي در کنار او روي نام آنتونيو کاندروا نيز خط کشيد.
کد:
گيگز : خودم را وابسته به تيم انگليس ميدانم
بازيکن ولزي منچستر يونايتد گفت : خودم را وابسته به تيم انگليس ميدانم.
رايان گيگز اظهار داشت: با وجودي که تيم ملي ولز در مرحله نهايي جام جهاني در پيکارهاي آفريقايجنوبي حضور ندارد؛ ولي خودم را وابسته به تيم انگليس ميدانم. از قهرماني و موفقيت اين تيم حمايت ميکنم و اميد بسياري دارم که انگليسيها تحت رهبري فابيو کاپلو به مقام نخست جام جهاني برسند.
اين بازيکن 37 ساله که تمام دوران ورزشي خود را همراه با شياطين سرخ منچستري سپري کرده، گفت: انگليس براي قهرماني شرايطي ايدهآلي دارد. البته در اين راه تيم کاپلو تنها مدعي محسوب نمي شود زيرا چند تيم پرقدرت مثل برزيل، آرژانتين، آلمان و اسپانيا شرايطي مشابه دارند. هرچند در بين همه اين مدعيان، تنها تيمي که واقعا ميتواند جلوي مردان کاپلو را براي قهرماني بگيرد، اسپانيا است.
پيکارهاي جام جهاني 2010 آفريقايجنوبي از تاريخ 21 خردادماه سال جاري با حضور 32 تيم در 8 گروه آغاز خواهد شد. انگليس در گروه سوم با آمريکا، الجزاير و اسلووني رقابت خواهد کرد.
کد:
هواداران نيجريه با اتوبوس راهي جامجهاني ميشوند
هواداران تيم ملي فوتبال نيجريه با 60 اتوبوس عازم محل برگزاري جام جهاني 2010 آفريقايجنوبي خواهند شد.
علاقه مندان اين تيم که از مدتها قبل نگران حمل و نقل خود به محل برگزاري جام جهاني بودند، پس از رايزنيهاي بسيار با سازمان ورزش، توانستند از حمايت اين ارگان بهرهمند شوند.
نيکشي اوبي، يکي از مديران سازمان ورزش اين کشور آفريقايي اظهار داشت: "دستگاه ما بخوبي متوجه ناراحتي هواداران جهت عزيمت به آفريقايجنوبي شد. تصميم گرفتيم براي رفاه حال آنها، 60 دستگاه اتوبوس را تهيه کرده تا هواداران را انتقال داده و بازگرداند. "
وي افزود: "با توجه به تمهيدات انديشيده شده، علاقه منداني که براي سفر ثبت نام کردهاند را به دهکدهاي که در فاصله پانزدهدقيقه شهر دوربان است، انتقال خواهيم داد. "
تخمين زده مي شود شمار هوداران نيجريه اي که براي تماشاي مسابقات راهي آفريقايجنوبي ميشوند، حدود 60 هزار نفر باشد که بخشي از آنها از طريق زميني راهي خواهند شد.
جام جهاني 2010 آفريقايجنوبي از 21 خرداد ماه و با شرکت 32 تيم در 8 گروه آغاز خواهد شد.
تيم نيجريه در گروه دوم با آرژانتين، کرهجنوبي و يونان به رقابت خواهد پرداخت
کد:
فرگوسن: برزيل، انگليس و اسپانيا مدعي هستند
سرمربي شياطين سرخ بازي آمريکا مقابل انگليس را بسيار سخت و دشوار ارزيابي کرد و گفت: کاپلو بخوبي بازيکنانش را براي جام جهاني آماده کرده است و اين کار را براي يانکيها بسيار دشوار خواهد کرد.
تیم های آمریکا و انگلیس در اولین دیدار گروه C روز 12 ژوئن در روشتنبرگ به مصاف هم خواهند رفت. فابیو کاپلو و باب بردلی با توجه به آسیب دیدگی تعدادی از بازیکنان کلیدی تیمهایشان از هماکنون به فکر چارهاندیشی افتادهاند. به نظر میرسد سرمربی تیم ملی آمریکا کار راحتتری برای اعلام لیست نهایی داشته باشد.
فابیو کاپلو که این روزها به شدت نگران وین رونی است، باید برای جانشینی احتمالی ریو فردینانند و گرت بری هم چارهای بیندیشد.
آلکس فرگوسن درباره وضعیت مهاجم تیمش گفت: هیچ اطلاعی درباره رونی ندارم بهتر است از خودتان درباره آسیب دیدگی وین رونی پرسید. مسلما شما اطلاعات بیشتری از من دارید!
تعدادی از بازیکنان تیم ملی آمریکا در لیگ برتر جزیره توپ میزنند و با شرایط فوتبال انگلیس آشنایی دارند و حتی کنار ستارههای این تیم بازی کردهاند.
سرمربی تیم فوتبال منچستریونایتد دربارهی گروه C جام جهانی گفت: فکر نمیکنم آمریکا مقابل انگلیس حرفی برای گفتن داشته باشد اما، اگر آنها بتوانند بعد از بازی اول شرایط خوب خود را حفظ کنند میتوانند برای دو تیم دیگر گروه خطرناک باشند، من پیشبینی میکنم آمریکا از این گروه صعود کند.
فرگوسن در ادامه با اشاره به کیفیت بالای بازیکنان آمریکایی شاغل در لیگ برتر جزیره گفت: فوتبال آمریکا بسیار پیشرفت کرده است. آنها بازیکنان باکیفیتی دارند. عملکرد لاندون دانوان که این فصل به صورت قرضی در اورتون توپ میزد فوقالعاده بود، کلینت دمپسی هم فصل خوبی را به همراه تیم فولام پشت سر گذاشت و هشت بار برای تیمش گلزنی کرد.
فرگوسن با تاکید بر تجربه تیم ملی آمریکا شانس دو تیم دیگر در این گروه را اندک دانست و گفت: آنها در جام جهانی قبلی هم حضور داشتند و با بازیکنان باتجربهای که دارند تحت تاثیر جو حاکم بر رقابتهای جام جهانی قرار نخواهند گرفت.
سرمربی موفق تیم منچستریونایتد از اظهار نظر درباره قهرمان جام جهانی 2010 خودداری کرد و همانند تمام کارشناسان از تیمهای برزیل، انگلیس و اسپانیا به عنوان مدعیان اصلی این جام یاد کرد.
کد: