تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 54 اولاول ... 1218192021222324252632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 540

نام تاپيک: میزگـــــرد فلـــســفـــــی

داره خودمونی میشه MostafaMohammadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ارهحشیب، ارسبر

پيش فرض

یادت رفته درین موردچی گفتی که من این جوابوبهت دادم؟شایدم میخوای منو دست بندازی؟
    من داشتم با ashjaee در مورد عبارت "پس طی چند مرحله دیالکتیکی" بحث می کردم، یادم نمیاد قبل اش در مورد دیالکتیک با شما صحبت کرده باشم.

شماخودت جواب خودتو میدی عزیزم ومشخصه که چقدر درموردمنطق صوری اطلاعات داری؟
    من نفهمدیم این جمله پرسشی یا اخباری؟
    تفاوت دیالکتیک هگل باقانون علیت چیه؟
    اول من پرسیدم، ربط منطق صوری به دیالکتیک چیه؟ بعلاوه اینکه اگه من ادعا کردم دیالکتیک به قانون علیت مربوطه نقل قول کنید.

شماحرفهای خودت رو فراموش کردی؟ لازم دیدم یادآوری کنم درموردمذهبی هاچه احساسی داری.
    چی شد بالاخره نجس خواندن دیگران بده یا خوبه؟ برده داری چطور؟ حداقل یه سوزن به خودت بزن یه جوالدوز به آمریکا!
    از من نقل قول کردی:
    با اینحال فرد مذهبی هم باید این اعتماد به نفس را داشته باشد که انسان است
    تو شهری که من توش زندگی می کنم به یکی بگی تو انسانی و فارغ از اینکه خدا باشه یا نباشه نباید جرم جنایت کنی، کسی احساس نمی کنه بهش توهین شده!
    تومیخوای بشریت رو نجات بدی؟
    اینکه بخوای بشریت رو از خرافه جدا کنی مثل این می مونه که به یکی بگی نجسی؟
    شمااگرمیتوانی به مسائل مطرح شده درمباحث جواب بده. اگرتونستی جواب بدی من درخدمتت هستم.
    اشکالاتی که به برهان ها وارده:
    برهان نظم – خدا نظم دارد یا خیر؟
    برهان علیت – قانون علیت را با چیزی به غیر از استقرا می توان اثبات کرد؟
    برهان امکان و وجوب – وجود نداشتن کل جهان غیر ممکن است.
    شما باید به این ایرادات جواب بدین یا من؟
    شماخودت مارو تشویق کردی که بریم وآثار ریچارد داوکینز رو مطالعه کنیم وکلی هم برایش تبلیغات کردی. فکرمیکنی من یادم میره دوماه پیش چی میگفتی؟
    ایشون چه ربطی به آقای جرج دبلیو بوش داره؟ بعد هم من کی گفتم ریچارد داوکینز افکار من رو ساخته؟ گفتم یه مطلبی در مورد اخلاق نوشته اگه فکر می کنی بدون خدا حتما آدم ها همدیگر رو می جوند سخت در اشتباهی برو اونو بخون.
    من نظرات شمارابرخلاف خودتان بادقت بررسی کردم وبه این نتیجه رسیدم که جناب آقای مصطفی محمدی عزیز، شماحتی نتوانسته اید نظریات علمی خودرا -که فلسفی هم نیستند-اثبات نمایید.
    نظریات علمی که فلسفی نیستند؟ حتی کیلویی هم که حساب کنیم ایده آلیست ها تعدادشون کمتر از ماتریالیست هاست، تو چطور ادعا می کنی ماتریالیست فلسفه نیست؟ اگه مغز تو با فلسفه اسلامی ارضا شده دلیلی نداره، افکار دیگران رو زیر سوال ببری.
    درموردانتقادهایی که از اسلام دارید میتوانید یک تاپیک جداگانه ترتیب بدهیدونظرات خودرا آنجامطرح نمایید.
    ببخشید من موضوع بی ربط مشروب خوردن آمریکایی ها و جرج دبلیو بوش رو پیش کشیدم یا شما؟ من فقط لازم دونستم به شما گوشزد کنم که اول اسلام خودت رو پاسخگو باش بعد بگو آمریکا ال بله جیم بله، مگرنه این تناقض های آشکار چه نیازی به مطرح کردن دارن؟ بعلاوه اینکه شما هنوز ارتباط من و امریکا رو به من نگفتی!
    متشکرم
    من که نفهمیدم چرا تشکر می کنی ولی خواهش می کنم

2. 2 کاربر از MostafaMohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ارهحشیب، ارسبر

پيش فرض

میخواستم بگویم که شماوقتی قلب وروح رو انکار میکنی تادرافکارت دچارتناقض نشوی
    من قلب رو انکار کردم؟ مردم می گن
    از دیدن این صحنه دل خراش، قلب ام به درد اومد.
    من این قلب و دل رو انکار نمی کنم، از ابتدا در زبان بوده و اغلب انسان ها می تونن با یک امتحان ساده به این احساس برسن و به واقعی بودن اون اظهار کنن.
    ولی شما از این واژه ها استفاده های عجیب و غریب می کنه مثله:
    معبودها عوض شده اند اما روح پرستش همچنان دراعماق وجودانسان باقی مانده است.
    خوب من که نمیام وقتم رو بابت اینکه همچین روحی و اعماق وجود انسان که شما ادعا می کنی تلف کنم! خیلی خنده داره، این من ام که قلب و دل و روح رو انکار می کنم؟ درباره نفس ارسطو رو که بخونی می بینی این آقا شروع کرده این واژه ها رو برای خودش باز تعریف کرده، اینها از ابتدا وجود نداشته که من انکار اش کنم، افلاطون ساخته که فلسفه اش تناقض نداشته باشه نه من!
    معلوم است که بایدخیلی چیزهای دیگرراهم انکارکنی مثل همین مسئله شناختن و دانستن که هردو رابه یک مفهوم انگاشته ایدامابادرجات مختلف. درحالیکه شناخت یک مکانیسم است. میتواندتفکروتعقل باشدهمانطورکه یک نفر باترتیب دادن صورت قیاسات استدلال میکند. یاخیر مثل یک هنرمند وباخلق یک اثرهنری حرفش رامیزند.
    دروغ می گی من نگفتم شناخت و دانستن هر دو یک مفهوم اند. بعلاوه اینکه شناخت شناسی مربوط به فلسفه اسلامیه، تعداد بارهایی که فلسفه اسلامی اجازه نقد شدن به خودش داده چند بار بوده؟ صفر؟

4. این کاربر از MostafaMohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اقیانوس

پيش فرض

از دیدن این صحنه دل خراش، قلب ام به درد اومد
    اگه یکم تحقیق کرده باشی میفهمی که این واقعیت داره
    وقتی شخص احساس شدیدی دارد عضلات قلب او دچار مشکل میشود وبعضی مواقع سکته..................

---------- Post added at 06:35 PM ---------- Previous post was at 06:31 PM ----------

دروغ می گی
    ایشون حداقل یه چیزی میگه
    شما سمت و نظراتت رو بدون نقل قول دیگران تو یه پست بزار تا بفهمیم کدوم وری هستی
    به این گونه بحث کردن شما میگویند بی ثباتی کلام یا ثبت وبرداشت کلام
    ممنون که این همه به تاپیک اهمیت میدیARZEVA

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ارهحشیب، ارسبر

5

من گفتم:
    من قلب رو انکار کردم؟ مردم می گن
    از دیدن این صحنه دل خراش، قلب ام به درد اومد.
    من این قلب و دل رو انکار نمی کنم، از ابتدا در زبان بوده و اغلب انسان ها می تونن با یک امتحان ساده به این احساس برسن و به واقعی بودن اون اظهار کنن.
    تو واقعا بعد از خوندن این جملات به این نتیجه رسیدی که من می گم این موضوع واقعیت نداره، که گفتی:
    اگه یکم تحقیق کرده باشی میفهمی که این واقعیت داره
    واقعا از جمله ای به واضحی "من این قلب و دل رو انکار نمی کنم" برداشت کردی که به نظر من احساس شدید در قلب غیر واقعیه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

دوستان فرق اسلام واقعی و اندیشه ی 7 با شبه دین اینجا مشخص میشه
    دین میگه برید خونه هاتون رو مستحکم بسازید تا از زلزله در امان باشید و شبه دین میشگه...
    جالبه
    آقای جنتی دیروز فرمودن که کمتر گناه کنید و صدقه بدین تا از خطر زلزله در امان باشین

8. این کاربر از saeeddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه a@s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اشکالاتی که به برهان ها وارده:
    برهان نظم – خدا نظم دارد یا خیر؟
    برهان علیت – قانون علیت را با چیزی به غیر از استقرا می توان اثبات کرد؟
    برهان امکان و وجوب – وجود نداشتن کل جهان غیر ممکن است.
    شما باید به این ایرادات جواب بدین یا من؟

نقل قول:
    دوست عزیزشماقبلاجوابتان راگرفته اید. من حقیقتابه خاطرخودت خواستم باتودرین موردصحبت کنم. من هفده سال داشتم که به خاطرابرازعقیده ام بااسلحه تهدیدبه مرگ شدم ولی سرسوزنی کوتاه نیامدم وشایدباورنکنی کسانی که آنروزبه روی من اسلحه کشیدندامروز مراتحسین میکنند.اماهردورفتاربرایم قابل تحمل است. شماهم هرطورکه دوست داری همانطور"باش". قبلاهم گفتم کسانی که تردیدهای بزرگی دارندمیتوانند به ایمانی راسخ وعمیق برسند. شماخودت بایدمسیرت رامشخص کنی. که احتمالاکرده ای. برایت آرزوی موفقیت دارم. شمامیتوانیدتمام پستهای قبلی وبعدی مرامطالعه بفرماییدوموردنقدوبررسی قراردهید. ولی جوابی نخواهیدگرفت چون دنبال جواب نیستی من هم خاطرشماراآزارنمیدهم. قبلاهم یک باربه شماگفتم که اهل اینجور حرف زدن هانیستم ودرشان دیگران هم نمیدانم.
    چندروزپیش دیدم که دونفرباهم جروبحث میکردندوهمدیگر رابه دیوانه بودن متهم میکردندبه طوری که اصلاقابل تشخیص نبودکه حق باکدامشان است. من هم برای اینکه کسی دچارشبه نشود ازادامه این گفتگو باشماانصراف میدهم. حالاباخیال راحت برو وبشر را نجات بده نخواستی بیا فرقی ندارد. موفق باشی دوست عزیز.
    Last edited by a@s; 25-04-2010 at 10:32.

داره خودمونی میشه a@s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مبارزه برای نان وآسایش مردم،معلول نان پرستی وآسایش پرستی نیست، معلول ایمان است. مسولیت ازآگاهی وایمان پدید می آید،نه ازقدرت وامکان.

داره خودمونی میشه zahra.1363's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

تفاوت آنچه گفتید باتناسخ چیست؟باتوجه به نص صریح قرآن که رستاخیزراواقعه ای میداندکه درآن جهان ماده معدوم میشود،اگرچه ایمان دارم که خداوندقادرمطلق است امامیخواهم بدانم چگونه این بدن مادی درعالمی دیگر ازنو ساخته میشود؟ مولفه های آن عالم چیست؟
    ببینید من فقط در حدی که در این مورد اطلاع دارم پاسخگو شما هستم اگر احساس کردید اطلاعات من برای جواب سوال شما کافی نیست بهتر با مراجعه به قرآن و کتابهای دیگه جوابتون رو بگیرید.
    تناسخ به این معنی هست که روح یک فردی که از این دنیا رفته وارد بدن شخصی بشه که تازه متولد میشه
    و معتقدان به این مساله این نظر رو دارن که اگر شما در این عالم دچار اشتباه بشید روح شما وارد موجودی میشه که دچار سختی بشه یا اینکه چون روح فرد گناهکاری وارد بدن شما شده شما در زندگ دچار سختی میشود
    این مساله جدای از اینکه توجیه عقلانی ندارد،از عدالت خداوند نیز به دور است!
    در مورد آن عالم هم باید بگم در قرآن حتما خواندید که خداوند فرموده همانطور که شما را در این عالم به وجود آوردیم پس خداوند قادر به ایجاد دوباره ما در آخرت میباشد.
    Last edited by zahra.1363; 25-04-2010 at 11:18.

12. 3 کاربر از zahra.1363 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه zahra.1363's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

پرسش: چرا زمین گرده؟
    پاسخ مذهب: چون خدا خواسته!
    پرسش: چرا موش کور، چشم داره؟
    پاسخ مذهب: چون خدا خواسته!
    آقای محمدی
    این فقط 2مورد از گفته های شماست
    من چون کم اینجا میام معمولا باید به چند صفحه قبل بر گردم تا صحبتهارو بخونم
    یا مثلا در مورد عکس العمل یک انسان مذهبی در رابطه با بیماری!
    اینا بود که من گفتم بیشتر به اتهام شبیهه
    برای اثبات نظرم اینو میگم که حتما شنیدید که یک ساعت تفکر بهتر از هفتاد سال عبادت است
    این گفته ای از بزرگان مذهبی ماست!

14. 2 کاربر از zahra.1363 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سرزمین هپروت

پيش فرض

ایشون حداقل یه چیزی میگه
    شما سمت و نظراتت رو بدون نقل قول دیگران تو یه پست بزار تا بفهمیم کدوم وری هستی
    به این گونه بحث کردن شما میگویند بی ثباتی کلام یا ثبت وبرداشت کلام
    ممنون که این همه به تاپیک اهمیت میدیARZEVA
    موافقم
    مصطفی جان لطفا راهت را مشخص کن

16. این کاربر از غضنفر مدل 88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •