من داشتم با ashjaee در مورد عبارت "پس طی چند مرحله دیالکتیکی" بحث می کردم، یادم نمیاد قبل اش در مورد دیالکتیک با شما صحبت کرده باشم.یادت رفته درین موردچی گفتی که من این جوابوبهت دادم؟شایدم میخوای منو دست بندازی؟
من نفهمدیم این جمله پرسشی یا اخباری؟شماخودت جواب خودتو میدی عزیزم ومشخصه که چقدر درموردمنطق صوری اطلاعات داری؟
اول من پرسیدم، ربط منطق صوری به دیالکتیک چیه؟ بعلاوه اینکه اگه من ادعا کردم دیالکتیک به قانون علیت مربوطه نقل قول کنید.تفاوت دیالکتیک هگل باقانون علیت چیه؟
چی شد بالاخره نجس خواندن دیگران بده یا خوبه؟ برده داری چطور؟ حداقل یه سوزن به خودت بزن یه جوالدوز به آمریکا!شماحرفهای خودت رو فراموش کردی؟ لازم دیدم یادآوری کنم درموردمذهبی هاچه احساسی داری.
از من نقل قول کردی:
تو شهری که من توش زندگی می کنم به یکی بگی تو انسانی و فارغ از اینکه خدا باشه یا نباشه نباید جرم جنایت کنی، کسی احساس نمی کنه بهش توهین شده!با اینحال فرد مذهبی هم باید این اعتماد به نفس را داشته باشد که انسان است
اینکه بخوای بشریت رو از خرافه جدا کنی مثل این می مونه که به یکی بگی نجسی؟تومیخوای بشریت رو نجات بدی؟
اشکالاتی که به برهان ها وارده:شمااگرمیتوانی به مسائل مطرح شده درمباحث جواب بده. اگرتونستی جواب بدی من درخدمتت هستم.
برهان نظم – خدا نظم دارد یا خیر؟
برهان علیت – قانون علیت را با چیزی به غیر از استقرا می توان اثبات کرد؟
برهان امکان و وجوب – وجود نداشتن کل جهان غیر ممکن است.
شما باید به این ایرادات جواب بدین یا من؟
ایشون چه ربطی به آقای جرج دبلیو بوش داره؟ بعد هم من کی گفتم ریچارد داوکینز افکار من رو ساخته؟ گفتم یه مطلبی در مورد اخلاق نوشته اگه فکر می کنی بدون خدا حتما آدم ها همدیگر رو می جوند سخت در اشتباهی برو اونو بخون.شماخودت مارو تشویق کردی که بریم وآثار ریچارد داوکینز رو مطالعه کنیم وکلی هم برایش تبلیغات کردی. فکرمیکنی من یادم میره دوماه پیش چی میگفتی؟
نظریات علمی که فلسفی نیستند؟ حتی کیلویی هم که حساب کنیم ایده آلیست ها تعدادشون کمتر از ماتریالیست هاست، تو چطور ادعا می کنی ماتریالیست فلسفه نیست؟ اگه مغز تو با فلسفه اسلامی ارضا شده دلیلی نداره، افکار دیگران رو زیر سوال ببری.من نظرات شمارابرخلاف خودتان بادقت بررسی کردم وبه این نتیجه رسیدم که جناب آقای مصطفی محمدی عزیز، شماحتی نتوانسته اید نظریات علمی خودرا -که فلسفی هم نیستند-اثبات نمایید.
ببخشید من موضوع بی ربط مشروب خوردن آمریکایی ها و جرج دبلیو بوش رو پیش کشیدم یا شما؟ من فقط لازم دونستم به شما گوشزد کنم که اول اسلام خودت رو پاسخگو باش بعد بگو آمریکا ال بله جیم بله، مگرنه این تناقض های آشکار چه نیازی به مطرح کردن دارن؟ بعلاوه اینکه شما هنوز ارتباط من و امریکا رو به من نگفتی!درموردانتقادهایی که از اسلام دارید میتوانید یک تاپیک جداگانه ترتیب بدهیدونظرات خودرا آنجامطرح نمایید.
من که نفهمیدم چرا تشکر می کنی ولی خواهش می کنممتشکرم