امیر جان اونایی که گذاشته به جز اولی همه رو از توی دی وی دی بازی نصب کردم. کارت گرافیک من Nvidia هستش اولی رو مگه لازمه نصب کنم؟
امیر جان اونایی که گذاشته به جز اولی همه رو از توی دی وی دی بازی نصب کردم. کارت گرافیک من Nvidia هستش اولی رو مگه لازمه نصب کنم؟
فکر نکنم،
به هر حال،کرک 70 مگ هست،میتونی دانلود کنی؟
نه نمی تونم.
خودت بازیو خریدی یا اینکه دانلودش کردی؟ راحت توی بازی رفتی؟
کاری ندارم بازی چه جوری هستش. می خوام هر جوری هستش توی سال 88 بازی کنمش وگرنه باید تا سال دیگه صبر کنم![]()
خریدم و 2 ساعت نشده پاکش کردم...
= ) ) : ) )
یعنی دیگه من نخرمش نه
واقعا ایندر بده؟
شاید شما خوشت بیاد،ولی من اصلا خوشم نیومد.....
حالا امیر جان نمی خوام آخر سالی اسپم بدمولی چه جوری هستش که تو بازیو ریختی راحت تونستی توی بازی بری. من نسخه معمولی بازیو گرفتم و فکر کنم برای همه همین نسخه باشه. از اون نسخه هایی که چرت و پرت فارسی رو جلد می نویسن نیستش. برای تو هم فکر کنم همین نسخه هستش. چرا برای من اینجوری شده؟
![]()
والا من ریختمشو هرچی چرتو پرت توی دیسکش بود ریختم،تو فولدر کرکشم اینا بود:(ماله تو هم همیناست؟)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داستان:در سال 2013 با انفجار های بمب های اتمی عظیم در سراسر جهان دنیا در هم میریزد و مردمان بسیاری به خاطر جاه طلبی های انسان های دیگر کشته می شوند .سال ها بعد از این واقعه به نام هولوکاست اتمی یاد می کنند.این بمباران ادامه می یابد تا جایی که کره زمین تا مرز نابودی کامل می رود.همه جای این کره خاکی نابود شده است خاک زمین قابل استفاده و بهره برداری نیست جمیعت عظیم کره زمین از بین رفته است و فقط مقدار مردمان اندکی در گوشه های مختلف این کره خاکی پناهگاه هایی ساختند و یا در جایی به تنهایی زندگی میکنند ولی سوالی که پیش میاد چرا در پناهگاه ساکن شده اند؟ مگه چیزی در بیرون این پناهگاه ها است که مردم از ان می ترسند؟بله درست است با بمباران اتمی در اثر واکنش های مخلتف و مواد رادیو اکتیو موجودات عجیبی به وجود امده اند!! که هر کسی جرات پا گذاشتن در بیرون از پناهگاه خود ندارد. در انطرف قضیه نیز یک گروه از مردم مترو ها رو به دلیل وجود امکانات خوب برای زندگی انتخاب کردند.این افراد که در مترو هستند با افردای که در دیگر مترو ها زندگی می کنند در ارتباط هستند و با هم یک نوع گروه رو به وجود اورده اند .اما پس از گذشت اندی وضعیتی بحرانی در مترو به وجود میاد.اتمام مواد غذایی,نظامی و ... از مهمترین مشکلات به وجود اماده در مترو است.به همین دلیل ه مردم درون مترو تصمیم می گیرند افرادی رو برای یافتن غذا و مهمات به بیرون مترو بفرستند. یکی از این افراد artyom هست که همان شخصیت اصلی بازی یعنی شما هستید این وقایع نیز در سال 2033 این اتفاقات روی میدهد.اما بعد از مدتی جهت داستان عوض میشود.شما متوجه می شوید اهداف رئسا گروه مترو اهدافی پلید هست و ان جا است که شما به پشت پرده نیز پی میبرید که این شروعی برای داستان واقعی بازی است.
شما اصلا بايوشاك رو با اين بازي مقايسه نكن......بايوشاك مخصوصا شماره يكش يك بازي درجه يك و شاهكار به تمام معنا بود....همه چي تو بازي عالي ...اصلا آدم دلش ميخواست بره تو رپچر(شهر زيذ آب بايوشاك)زندگي كنه از بس بازي عالي بود...گيم پليش هم كه در حد المپيك بود.......اين بازي تنها نقطه مثبتش گرافيكشه كه اونم درسته خيلي خوب ...ولي عالي نيس.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)